نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چرا با ویژوال بیسیک نمیشه فایل hosts رو در ویندوز سون7 رو ادیت کرد ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    چرا با ویژوال بیسیک نمیشه فایل hosts رو در ویندوز سون7 رو ادیت کرد ؟

    سلام دوستان میخواستم بدونم چرا توی ویندوز 7 نمیشه فایل hosts رو ادیت کرد ؟
    چطوری میتونم با ویژوال بیسیک ادیتش کنم و یک خط متن به اخرش اضافه و ذخیره کنم ؟
    توی ویندوز ایکس پی میشه اما هفت نمیشه
    منتظر راهنمایی دوستان هستم
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: چرا با ویژوال بیسیک نمیشه فایل hosts رو در ویندوز سون7 رو ادیت کرد ؟

    قابلیت UAC رو غیر فعال کنید و یا برنامه رو run as adminstrator اجرا کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: چرا با ویژوال بیسیک نمیشه فایل hosts رو در ویندوز سون7 رو ادیت کرد ؟

    سلام
    چطوری قابلیت UAC رو غیر فعال کنم ؟
    با ویژوال بیسیک میشه این کار رو کرد ؟
    اگر میشه راهنمایی بفرمایین.
    ممنون داداش

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: چرا با ویژوال بیسیک نمیشه فایل hosts رو در ویندوز سون7 رو ادیت کرد ؟

    اینو از یه سایت خاجی پیدا کردم
    Private Declare Function RegSetValueExA Lib "advapi32.dll" (ByVal hKey As Long, ByVal lpValueName As String, ByVal Reserved As Long, ByVal dwType As Long, lpData As Long, ByVal cbData As Long) As Long
    Private Declare Function RegOpenKeyEx Lib "advapi32.dll" Alias "RegOpenKeyExA" (ByVal hKey As Long, ByVal lpSubKey As String, ByVal ulOptions As Long, ByVal samDesired As Long, phkResult As Long) As Long
    Private Declare Function RegCloseKey Lib "advapi32.dll" (ByVal hKey As Long) As Long

    Public Sub DisableUac()
    Dim lKey As Long

    Call RtlAdjustPrivilege(17, True, True, 0)
    If RegOpenKeyEx(&H80000002, "SOFTWARE\Microsoft\Security Center", 0&, &H20000 Or &H2& Or &H4&, lKey) = 0& Then
    If (RegSetValueExA(lKey, "UACDisableNotify", 0, 4, 0, 4) = 0&) Then
    RegCloseKey lKey
    End If
    End If
    If RegOpenKeyEx(&H80000002, "SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policie s \System", 0&, &H20000 Or &H2& Or &H4&, lKey) = 0& Then
    If (RegSetValueExA(lKey, "EnableLUA", 0, 4, 0, 4) = 0&) Then
    RegCloseKey lKey
    End If
    End If
    End Sub

    نتونستم ازش استفاده کنم. اگر امکان داره اساتید راهنمایی بفرمایین
    آخرین ویرایش به وسیله elimiz : چهارشنبه 30 آذر 1390 در 13:49 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار pcdownload.bloghaa.com
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زیر گِل
    پست
    278

    نقل قول: چرا با ویژوال بیسیک نمیشه فایل hosts رو در ویندوز سون7 رو ادیت کرد ؟

    سلام به قول دوستمون یا باید از روش run as administrator استفاده کنید یا UAC را غیر فعال کنید.
    که صد درد غیر فعال کردن UAC به ریجستری مربوط میشه.(روش غیر دستیش البته)

    این یکی از قابلیت های خوب win7 هست که اینچنین اجازه هایی را نمیده تا همه نتونن به راحتی براش ویروس بسازن.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: چرا با ویژوال بیسیک نمیشه فایل hosts رو در ویندوز سون7 رو ادیت کرد ؟

    ولی بنده قصد نوشت ویروس ندارم
    اگر امکان داره در مورد کد بالا توضیح بدین.
    ممنون میشم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mr'Jamshidy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Network
    پست
    994

    نقل قول: چرا با ویژوال بیسیک نمیشه فایل hosts رو در ویندوز سون7 رو ادیت کرد ؟

    کدی که شما گزاشتی فکر کنم مقادیر UAC رو تو رجیستری دستکاری میکنه که انو غیر فعال کنه که صد البته UAC بهتون اجازه نمیده این کار رو انجام بدید مگر این که برنامه Run as Administrator باشه که البته در اون حالت هم به بعضی کارا گیر میده

    اگر شما در حالت دستی بخوای UAC رو غیر فعال کنی بعدش سیستم رو هم باید Restart کنی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •