نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: lock در سی شارپ چه معنی داره؟؟؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    36
    پست
    138

    Exclamation lock در سی شارپ چه معنی داره؟؟؟؟

    سلام
    من به یه مشکل برخورد کردم. اینجا یه کلمه هست به اسم lock که تو سایت های مختلف خوندم که در زمان مولتی تردینگ مورد استفاده قرار می گیره واسه اینکه برای یک ترد خاص بخوای تنها این کد درون lock را اجرا کنی

    اما متلا من از نومنه ی زیر اصلا سر در نمیارم

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading;

    namespace lock_sample
    {
    class Program
    {
    static readonly object _object = new object();

    static void A()
    {
    // Lock on the readonly object.
    // ... Inside the lock, sleep for 100 milliseconds.
    // ... This is thread serialization.
    lock (_object)
    {
    Thread.Sleep(100);
    Console.WriteLine(Environment.TickCount);
    }
    }

    static void Main(string[] args)
    {
    // Create ten new threads.
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    ThreadStart start = new ThreadStart(A);
    new Thread(start).Start();
    }
    Console.ReadLine();
    }

    }
    }



    مثلا این یعنی چی ؟خروجیش چیه؟
    Console.WriteLine(Environment.TickCount);
    عددهایی که تو خروجی میاین چه مفهومی دارن؟
    میشه یکی کمکم کنه تا من این و بفهمم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: lock در سی شارپ چه معنی داره؟؟؟؟

    وقتی بحث مولتی تریدینگ پیش می آید امکان دارد که دو ترد هم زمان به خواهند مقدار یک شی را دستکار کنند برای جلوگیری از این حالت استفاده می شود

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    36
    پست
    138

    نقل قول: lock در سی شارپ چه معنی داره؟؟؟؟

    ممنونم
    اما معنی این خط چیه؟
    Console.WriteLine(Environment.TickCount);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: lock در سی شارپ چه معنی داره؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط haniyehghassami مشاهده تاپیک
    ممنونم
    اما معنی این خط چیه؟
    Console.WriteLine(Environment.TickCount);
    دوست عزیز msdn برای همین چیرها هست، به هر حال این یک عدد بر می گرداند که میلی ثانیه های گذشته از زمان روشن شدن کامپیوتر را نمایش می دهد.
    برای کامپیوتر من در همین لحظه 746262229 هست یعنی کامپیوتر من در حدود 20 ساعت و 45 دقیقه هست که روشن هست

  5. #5
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: lock در سی شارپ چه معنی داره؟؟؟؟

    با سلام

    همونطور که دوستمون گفتم در برنامه نویسی چند نخی از lock استفاده میشه و همینطور بد نیست بدونید که در برنامه نویسی موازی ( parallel ) باز هم از lock استفاده میشه

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: lock در سی شارپ چه معنی داره؟؟؟؟

    قفل باعث می شود تا بخشی از کدها توسط دخالت بی مورد کدهای دیگر محافظت گردد این محافظت تا زمانی که قفل پای برجاست انجام می گیرد ولی با برداشتن قفل از آن ناحیه کدهای دیگر ناحیه ها می توانند به بخش قفل شده دسترسی داشته باشند

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •