نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دلیل ارور:Object reference not set to an instance of an object در چند خط زیر چیه؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران-شهر زیبا
    پست
    182

    Question دلیل ارور:Object reference not set to an instance of an object در چند خط زیر چیه؟



    int ID = Convert.ToInt32(Session["ProductionID"]);

    DataTable dt1 = DataLayer.Products.SelectRow(ID).Tables[0];

    DataTable dt = (DataTable)Session["Basket"];

    dt.Merge(dt1);



    از خط آخرم ارور میگیره. خواهشا کمک کنید. کلی باهاش کلنجار رفتم

  2. #2

    نقل قول: دلیل ارور:Object reference not set to an instance of an object در چند خط زیر چیه؟

    احتمالا dt1 مقدار نگرفته و Null هست برای همین وقتی Merge میکنی این ارور میده بازم یه BreakPoint قبل اون خط بذار مقدارهارو بررسی کن چون این ارور کلی و نمیشه دقیقا گفت مشکل از کجاست...!

  3. #3

    نقل قول: دلیل ارور:Object reference not set to an instance of an object در چند خط زیر چیه؟

    دوست عزیز توی این جور مواقع ممکنه شما در لحطه اجرا سشن خالی بشه
    بهتر اینه که اول اونو بریزی توی یه ابجکت بعد چک کنی اگه خالی نبود کاری باهاش انجام بدی این روش مطمئنتره

    موفق و موید باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •