نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: گردش يك label به دور label ديگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeid12
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    گردش يك label به دور label ديگر

    سلام دوستان
    من نياز به قطعه كدي دارم كه يك عكس را دور عكس بعدي بچرخاند.
    مثل گردش زمين به دور خورشيد.
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    int x = this.Width / 2 - o1.Width / 2;
    int y = this.Height / 2 - o1.Height / 2;
    o1.Left = x;
    o1.Top = y;

    o2.Left = this.Width / 2 - o2.Width / 2;
    o2.Top = this.Height / 2 - o2.Height / 2 - 50;
    p = 3 * Math.PI / 2;
    }

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    o2.Left = this.Width / 2 - o2.Width / 2 + 100 * Math.Cos(p);
    o2.Top = this.Height / 2 - o2.Height / 2 + 50 * Math.Sin(p);
    p += 0.0174532925199433;
    if (p >= Math.PI * 2)
    p = 0;
    }

    كد بالا حاصل تفكرات من بود! كه به قسمت داخل تايمر ايراد ميگيرد و فكر مي كنم به خاطر دابل بودن عدد است كه من نتوانستم تبديلش كنم.
    اگر كد بهتري سراغ داريد خواهش مي كنم مرا راهنمايي كنيد.
    ممنون/

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: گردش يك label به دور label ديگر

    نقل قول نوشته شده توسط saeid12 مشاهده تاپیک
    كسي نميتونه كمكم كنه؟ من نهايتن تا شب فرصت دارم :(
    از +gdi استفاده کنید. اگر هدف نمایش یک گرافیک هست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeid12
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: گردش يك label به دور label ديگر

    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    از +gdi استفاده کنید. اگر هدف نمایش یک گرافیک هست.
    ممنون دوست عزيز بابت راهنمايي ولي من تازه كارم و اصلن نميدونم gdi كه گفتيد چي هست.
    من بايد منظومه شمسي را پياده سازي كنم. اما نميتوانم اين گردش را انجام دهم.
    بازم ممنون كه لطف كرديد و وقت گذاشتيد.

  4. #4

    نقل قول: گردش يك label به دور label ديگر

    آخرین ویرایش به وسیله fan2005 : پنج شنبه 24 آذر 1390 در 16:54 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeid12
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: گردش يك label به دور label ديگر

    نقل قول نوشته شده توسط fan2005 مشاهده تاپیک
    من به عنوان يه تازه كار كلي اين پروژه رو زير و رو كردم ( حدود 2 ساعت! ) ولي چيزي سر در نياوردم. من هيچ زمينه اي در اين باره ندارم!
    من تلاشم اين بود كه بتونم با رياضي و سينوس و كسينوس اين چرخش رو انجام بدم.
    اما به هر حال از شما ممنونم دوست خوبم.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: گردش يك label به دور label ديگر

    آخرش هم نگفتی خطایی که میگیره چیه

    یه عکش از خطاش بزار یا خطاش رو تایپ کن و بگو رو کدوم خط اون خطا رو میده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saeid12
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: گردش يك label به دور label ديگر

    یه عکش از خطاش بزار یا خطاش رو تایپ کن و بگو رو کدوم خط اون خطا رو میده
    براتون عكس كد رو گذاشتم تو ضميمه.
    ممنون/
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: گردش يك label به دور label ديگر

    اینو بزار


    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    o2.Left =Convert.ToInt32( this.Width / 2 - o2.Width / 2 + 100 * Math.Cos(p));
    o2.Top = Convert.ToInt32( this.Height / 2 - o2.Height / 2 + 50 * Math.Sin(p));
    p += 0.0174532925199433;
    if (p >= Math.PI * 2)
    p = 0;
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار saeid12
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: گردش يك label به دور label ديگر

    نقل قول نوشته شده توسط zarrinnegar مشاهده تاپیک
    اینو بزار


    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    o2.Left =Convert.ToInt32( this.Width / 2 - o2.Width / 2 + 100 * Math.Cos(p));
    o2.Top = Convert.ToInt32( this.Height / 2 - o2.Height / 2 + 50 * Math.Sin(p));
    p += 0.0174532925199433;
    if (p >= Math.PI * 2)
    p = 0;
    }
    كار كرد.
    متشكرم./

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •