نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دریافت مقدار یک ستون از گریدویو با کلیک بر روی یک imagebutton در همان گریدویو

  1. #1

    Question دریافت مقدار یک ستون از گریدویو با کلیک بر روی یک imagebutton در همان گریدویو

    سلام
    من یه گریدویو دارم که ستون مربوط به آیدیش رو مخفی کردم توی همون گریدویو یه ستون از imagebutton دارم می خوام با کلیک روی هر imgbtn آیدی مربوط به اون سطرو به یه صفحه ی دیگه انتقال بدم یه کد پیدا کردم ولی بعضی جاهاشو متوجه نمی شم دوستان اگه می تونین کمک کنین ممنون
    http://www.codeproject.com/Questions...utton-click-ev

  2. #2

    نقل قول: دریافت مقدار یک ستون از گریدویو با کلیک بر روی یک imagebutton در همان گریدویو

    کجاش رو متوجه نمیشی؟
    این داره از commandarguman استفاده میکنه ، Id رو هم داره بایند میکنه بهش.
    بعد تو Rowcommand میخونتش.
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  3. #3

    نقل قول: دریافت مقدار یک ستون از گریدویو با کلیک بر روی یک imagebutton در همان گریدویو

    دوست عزیز نمی دونم این hiddenfield کجا تعریف شده و چطوری تو رویداد کلیک imgbtn توسط دستور response آیدی بدست اومدرو انتقال بدم انتقالشو بلدم نمی دونم آیدی رو از کجا بیارم

  4. #4

    نقل قول: دریافت مقدار یک ستون از گریدویو با کلیک بر روی یک imagebutton در همان گریدویو

    من کلا با اون قسمت کاری ندارم ، آی دی رو بریز تو Command argumant و بعد تو کد کلیک رو هر سطر همونجوری که نشون داده ازش استفاده کن :

    protected void grd_RowCommand(object sender, GridViewCommandEventArgs e) { switch (e.CommandName) { case "Click": { string FirstColumnValue = e.CommandArgument.ToString(); hiddenfield.Value = FirstColumnValue; break; } default: break; } }
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  5. #5

    نقل قول: دریافت مقدار یک ستون از گریدویو با کلیک بر روی یک imagebutton در همان گریدویو

    ببین دوست عزیز من این کارو انجام دادم:[HTML]
    [/HTML <ItemTemplate>
    <asp:ImageButton ID="edit0" runat="server" ImageUrl="~/images/edit.png"
    CommandArgument='<%#Eval("strid") %>' CommandName="Click"/>

    </ItemTemplate>]

        protected void GridViewFT_RowCommand(object sender, GridViewCommandEventArgs e)
    {
    switch (e.CommandName)
    {
    case "Click":
    {
    string FirstColumnValue = e.CommandArgument.ToString();
    Response.Redirect("EditStory.aspx?id=" + FirstColumnValue);
    break;
    }
    default:
    break;
    }

    }


    ولی موقع اجرا و با کلیک روی imgbtn هیچ کاری نمی کنه؟

  6. #6

    نقل قول: دریافت مقدار یک ستون از گریدویو با کلیک بر روی یک imagebutton در همان گریدویو

    تو پیج لودتون گریدتون رو Bind میکنید؟
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  7. #7
    بله بایندش کردم

    دوستان کسی راه دیگه ای بلد نیست این گریدویوم اصلا به رویداد rowcommand عکس العملی نشون نمیده
    آخرین ویرایش به وسیله raziee : پنج شنبه 01 دی 1390 در 22:56 عصر دلیل: ادغام دو پست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •