نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونه متوجه بشویم برنامه ای در حال اجراست یا خیر؟

  1. #1

    چگونه متوجه بشویم برنامه ای در حال اجراست یا خیر؟

    سلام
    قبلا هم این سوال رو طرح کرده بودم و جناب مصطفی سرباز زاده زحمت کشیدید و یک برنامه بهم دادن.
    اما چون از کامپوننتهای ویژوال درش استفاده شده بود و من میخواستم از این برنامه در سرویس استفاده کنم عملا برام کارآیی نداشت.
    اما سوال اصلی اینه که من چطور می تونم متوجه بشم، فلان برنامه در حال حاضر روی سیستم در حال اجراست یا خیر؟

    ممنونم از لطفتون
    یا علی

  2. #2
    جستجو کنید.

  3. #3
    کرده ایم ما!!!

  4. #4

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    میتونی اون کدی رو که من به هت دادم رو تو یک لیست پیوند add کنی و استفاده کنی

    به جای ریختن تو listview عزیز.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    از findwindow استفاده کن
    بای

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    دوست عزیز از روی اسم EXE از لیست پراسس ها می تونید متوجه شوید آیا اجرا هست یا نه !

    function GetProcessList:TStringList;
    var
    conn:bool;
    aProcHand:THandle;
    miProcess:TProcessEntry32;
    miList:TStringList;
    begin
    miList := TStringList.Create;
    aProcHand := CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPPROCESS,0);
    miProcess.dwSize := SizeOf(miProcess);
    conn := Process32First(aProcHand,miProcess);
    while integer(conn)<>0 do begin
    miList.Add(miProcess.szExeFile);
    conn := Process32Next(aProcHand,miProcess);
    end;
    CloseHandle(aProcHand);
    Result := miList;
    end;


    یا حق ...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •