نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش ندادن فونت فارسی در تگ div

  1. #1

    نمایش ندادن فونت فارسی در تگ div

    یک تمپلیت انگلیسی را دارم فارسی میکنم وقتی بصورت فارسی تایپ میکنم در تگ div هیچ چیز نمایش نمیده ولی اگر انگلیسی بنویسیم نمایش میده؟



    <div class="home-intro">
    <p>شرکت</p>
    </div>



    کد css


    body, button, input, textarea, select {
    color: #444;
    font: 13px/20px "Droid Sans", "Trebuchet MS", "Lucida Sans", Helvetica, Arial, sans-serif;
    }




    .home-intro {
    background: url(../images/gradient_intro.png) repeat-x left bottom;
    color: #3c3c3c;
    font-size: 24px;
    height: 80px;
    text-align: center;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله sg.programmer : سه شنبه 29 آذر 1390 در 21:07 عصر

  2. #2

    نقل قول: نمایش ندادن فونت فارسی در تگ div

    کسی نمیدونه این مشکل برای چیه؟

  3. #3

    نقل قول: نمایش ندادن فونت فارسی در تگ div

    شاید فونت پیش فرض فارسی پشتیبانی نمیکنه...!

  4. #4

    نقل قول: نمایش ندادن فونت فارسی در تگ div

    میشه بیشتر توضیح بدید

    کد asp.net
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 2.JPG‏ (84.2 کیلوبایت, 18 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (96.7 کیلوبایت, 18 دیدار)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: نمایش ندادن فونت فارسی در تگ div

    من هم همین مشکل رو دارم. یه تمپلیت انگلیسی دارم وقتی منو ها رو می خوام فارسی کنم نوشته هام نمایش داده نمی شه. امکان داره حروف رو محدود به انگلیسی کرده باشه؟ توی یکی از اسکریپت ها یه رنج داشت Vegur_300.font.js. به این ربطی داره؟
    Cufon.registerFont({"w":184,"face":{"font-family":"Tahoma","font-weight":300,"font-stretch":"normal","units-per-em":"360","panose-1":"0 0 0 0 0 0 0 0 0 0","ascent":"277","descent":"-83","x-height":"4","bbox":"-15 -296 332 90","underline-thickness":"18","underline-position":"-18","unicode-range":"U+0020-U+2122"},"glyphs":{" ":

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •