نمایش نتایج 1 تا 39 از 39

نام تاپیک: سایت مقاله دانلود کنید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    Red face سایت مقاله دانلود کنید

    با سلام
    یه وب سایت مقاله با Visual Studio فریم ورک 4 زبان #C دیتابیس sql2005

    http://prozheha.com/ArticleInfo.aspx?ID=8
    از حالت رایگان خارج شد.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg a.jpg‏ (48.2 کیلوبایت, 3781 دیدار)
    • نوع فایل: jpg b.jpg‏ (76.2 کیلوبایت, 3681 دیدار)
    • نوع فایل: jpg c.jpg‏ (89.0 کیلوبایت, 3660 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : چهارشنبه 28 مرداد 1394 در 12:07 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    سایت بالا رو آپلود کردم روی این هاست.
    http://www.fakhravary.somee.com/Default.aspx

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    سلام
    با تشکر از برنامه ای که گذاشتید...
    فقط یک موردی هست این که وقتی برنامه را اجرا میکنم چنین خطایی داره

    A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)


    ؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    ضمیمه شد .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    سایت بالا رو آپلود کردم روی این هاست.
    http://www.fakhravary.somee.com/Default.aspx
    دوست عزیز custom error vو تو وب کانفیگ درست کن چون سایتت خطا داره و الان من دارم خطاشو میبینم که تو اتصال به بانک مشکل داره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen.nsb44 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز custom error vو تو وب کانفیگ درست کن چون سایتت خطا داره و الان من دارم خطاشو میبینم که تو اتصال به بانک مشکل داره
    چون من این سایت برای تست گذاشتم و بیشتر سمپل های خودم روش تست میکنم
    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391 در 02:10 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    ورژن 2 سایت
    امکانات جدید

    1. امتیاز دهی به پست ها
    2. ارسال نظر برای هر پست
    3. محاسبه تعداد رای و تعداد نظرات برای هر پست
    4. نظر سنجی
    5. ارسال پیام بین کاربران سایت
    6. مدیریت کاربران ممبرشیپ
    7. ارسال کلمه عبور به ایمیل کاربران
    8. پیاده سازی Paging در صفحات به صورت Ajax
    9. فایل منیجر Ajax
    10. حل مشکل ی-ک به صورت عربی
    11. غیر فعال کردن امکان دانلود فایل در صورت کلیک از بیرون سایت

    کامپوننت استفاده شده > Telerik - CKEditor - PollControl - FixFarsiCharsModule - Fakhravary

    از حالت رایگان خارج شد
    ورژن 1:
    http://prozheha.com/ArticleInfo.aspx?ID=8
    ورژن 2 : تماس با مدیریت 09173700916

    به دلیل اینکه حجم دیتابیس کمی زیاد و همراه بودن DLL ها کمی حجم فایل برنامه برای دانلود زیاد شده است
    برای استفاده از پروژه این اسمبلی را از وب کنفیگ حذف کنید
        <compilation debug="true" targetFramework="4.0">
    <assemblies>
    <add assembly="System.Design, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A"/>
    <add assembly="System.Windows.Forms, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/>
    <add assembly="System.Security, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A"/>


    از اینجا
    <add assembly="Stimulsoft.Report.Web, Version=2011.3.1200.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=EBE6666CBA19647A"/>
    <add assembly="Stimulsoft.Report, Version=2011.3.1200.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=EBE6666CBA19647A"/>
    <add assembly="Stimulsoft.Base, Version=2011.3.1200.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=EBE6666CBA19647A"/>
    <add assembly="Stimulsoft.Report.Design, Version=2011.3.1200.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=EBE6666CBA19647A"/>
    <add assembly="Stimulsoft.Controls, Version=2011.3.1200.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=EBE6666CBA19647A"/>
    <add assembly="Stimulsoft.Editor, Version=2011.3.1200.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=EBE6666CBA19647A"/>
    <add assembly="Stimulsoft.Design, Version=2011.3.1200.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=EBE6666CBA19647A"/>
    تا اینجا

    </assemblies>
    </compilation>


    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : چهارشنبه 28 مرداد 1394 در 12:08 عصر

  8. #8

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    ممنون آقای فخر آوری لطف کردید ولی لینک دانلود مشکل داره

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    نقل قول نوشته شده توسط neda555 مشاهده تاپیک
    ممنون آقای فخر آوری لطف کردید ولی لینک دانلود مشکل داره
    سلام
    نه دوستان دانلود کردن مشکلی نداره.
    امروز persiangig یکم ترافیکش زیاد شده

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    با سلام
    قصد دارم گزارش گیری با Stimulsoft Reports.Net 2011.3 برای شما دوستان اموزش بدم اگر وقت آزاد بیارم.

    در باره این برنامه بگم که خیلی محیط کاربر پسندی داره و کار با اون خیلی راحت است.
    برای مثال به این صفحه بروید و خروجی های گزارش را ببینید
    http://fakhravary.somee.com/Test/Default8.aspx

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار naser_feb8646
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امیرالمومنین
    پست
    244

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    دوست عزیز ممنون
    فقط برنامه به کامپوننت stimul گیر میده و میگه که وجود نداره

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    نقل قول نوشته شده توسط naser_feb8646 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنون
    فقط برنامه به کامپوننت stimul گیر میده و میگه که وجود نداره

        <compilation debug="true" targetFramework="4.0">
    <assemblies>
    <add assembly="System.Design, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A"/>
    <add assembly="System.Windows.Forms, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/>
    <add assembly="System.Security, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A"/>


    از اینجا
    <add assembly="Stimulsoft.Report.Web, Version=2011.3.1200.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=EBE6666CBA19647A"/>
    <add assembly="Stimulsoft.Report, Version=2011.3.1200.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=EBE6666CBA19647A"/>
    <add assembly="Stimulsoft.Base, Version=2011.3.1200.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=EBE6666CBA19647A"/>
    <add assembly="Stimulsoft.Report.Design, Version=2011.3.1200.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=EBE6666CBA19647A"/>
    <add assembly="Stimulsoft.Controls, Version=2011.3.1200.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=EBE6666CBA19647A"/>
    <add assembly="Stimulsoft.Editor, Version=2011.3.1200.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=EBE6666CBA19647A"/>
    <add assembly="Stimulsoft.Design, Version=2011.3.1200.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=EBE6666CBA19647A"/>
    تا اینجا
    حذف
    </assemblies>
    </compilation>


    __________
    در ورژن بعدی
    برنامه درست فقط Next Page کارنمینه ، عکس ضمیمه رو ببین.


    http://a-velayat.com/test/Default8.aspx
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : چهارشنبه 07 تیر 1391 در 12:48 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار saeedgharedaghi
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    202

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    با سلام
    قصد دارم گزارش گیری با Stimulsoft Reports.Net 2011.3 برای شما دوستان اموزش بدم اگر وقت آزاد بیارم.

    در باره این برنامه بگم که خیلی محیط کاربر پسندی داره و کار با اون خیلی راحت است.
    برای مثال به این صفحه بروید و خروجی های گزارش را ببینید
    http://fakhravary.somee.com/Test/Default8.aspx
    ممنون دوست عزیز ، بی صبرانه منتظرم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    دست تقدیر به سایت somee.com هم رسید .
    فیلتر شدنت را به جامعه برنامه نویسی تسلیت عرض می نمایم.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار monika
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    برنامه نویس
    سن
    36
    پست
    147

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    چرا سایت فیلتر شد؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    ممنون بابت زحمت شما. ببخشید برای رفع این خطا چه کنم؟

    Line 9:  using System.Web.UI.Design.WebControls;

    Source File: e:\programming\Home_Books\App_Code\CompressedViewS tatePage.cs Line: 9

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen22 مشاهده تاپیک
    ممنون بابت زحمت شما. ببخشید برای رفع این خطا چه کنم؟

    Line 9:  using System.Web.UI.Design.WebControls;

    Source File: e:\programming\Home_Books\App_Code\CompressedViewS tatePage.cs Line: 9
    این CompressedViewStatePage یک کلاس که حجمViewStatePage را کم میکنه.
    اگر خطا میده

    public partial class _Default : CompressedViewStatePage //System.Web.UI.Page
    جای گذین کنید.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    لینک برای دانلود ورژن 2 سایت کلیک کنید

    والا نیمدونوم چرا فیلتر شده و بسته شده.
    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : دوشنبه 11 دی 1391 در 01:01 صبح

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    56

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    دوست عزیز من تو سایت http://www.fakhravary.somee.com/Wether.aspx وقی روی لینک آب و هوا کلیک میکنم صفحه کلا refresh نمیشه فقط وسط سایت تغییر میکنه .چه طور میشه اینکارو انجام داد و چطوری میشه برام توضیح بدی؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    ابدیت پنل

  21. #21
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    56

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    میشه بگین به چه صورت؟یه راهنمایی کنین!

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    نقل قول نوشته شده توسط rezawili مشاهده تاپیک
    میشه بگین به چه صورت؟یه راهنمایی کنین!
    استفاده از ابدیت پنل که دیگه خیلی ساده است.

  23. #23

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    سلام
    دوست عزیز اقای فخراوری من سایتی که قرار دادید گرفتم اما موقع اجرا یه عالمه خطای اینکه اسکریپت وجود نداره رو میده
    چکار کنم بتونم اجراش رو ببینم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    (اسکریپت رو گرفتم اما بلد نیستم باهاش کار کنم...)

  24. #24

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    نقل قول نوشته شده توسط asemaneiran مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز اقای فخراوری من سایتی که قرار دادید گرفتم اما موقع اجرا یه عالمه خطای اینکه اسکریپت وجود نداره رو میده
    چکار کنم بتونم اجراش رو ببینم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    (اسکریپت رو گرفتم اما بلد نیستم باهاش کار کنم...)
    سلام
    کسی نیست جوابم رو بده؟؟/

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    • ويژال 2010
    • اسكريپت ديتابيس هم كه هست. بعد از درست كردن ديتابيس در sql ادرس دهي كانكشن استرينگ در web config درست كنم
    • گفتم كه در وب كانفيگ اون قسمت اسمبلي هاي اسليموت در بياري.
    • نياز به كامپوننت هاي تلريك داره كه در برنامه هست.ديگه نيازي نيست.

    مورد خاصي نيست

  26. #26
    کاربر تازه وارد آواتار محمدجواد67
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    سلام چطوری میتونم کدهای این قسمت رو ببینم

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    دوست عزیز من تو سایت http://www.fakhravary.somee.com/Wether.aspx وقی روی لینک آب و هوا کلیک میکنم صفحه کلا refresh نمیشه فقط وسط سایت تغییر میکنه .چه طور میشه اینکارو انجام داد و چطوری میشه برام توضیح بدی؟
    از Ajax و جاوا اسکریپت استفاده کنید

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    نقل قول نوشته شده توسط محمدجواد67 مشاهده تاپیک
    سلام چطوری میتونم کدهای این قسمت رو ببینم
    سايت مپ است كه به يه تري وصل شده.
    يه تنظيمي در وب كانفيگ داره.
    اطلاعات وسط هم كه پروفايل كاربر است.

  29. #29
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    55

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    آقای فخرآوری
    من با همه راهنماییهایی که شما کردین نتونستم مشکل قسمت ریست کردن رمز عبور کاربران رو برطرف کنم.
    خواستم اگه امکان داره یه بررسی بکنین، و یه راهنمایی بکنین که اگه دوستای دیگه ای هم این مشکل رو دارن بتونن حلش کنن

    در حال حاضر وقتی تو قسمت فراموشی رمز ، نام کاربری وارد بشه ، یه ایمیل واسش ارسال میشه
    ولی وقتی روی لینک مربوطه تو ایمیل کلیک میشه وارد یک صفحه تو سایت میشه که یک دکمه resset password داره، با کلیک رو این دکمه فقط یک error میده

    مرسی

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    نقل قول نوشته شده توسط mor_zia مشاهده تاپیک
    آقای فخرآوری
    من با همه راهنماییهایی که شما کردین نتونستم مشکل قسمت ریست کردن رمز عبور کاربران رو برطرف کنم.
    خواستم اگه امکان داره یه بررسی بکنین، و یه راهنمایی بکنین که اگه دوستای دیگه ای هم این مشکل رو دارن بتونن حلش کنن

    در حال حاضر وقتی تو قسمت فراموشی رمز ، نام کاربری وارد بشه ، یه ایمیل واسش ارسال میشه
    ولی وقتی روی لینک مربوطه تو ایمیل کلیک میشه وارد یک صفحه تو سایت میشه که یک دکمه resset password داره، با کلیک رو این دکمه فقط یک error میده

    مرسی
    سلام
    من خدمت سربازیم شیراز > مرکز زرهی
    دسترسی ندارم به سیستم شاید ماهی 1 بار .
    نمیتونم برسی کنم.
    موارد رسیت پسورد در ممبرشیپ برسی کنید

  31. #31
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    1

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    درود بر شما و همت والایتان جناب فخراوری

  32. #32

  33. #33
    کاربر تازه وارد آواتار mahsa69
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    سن
    33
    پست
    62

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    سلام

    آقای فخرآوری درباره ی persianDate ای که در سایتتون استفاده کردید یک توضیحی میدید..

  34. #34
    کاربر تازه وارد آواتار mahsa69
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    سن
    33
    پست
    62

    نقل قول: دانلود مقاله

    اگه جایی از سایتتون به طور مشخص از این pesiandate استفاده کردید میگید کجای پروژتون هست که کدشو ببینم..یکم گشتم پیدا نکردم

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    من منظور شما نمیگیرم.
    هدف شما تبدیل تاریخ است؟
    اگه هست که در dll میتونید راحت فراخونی کنید اگر سورس میخواهید راحت به یه سرچ میتونید کلاس پرشین کلندر پیدا کنید در web

  36. #36

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    تو دهنت / دهن سرویس

  38. #38

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    جناب آقای فخاری وقتی من سایت رو run میکنم همچین ارروری میده
    لطف میکنید اگه من رو راهنمایی کنید

    Screenshot (2).jpg

  39. #39

    نقل قول: سایت مقاله دانلود کنید

    آقای فخرآوری لطفا یه لطفی به ما بکن لطفا!!! :)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •