نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشكل در اتصال به بانك

  1. #1

    مشكل در اتصال به بانك

    با سلام،من كد زير رو براي اتصال به sql 2000 استفاده ميكردم و جواب ميده،ولي براي اتصال به sql 2005 خطا ميگيره،ميخواستم بپرسم كه كجاي اين كد رو بايد تغيير بدم تا درست بشه.ممنون ميشم اگه كمكم كنيد



    {
    publicpartialclassForm2 : Form
    {

     
    SqlConnection objconnection = newSqlConnection("Server=localhost;" +
    "database=school;Integrated Security=true;");
    SqlDataAdapter objDataAdapter = newSqlDataAdapter();
    DataSet objDataSet = newDataSet();
    public Form2()
    {
    InitializeComponent();
    }
    privatevoid يToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    GrdDisplayInformationMajor.Visible =
    true;
     
     
    objDataAdapter.SelectCommand =
    newSqlCommand();
    objDataAdapter.SelectCommand.Connection = objconnection;
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandText =
    "select count(StudentCode)as t from Tbl_student;";
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandType =
    CommandType.Text;
    objconnection.Open();
    objDataAdapter.Fill(objDataSet,
    "TblMajor");
    objconnection.Close();
    GrdDisplayInformationMajor.AutoGenerateColumns =
    true;
    GrdDisplayInformationMajor.DataSource = objDataSet;
    GrdDisplayInformationMajor.DataMember =
    "TblMajor";
    DataGridViewCellStyle objAlignRightCellStyle = new
    DataGridViewCellStyle();
    objAlignRightCellStyle.Alignment =
    DataGridViewContentAlignment.MiddleRight;
    DataGridViewCellStyle objAlternalternatingCellStyle = new
    DataGridViewCellStyle();
    objAlternalternatingCellStyle.BackColor =
    Color.WhiteSmoke;
    GrdDisplayInformationMajor.AlternatingRowsDefaultC ellStyle =
    objAlternalternatingCellStyle;
    GrdDisplayInformationMajor.Columns[0].HeaderText =
    "كل";
     
     
    objDataAdapter =
    null;
    objconnection =
    null;
    objAlternalternatingCellStyle =
    null;
    objAlignRightCellStyle =
    null;
    }
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: مشكل در اتصال به بانك

    چه خطايي ميده ؟؟!!!!!!! نديد كه نميشه جواب داد .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: مشكل در اتصال به بانك

    سلام
    احتمالا مشکل از نام سرورت(local host) باشه بهتر بود پیغام خطا رو هم میذاشتی!!!؟

  4. #4

    نقل قول: مشكل در اتصال به بانك

    untitled.JPG

    عكس خطا رو گذاشتم،از sql 2005 express استفاده ميكنم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: مشكل در اتصال به بانك

    از همون localhost هست
    ببینم قبلا روی سیستمت sql 2000 رو داشتی بعد sql 2005 رو نصب کردی؟
    یعنی الان هر 2 رو داری؟
    اگه اینطوری باشه اولین sql ی که نصب میکنی بصورت localhost نصب میشه و برای sql های دیگه یه اسم ازت میپرسه
    اون اسم رو به همراه نام کامپیوترت باید استفاده کنی مثلا

    user1-pc\sql2005
    بجای localhost

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: مشكل در اتصال به بانك

    همینطور که نوشته این سرور رو پیدا نمیکنه
    اسم کامپیوترت رو جلوی سرور بنویس مثلا "server=ALIREZA-PC"البته وقتی SQL رو باز میکنی میتونی نام سرور رو ببینی.راستی این هم امتحان کن(SERVER=(local

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار asadegha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    اینجا، همه جا، هیچ جا، چه فرقی داره؟
    پست
    274

    نقل قول: مشكل در اتصال به بانك

    بجای localhost از نقطه . یا .\SQLEXPRESS استفاده کن. درست میشه.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار asadegha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    اینجا، همه جا، هیچ جا، چه فرقی داره؟
    پست
    274

    نقل قول: مشكل در اتصال به بانك

    اگه از اسم کامپیوترش استفاده کنه رو سیستمه دیگه جواب نمیده.

  9. #9

    نقل قول: مشكل در اتصال به بانك

    ConnectionString مشكل داره .....
    برنامه رو اينطوري تغير بده :

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection objconnection = new SqlConnection(@"Data Source=localhost\SQLEXPRESS" +
    ";Initial Catalog=school;Integrated Security=True");
    DataSet objDataSet = new DataSet();
    SqlDataAdapter objDataAdapter = new SqlDataAdapter("select count(StudentCode)as t from Tbl_student", objconnection);
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "TblMajor");
    dataGridView1.DataSource = objDataSet.Tables["TblMajor"];
    }

  10. #10

    نقل قول: مشكل در اتصال به بانك

    از روش reza استفاده كردم حل شد،از همه دوستان كه نظر دادن ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •