نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشكل در كار با HEADER

  1. #1

    مشكل در كار با HEADER

    سلام
    اين كد صفحه ورود من

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
    <html>
    <?php
    $title='ورود به ناحيه كاربري';
    $style='login.css';
    include 'head.php';
    ?>
    <body>
    <form action='login_db.php' method='post'>
    <div id='login-title'><img class='key' src='images/key.png' alt='icon'/>&nbsp;ورود به مديريت</div>
    <div id='login-body'>
    <div class='user' >نام كاربري :</div>
    <div class='inp' ><input type='text' name='user' size='12' /></div>
    <div class='clr' ></div>
    <div class='user' >رمز عبور :</div>
    <div class='inp' ><input type='password' name='pass' size='12' /></div>
    <div class='clr' ></div>
    <div ><input class='sub' type='submit' name='submit' value='ورود' /></div>
    </div>
    <div id='login-end'></div>
    <?php
    if(isset($_GET['error'])){
    if ($_GET['error']=='2'){
    echo "<div class='error'>نام كاربري و رمز عبور اشتباه مي باشد</div>";
    }
    if ($_GET['error']=='1'){
    echo "<div class='error'>نام كاربري و رمز عبور را وارد كنيد</div>";
    }
    if ($_GET['error']=='3'){
    echo "<div class='error'>لطفا مجددا به سايت وارد شويد</div>";
    }
    if ($_GET['error']=='4'){
    echo "<div class='error'>شما با موفقيت از سيستم خارج شديد</div>";
    }
    }
    ?>
    </form>
    </body>
    </html>


    اين صفحه هم صفحه چك كردن اطلاعاته

    <?php
    session_start();
    include 'head.php';
    if(isset($_POST['user']) AND isset($_POST['pass'])){
    $username=$_POST['user'];
    $password=$_POST['pass'];
    if($username!='' AND $password!=''){
    connect($user,$pass,$Mydb);
    $query="SELECT * FROM member WHERE user='$username' AND pass='$password' LIMIT 1";
    $result=mysql_query($query);
    $numrows=mysql_num_rows($result);
    $con=mysql_fetch_array($result,MYSQL_ASSOC);
    if ($numrows){
    HEADER('LOCATION: reg_estate.php');
    $_SESSION['user']="$con[user]";
    $_SESSION['level']="$con[level]";
    }else {
    HEADER('LOCATION:login.php?error=2');
    }
    }else {
    HEADER('LOCATION:login.php?error=1');
    }
    }else {
    HEADER('LOCATION:login.php?error=1');
    }
    ?>

    حالا بعد از ورود به سايت با ارور زير روبه رو ميشم چيكار كنم ؟!!


    Warning
    : Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/amlaakdi/public_html/admin/head.php:1) in /home/amlaakdi/public_html/admin/login_db.php on line 14

    بعد از اين ارور ديگه به صفحه بعد منتقل نميشه بايد چيكار كنم ؟

  2. #2

    نقل قول: مشكل در كار با HEADER

    نگاه کنید ببینید در صفحه head.php که include کردید چیزی echo که نشده ؟
    و بعد فایل رو حتما encoding رو بزارید روی Encoding UTF-8 Without BOM

  3. #3

    نقل قول: مشكل در كار با HEADER

    چرا ؟
    دوتا echo دارم ؟؟؟
    تاثير داره ؟

  4. #4

    نقل قول: مشكل در كار با HEADER

    پاكشون كردم اما باز هيچ فرقي نكرد !!

  5. #5

    نقل قول: مشكل در كار با HEADER

    قبل از استفاده از header هیچ چیزی نباید چاپ بشه در صفحه وگرنه header کار نمی کنه.
    without bom گزاشتید encoding رو ؟

  6. #6

    نقل قول: مشكل در كار با HEADER

    متوجه شدم ! اما اگه من بخوام راحت به يك صفحه ديگه برم بايد چيكار كنم ؟ بدون اينكه از HEADER استفاده كنم ؟!!!

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    34

    نقل قول: مشكل در كار با HEADER

    میتونی از جاوا اسکریپت استفاده کنی..

  8. #8

    نقل قول: مشكل در كار با HEADER

    همانطور که دوستمون گفتن میتونید از جاوااسکریپت استفاده کنید
    window.location = 'index.php'

  9. #9

    نقل قول: مشكل در كار با HEADER

    ممنون اما دوست دارم فقط از php استفاده كنم ؟!
    يعني توي خود php تابعي براي اين كار وجود نداره ؟‌!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •