نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کار با رنگ غیر از rgb

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار dbdbdb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Loading...
    پست
    147

    کار با رنگ غیر از rgb

    سلام دوستان.
    من اگه بخام از یک سیستم رنگ غیر از rgb استفاده کنم باید چیکار کنم.
    در کل rgb واسه کارم سنگینه من مثلا 256 رنگ برام کافیه.حالا چطوری با همچین سیستم رنگی یک bitmap بسازم.
    یا چطوری از rgb به اون سیستم رنگ سبکتر تبدیلش کنم.


    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: کار با رنگ غیر از rgb


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    Bitmap b1 = new Bitmap("augustinus_16ColorBitmap.bmp");

    Bitmap b2 = new
    Bitmap(b1.Size.Width, b1.Size.Height,
    System.Drawing.Imaging.PixelFormat.Format24bppRgb) ;

    Graphics g = Graphics.FromImage(b2);
    g.DrawImage(b1, new Point(0, 0));
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار dbdbdb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Loading...
    پست
    147

    نقل قول: کار با رنگ غیر از rgb

    دوست عزیز ممنون از جوابتون اما مشکل منو حل نکرد.
    شاید من منظورمو بد گقتم.
    من میخام به کد پیکسل ها دسترسی داشته باشم مثلا کد رنگی در rgb(122,23,43) است مثلا در 256 میشه این 141 که من تبدیل اینشو دارم

    اما میخام الان اون کد 141 که مربوظ 256 رنگ است رو setpixel کنم.نمیدونم چطوری اونو setpixel کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •