نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: اضافه کردن ستون مانده حساب با جمع تجمعی در FastReport

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    78

    اضافه کردن ستون مانده حساب با جمع تجمعی در FastReport

    با عرض سلام و تبریک عید فطر به دوستان
    من در FastReport دو ستون دریافت و پرداخت دارم . میخوام یک ستون اضافه بشه به نام مانده که حاصل تفریق این دو فیلد در اون قرار بگیره و در ردیفهای بعد به صورت تجمعی اضافه بشه ( یعنی مقدارش با ردیف قبل جمع بشه ) .
    با تشکر

  2. #2
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    مگه با تعریف کردن Calculated Field مشکلت حل نمیشه ؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    78
    بابک جان میشه توضیح بدی چطوری میتونم این فیلد را تعریف کنم

  4. #4
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    به کتاب دلفی رجوع کنی بهتره ولی حالا ...

    روی کامپوننت Table... ‌دابل کلیک و AddAllFileds ... بعدش هم AddNew Field .... در دیالوگ جدید ، یک فیلد Calculted تعریف میکنیم ...

    سپس در رویداد OnCalcRecord - یا اسمی مشابه همین بودش ) .. عملیات ریاضی مورد نظر را مینویسیم .. ..

    More Info ??

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    78

    Unhappy

    فکر کنم منظور سوال من را نگرفتید . اجازه بدید یک مثال بزنم مثلا در جدول دو فیلد 1 و 2 را داریم و میخواهیم فیلد 3 را به صورت زیر داشته باشیم :

    1 *********** 2 ************* 3
    دریافت ******** پرداخت ******** مانده
    1000 ******* 0 ******* 1000 = 1-2
    1000 ******* 0 ******* 2000 = 1-2+3
    0 ******* 500 ******* 1500 = 1-2+3

    اگه امکان داره کدش را بنویسید . من با Calculated F فقط تونستم حاصل تفریق دو ستون 1و 2 را بدست بیارم.
    آخرین ویرایش به وسیله M@hdi : دوشنبه 16 آبان 1384 در 09:01 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360
    متاسفانه من این مشکل را دارم ولی متاسفانه جوابی برای آن پیدا نکرده ام فعلا از quick report در این مورد خاص استفاده میکنم عمده استفاده جمع تجمعی در دفترکل و معین حساب ها میباشد در ضمن در آخرین ورژن farepot 3.19 که اکامان فارسی و حتی پانل فارسی هم به آن اضافه شده است این مشکل وجود دارد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    364
    سلام
    من فکر میکنم با اضافه کردن یک فیلد در بانک اطلاعاتی به عنوان مانده و محاسبه آن قبل از چاپ گزارش مشکلتان را حل کند

  8. #8
    سلام
    من خودم از یک query که برروی فرمم قرادادم این کار را به راحتی انجام می دهم و این کار قبل از انجام گزارش گرفتن است . از دستورات sql استفاده می کنم حتی برای اینکه نشان بدم حاصل بدهکار است یا بستانکار فرمت برایش تعریف کردم و گفتم مانده های منفی را با پرانتز نشان دهد . خیلی بهتر از اینه که به خواهی یک فیلد جدا تعریف کنی و یک فضای بیخودی اختصاص بدهی .
    یاحق.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    364
    ممکن است کل دستورات داخل query را بنویسید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    364
    اگر لطف کنید دستور اسکیوال به شکل مورد نظر بالا را بنویسید متشکر میشوم

  11. #11
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    23
    خیلی راحته! فرض کنید فیلدهای زیر وجود دارد:
    NDebit: بدهکار
    NCredit:بستانکار
    Memo1: مانده
    ابتدای گزارش: Memo1.text:=0;
    قبل از چاپ هر رکورد:
    Memo1.text := Memo1.text + NDebit - NCredit
    البته دستورات به صورت فوق قابل اجرا نیست ولی با رعایت Syntax دستورات براحتی قابل اجراست.
    من خودم جواب گرفته ام. اگر لازم بود نمونه برنامه موجود است.

  12. #12
    اگه ممکنه یک نمونه برنامه رو لینک بذارید تا بهتر بفهمیم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار فرزاد دلفی باز
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    ایـــران ....
    پست
    464
    این مشکل منم هست اگه کسی نمونه برنامه یا کدی داره بگه عالی میشه.....

  14. #14
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    23
    var Debit, Credit, Remind : Extended;
    procedure MasterData1OnBeforePrint(Sender: TfrxComponent);
    begin
    Remind := Remind + <QList."NDebit"> - <QList."NCredit">;
    end;
    //--------------------------------------------------------------
    procedure MasterData1OnAfterPrint(Sender: TfrxComponent);
    begin
    Debit := Debit + <QList."NDebit">;
    Credit := Credit + <QList."NCredit">;
    end;
    //--------------------------------------------------------------
    procedure Memo13OnBeforePrint(Sender: TfrxComponent);
    begin
    if Debit > Credit then
    begin
    TfrxMemoView(Sender).Text :='ÈÏ';
    TfrxMemoView(Sender).Font.Color := clGreen;
    end
    else if Credit > Debit then
    begin
    TfrxMemoView(Sender).Text :='ÈÓ';
    TfrxMemoView(Sender).Font.Color := clRed;
    end
    else
    begin
    TfrxMemoView(Sender).Text :='-';
    TfrxMemoView(Sender).Font.Color := clBlack;
    end;
    end;
    //--------------------------------------------------------------
    procedure Memo24OnBeforePrint(Sender: TfrxComponent);
    begin
    if Remind > 0 then
    begin
    TfrxMemoView(Sender).Text :='ÈÏ';
    TfrxMemoView(Sender).Font.Color := clGreen;
    Memo23 .Font.Color := clGreen;
    end
    else if Remind < 0 then
    begin
    TfrxMemoView(Sender).Text :='ÈÓ';
    TfrxMemoView(Sender).Font.Color := clRed;
    Memo23 .Font.Color := clRed;
    end
    else
    begin
    TfrxMemoView(Sender).Text :='-';
    TfrxMemoView(Sender).Font.Color := clBlack;
    Memo23 .Font.Color := clBlack;
    end;
    end;
    //--------------------------------------------------------------
    procedure Memo7OnBeforePrint(Sender: TfrxComponent);
    begin
    if Debit > Credit then
    TfrxMemoView(Sender).Font.Color := clGreen
    else if Credit > Debit then
    TfrxMemoView(Sender).Font.Color := clRed
    else
    TfrxMemoView(Sender).Font.Color := clBlack;
    end;
    //--------------------------------------------------------------
    begin
    Debit := 0;
    Credit := 0;
    Remind := 0;
    end.
    آخرین ویرایش به وسیله reza1351 : جمعه 23 شهریور 1386 در 04:37 صبح دلیل: چپ به راست

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342
    جناب reza1351
    ممنون
    اگر امکان داره سورس این برنامه بصورت کوچک در سایت قرار بده تا دیگران به این مشکل خورد سریع مشکلشان حل شود

    با آرزوی موفقیت و سربلندی

  16. #16
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    23
    نقل قول نوشته شده توسط Valadi مشاهده تاپیک
    جناب reza1351
    ممنون
    اگر امکان داره سورس این برنامه بصورت کوچک در سایت قرار بده تا دیگران به این مشکل خورد سریع مشکلشان حل شود

    با آرزوی موفقیت و سربلندی
    این دستورات در script فست رپورت باید نوشته شود فقط نتونستم به صورت چپ به راست در
    سایت کپی کنم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #17

    نقل قول: اضافه کردن ستون مانده حساب با جمع تجمعی در FastReport

    دوستان اگه کسی میتونه در این https://barnamenevis.org/showthread.p...38#post1846638 کمکم کنه
    ممنون میشم

  18. #18

    نقل قول: اضافه کردن ستون مانده حساب با جمع تجمعی در FastReport

    فرض کنید دو ستور داریم با عنوان bed و bes در دیتابیس- حالا بعد از اینکه گزارشمون آماده شد میخوایم یک ستون اضافه کنم که مانده رو بهمون بده واسه اینکار توی گزارش یک ستون با عنوان mande اضافه میکنیم و داخلش فرمول زیر می نویسیم


    [mande.value+<ADOQuery1."bed">-<ADOQuery1."bes">]




تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن تابع و یونیت به محیط FastReport
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 31
    آخرین پست: شنبه 17 اسفند 1387, 20:12 عصر
  2. ایجاد گروه در Fastreport
    نوشته شده توسط sardar_ahmadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1385, 10:59 صبح
  3. fastreport
    نوشته شده توسط Bahmany در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1385, 09:10 صبح
  4. سوال در مورد کار با fastreport
    نوشته شده توسط majid2004 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 13:24 عصر
  5. پیغام fastreport
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1385, 09:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •