نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطای Incorrect syntax در اجرای کوئری

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    39
    پست
    45

    Unhappy خطای Incorrect syntax در اجرای کوئری

    سلام دوستان این کدی که من نوشتم وا سه commandText چه مشکلی داره که این errorرو میده؟

    cmd.CommandText = "update Users set StartDate= '" + textBox3.Text + " , EndDate= " + textBox6.Text + " where Users_name= '" + textBox1.Text + "'";


    Incorrect syntax near 'hamed'.
    Unclosed quotation mark after the character string ''.

    من که گیج شدم
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 28 شهریور 1393 در 11:44 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: طریقه نوشتن commandtext

    سلام
    اگه دقت کنی بعد از textBox3.Text یه کوتیشن جا گذاشتی!

  3. #3

    نقل قول: طریقه نوشتن commandtext

    میشه این کد رو درست بنویسید ماهم بفهمیم؟

  4. #4

    نقل قول: طریقه نوشتن commandtext

    دمتون گرم فهمیدم چی شد
    ولی چون کد بالا با کد html قاطی شده معلوم نیست چی به چیه
    الان یه خوبش رو میذارم

                 cmd.CommandText = "insert into login ([User] , [password]) Values ('"+textBox1.Text.ToString()+"','"+textBox2.Text+"  ')";


تاپیک های مشابه

  1. درخواست کمک برای خطای Incorrect syntax near ')'.
    نوشته شده توسط samanelf در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 21 آبان 1392, 14:16 عصر
  2. سوال: خطای Incorrect syntax near 'personel' m
    نوشته شده توسط kurd_programming در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1391, 17:33 عصر
  3. سوال: خطای incorrect syntax near ')' به خاطر چیست؟
    نوشته شده توسط hastiam در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1391, 17:15 عصر
  4. خطای .'?'Incorrect syntax near
    نوشته شده توسط behzad_rainy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 شهریور 1390, 22:20 عصر
  5. سوال: خطای .' )' Incorrect syntax near
    نوشته شده توسط behnam.m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 خرداد 1390, 15:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •