نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: فرستادن یه query به stimlsoft و گرفتن report به شکل کاملا داینامیک

  1. #1

    فرستادن یه query به stimlsoft و گرفتن report به شکل کاملا داینامیک

    دوستان من یه textbox دارم که میخام توش query بنویسم و با کلیک بر روی ok اون رو به stimulsoft بفریتسه و repoterش داده بشه .
    اینم بگم که query هر چی می تونه باشه ممکنه یه بار جدول a باشه و دفعه دیگه جدول b و دفعه بعدی join a,b
    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: فرستادن یه query به stimlsoft و گرفتن report به شکل کاملا داینامیک

    پس چی شد؟ راهی نداره؟

  3. #3

    نقل قول: فرستادن یه query به stimlsoft و گرفتن report به شکل کاملا داینامیک

    از دوستان کسی نبود یه کمکی کنه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    265

    نقل قول: فرستادن یه query به stimlsoft و گرفتن report به شکل کاملا داینامیک

    بیا عزیز برادر این هم کد:
                StiReport report = StiWebReport1.GetReport();
    report.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("con", کانکشن استرینگت));
    Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlSource source = report.Dictionary.DataSources["ds"] as Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlSource;
    source.SqlCommand = کوئری;
    report.Compile();
    StiWebViewer1.Report = report;

  5. #5

    نقل قول: فرستادن یه query به stimlsoft و گرفتن report به شکل کاملا داینامیک

    ممنون دوست عزیز نسن میکنم جواب رو میگم

  6. #6

    نقل قول: فرستادن یه query به stimlsoft و گرفتن report به شکل کاملا داینامیک

    اقا من تست کردم تو این خط ارور میده
    Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlSource source = report.Dictionary.DataSources["ds"] as Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlSource

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    265

    نقل قول: فرستادن یه query به stimlsoft و گرفتن report به شکل کاملا داینامیک

    "ds" نام دیتابیسی که توی استیمول ساختید

  8. #8

    نقل قول: فرستادن یه query به stimlsoft و گرفتن report به شکل کاملا داینامیک

    ممنون مجید جان
    مشکل ارور حل شد ولی چیزی توش نشون نمیده. میشه بی زحمت یه نمونه کوچیک درست کنید و ابنجا اپلود کنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hamed_hossani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    651

    نقل قول: فرستادن یه query به stimlsoft و گرفتن report به شکل کاملا داینامیک

    https://barnamenevis.org/showthread.p...72#post1990272
    اجرای کوری query دلخواه و فرستان ان برای نمایش در stimul report [stimulsoft]

  10. #10

    نقل قول: فرستادن یه query به stimlsoft و گرفتن report به شکل کاملا داینامیک

    سلام من یه سوالی داشتم که وقتی متغیر رو تعریف میکنم و پراسیجر رو هم درست میسازم و حتی با شرط مقدار Null در متغیر که در این صورت کل دیتا رو select کنه ولی داخل نرم افزار استیمول نمیتونم طوری درستش کنم که وقتی تاریخی رو در فیلد مربوطه وارد نمیکنم تمامی داده هارو برگردونه نه اینکه کلا چیزی رو نمایش نده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •