نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: چگونگی ساخت یک گالری ویدیو با قابلیت صفحه بندی فایل ها و قابلیت thumbnail

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار behzad1367
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    267

    چگونگی ساخت یک گالری ویدیو با قابلیت صفحه بندی فایل ها و قابلیت thumbnail

    سلام.من واسه یه سایت شخصی میخام گالری ویدیو درست کنم.آیا کامپوننت آماده ای برای این کار با ویژگی های صفحه بندی و Thumbnail نشون دادن ویدیو ها وجود داره؟ حقیقتش حوصله پیچ و خمای برنامه نویسی رو ندارم.دنبال آسون ترین راه و شیک ترین راه میگردم

    دوستان کمک کنید. دقیقا میخام شبیه این گالری باشه.پلیرش هم همینطور:
    http://pranas.net/wgc/samplegallery/
    آخرین ویرایش به وسیله raziee : یک شنبه 27 آذر 1390 در 09:25 صبح دلیل: ادغام کردن دو پست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: چگونگی ساخت یک گالری ویدیو با قابلیت صفحه بندی فایل ها و قابلیت thumbnail


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار behzad1367
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    267

    نقل قول: چگونگی ساخت یک گالری ویدیو با قابلیت صفحه بندی فایل ها و قابلیت thumbnail

    داداش ممنون ولی این سایت اولا با jquery هستش دوما از video player چیزی نگفته.یکی کمک کنه

  4. #4

    نقل قول: چگونگی ساخت یک گالری ویدیو با قابلیت صفحه بندی فایل ها و قابلیت thumbnail

    بله با jquery هست ولی در قسمت اسلایدرها - اسلایدر با عنوان
    Awesome Diapo slideshow with jQuery

    واسه پخش فیلم هست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: چگونگی ساخت یک گالری ویدیو با قابلیت صفحه بندی فایل ها و قابلیت thumbnail

    داداش ممنون ولی این سایت اولا با jquery هستش
    با Jquery خیلی راحته ، البته توی اون سایت که دیدم هم از JQuery و جاوا اسکریپت استفاده شده :

    <script src="lib/videobox/mootools.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="lib/videobox/swfobject.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="lib/videobox/videobox.js" type="text/javascript"></script>
    اینها لینکهای فایلهای JS استفاده شده در اون سایت

    واسه کامپوننت من اطلاعی ندارم، چون همیشه Jquery به دادم رسیده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار behzad1367
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    267
    داداش تمام این کدای جی کویری این مشکل رو دارن که باید از قبل تعداد عکس ها مشخص باشه.من واسه همین گفتم دنبال یه کامپوننت آماده میگردم که فقط پوشه ویدیو رو بهش بدم و این خودش صفحه بندی و پخش این ویدیو هارو انجام بده

    آقا میشه بجای ساخت گالری فایل ویدیویی رو داخل یه DataList یا Repeater گذاشت؟ چون اینطوری کار خیلی راحت میشه و خودش صفحه بندی رو هم انجام میده.میشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله raziee : یک شنبه 27 آذر 1390 در 09:25 صبح دلیل: ادغام کردن دو پست

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار behzad1367
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    267

    Unhappy نحوه آپلود و نمایش فایل های ویدیویی در یک Data list یا Repeater

    سلام دوستان.میخام توی سایتم یه بخش گالری ویدیو درست کنم با مشخصات زیر:

    1-تمامی ویدیو ها بصورت thumbnail باشن و قابلیت صفحه بندی داشته باشن

    2-مقدار ویدیو ها از یک پوشه خاص یا پایگاه داده استخراج بشه

    3- روی هر ویدیو که کلیک شد با یه player پخش بشه.

    دوستان لطف کنید بگید چکار کنم کلی سرچ کردم تو اینترنت اکثرا با جی کویری هست و بدون صفحه بندی و بدون اتصال به پایگاه داده.
    عجله دارم

  8. #8

    نقل قول: نحوه آپلود و نمایش فایل های ویدیویی در یک Data list یا Repeater

    فكر ميكنم بايد يك Media Player از نوع فلش(SWF) داشته باشي و آدرس فايلتو بدي بهش (مثلا FLV) . اكثر سايت هايي كه ديدم اينطورين ...(fb , UTub) ..
    البته يه چي به نام سيلورلايت هم اومده كه تا اونجايي كه من ميدونم يه چيزي شبيه فلش هست ... ميتوني در موردش تحقيق كني .

    SilverLight

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار behzad1367
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    267

    نقل قول: نحوه آپلود و نمایش فایل های ویدیویی در یک Data list یا Repeater

    مرسی ولی سیلورلایت درد سر خاص خودش رو داره.

  10. #10

    نقل قول: چگونگی ساخت یک گالری ویدیو با قابلیت صفحه بندی فایل ها و قابلیت thumbnail

    داداش تمام این کدای جی کویری این مشکل رو دارن که باید از قبل تعداد عکس ها مشخص باشه.
    کی گفته باید ثابت باشه؟شما میتونید خودتون با استفاده از کنترلی مثل ریپیتر هر چقدر که میخوایی تولید کن...!
    آقا میشه بجای ساخت گالری فایل ویدیویی رو داخل یه DataList یا Repeater گذاشت؟ چون اینطوری کار خیلی راحت میشه و خودش صفحه بندی رو هم انجام میده.میشه؟
    اکثرا قسمت ثابت پلاگین های jQuery که شامل عنصر های نمایشی هست ،با Repeater تولید میکنند تا داینامیک بشه مثل منو ، آلبوم عکس و ...!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار behzad1367
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    267

    چطوری فایل های ویدیویی رو داخل DataList نمایش بدیم؟

    سلام دوستان این چهارمین تاپیک من هست درباره ساخت گالری ویدیو که کسی جواب نداده.من دیگه قید ساخت گالری رو زدم.فقط میخام برای گالری ویدیو از دیتا لیست استفاده کنم.از استادم پرسیدم گفت یه تگ ویدیو یا آبجکت بزار توی دیتا لیست خودش از پایگاه داده میخونه.خب الان همین کارو کردم.ولی:

    هیچ اتفاقی نمیفته.در ضمن من میخام با یه پلیر با قابلیت بالا این فایل پخش بشه.یعنی هر فایلی که روش کلیک شد پخش بشه.

  12. #12

    نقل قول: چطوری فایل های ویدیویی رو داخل DataList نمایش بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

    شما ابتدا یک کد بنویس که یک Video رو اجرا کنه وقتی جواب گرفتی
    کافیه یک Literal بذاری توی DataList و محتویات اونو با کدی که ازش جواب گرفتی پر کنی !

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار behzad1367
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    267

    نقل قول: چطوری فایل های ویدیویی رو داخل DataList نمایش بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

    داداش یه مثال میزنی چطوری ویدیو رو اجرا کنم> اونم با ویدیو پلیری که میخام.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: چطوری فایل های ویدیویی رو داخل DataList نمایش بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

    داداش یه مثال میزنی چطوری ویدیو رو اجرا کنم> اونم با ویدیو پلیری که میخام.
    داداش من شما کدم پلیر رو میخواین ؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار behzad1367
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    267

    نقل قول: چطوری فایل های ویدیویی رو داخل DataList نمایش بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

    فرقی نمیکنه.یه پلیر ترجیحا رنگ تیره که قابلیت تمام صفحه شدن و thumbnail نشون دادن ویدیو رو داشته باشه.آقا من اولین سفارشمه 1 هفتست لنگ این قسمتم.خواهشا کمک کنید

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •