نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: بیشترین تعداد تکرار یک فیلد عددی یا غیر عددی

  1. #1

    بیشترین تعداد تکرار یک فیلد عددی یا غیر عددی

    در select چه دستوری را باید به کار برد که یک فیلدی که مورد نظر ماست بیشترین تعداد تکرار یا کمترین تعداد تکرار رو بیاره؟

  2. #2

    نقل قول: بیشترین تعداد تکرار یک فیلد عددی یا غیر عددی

    2-
    2 تا فیلد مقدار یکسان داشته باشه و بخواهیم جوابشو تو خروجی بیاریم
    چه باید کرد؟
    راهنمایی کنید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: بیشترین تعداد تکرار یک فیلد عددی یا غیر عددی

    منظورتون رو واضح تر بگید.
    برای سوال اول، منظورتون اینه: در یک فیلد، مثلا اسم شهر ها رو داریم، می خواید بدونید کدوم شهر کمترین/بیشترین تعداد رو داره؟

    اگر آره، به نظر با چیزی مشابه دستور زیر باید باشه:

    SELECT MIN(COUNT(Field)) ON Table GROUP BY Field

  4. #4

    نقل قول: بیشترین تعداد تکرار یک فیلد عددی یا غیر عددی

    چک بکن
    از selectایراد می گیره . ؟

  5. #5

    نقل قول: بیشترین تعداد تکرار یک فیلد عددی یا غیر عددی

    سلام

    در دستور Select برای گروه بندی اطلاعات می تونی از دستور Group By استفاده کنی ... فرض کن من یه جدول Users دارم که یه فیلد به اسم FirstName داره ... حالا می خوام ببینم تو این جدول از هر اسم چنتا وجود داره ...


    Select
    count(firstname),firstname from users groupby firstname


    حالا به راختی با یه دستور Order By نتیجمو مرتب می کنم ...


    Select
    count(firstname),firstname from users groupby firstname orderby 1


    اگر هم بخوام نزولی مرتب کنم آخر دستور یه desc می نویسم ...

    با توجه به اینکه به کمک دستور Top 1 می تونم رکورد اول رو انتخاب کنم می تونم چیزی رو که می خوام بدست بیارم ... یعنی مرتبش کنم بر اساس صعودی اولین رکورد کوچکترین رکورده ... اگه هم نزولی مرتب کنم اولین رکورد بزرگترینه ...

    اما نکته ای که وجود داره اینه که شما نمی تونی مطمئا باشی که این رکورد به تنهایی بزرگترین رکورده ...

  6. #6

    نقل قول: بیشترین تعداد تکرار یک فیلد عددی یا غیر عددی

    Untitled.jpg
    فرض کن همچین جدولی داریم و می خواهیم کمترین تعداد تکرار ستون code_b رو نمایش بدیم
    باید چه کرد ؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: بیشترین تعداد تکرار یک فیلد عددی یا غیر عددی

    نقل قول نوشته شده توسط mehran_sh_t مشاهده تاپیک
    منظورتون رو واضح تر بگید.
    برای سوال اول، منظورتون اینه: در یک فیلد، مثلا اسم شهر ها رو داریم، می خواید بدونید کدوم شهر کمترین/بیشترین تعداد رو داره؟

    اگر آره، به نظر با چیزی مشابه دستور زیر باید باشه:

    SELECT MIN(COUNT(Field)) ON Table GROUP BY Field
    همچین دستوری جواب نمیده !

  8. #8

    نقل قول: بیشترین تعداد تکرار یک فیلد عددی یا غیر عددی

    نقل قول نوشته شده توسط soroushp مشاهده تاپیک
    Untitled.jpg
    فرض کن همچین جدولی داریم و می خواهیم کمترین تعداد تکرار ستون code_b رو نمایش بدیم
    باید چه کرد ؟؟؟
    Select top 1 count(code_b) from Table1 group by code_b order by 1 

  9. #9

    نقل قول: بیشترین تعداد تکرار یک فیلد عددی یا غیر عددی

    نقل قول نوشته شده توسط baktash.n81@gmail.com مشاهده تاپیک
    Select top 1 count(code_b) from Table1 group by code_b order by 1 
    فرض کن همچین جدولی داریم می خواهیم بیشترین تعداد تکرار ستون code_b که 4 هست رو نمایش بدیم
    الان با مثال براتون روشن خواهد شد.

    Untitled.jpg

  10. #10

    نقل قول: بیشترین تعداد تکرار یک فیلد عددی یا غیر عددی


    select
    top 1 code_b from t1 groupby code_b orderbycount(Code_b)desc


    خودتم بعضی وقتا یکم کد ها رو اینور اونور بکنی به نتیجه می رسی ...
    امیدوارم کمکت کنه این کده ...

  11. #11

    Exclamation نقل قول: بیشترین تعداد تکرار یک فیلد عددی یا غیر عددی

    تشکر فراوان
    4.jpg
    1- الان ما می خواهیم استادیوم های در خروجی نمایش داده بشه که هم ظرفیت هستند_در جدول ظرفیت همون tedad) هست
    باید چه کرد ؟؟
    2- یک جدولی دارم که توش تاریخ رو درج می کنه اگر بخواهیم فیلد تاریخ رو طوری نمایش بدیم که جدیدترین تاریخ براساس تاریخ سیستم نمایش داده بشه چه کنم؟؟؟؟
    لطفا راهنمایی کنید

  12. #12

    نقل قول: بیشترین تعداد تکرار یک فیلد عددی یا غیر عددی

    سلام

    به نظرم بهتره سئوالت رو تویه یه تاپیک جدید بپرسی چون موضوعش فرق می کنه یکمی ...

    منظورت از سئوال اول رو متوجه نشدم ... یعنی خروجی چه شکلی بشه !؟ یه ستون که تعداد رو نشون می ده یه ستون هم که نام استادیوم ها توش باشه که ظرفیتشون برابر تعداد مثلا :

    100000 azadi-barajin
    40000 stadiumx-stadimy-....

    اگه می خوای تاریخ روز رو موقع Insert ثبت کنی که می تونی از تابع Getdate() استفاده کنی

    اگه می خوای هر وقت که Select زدی تاریخ روز رو ببینی می تونی Getdate() رو به عنوان یه فیلد تو Select ات بیاری ...


    select
    getdate()as NewDateTime,*from users


    یا اینکه یه View بسازی و Getdate() رو به عنوان یه فیلد توش بزاری ... البته این روش ها خیلی کند می کنن مخصوص در تعداد زیاد رکورد چون به ازائی هر رکورد یه بار تابع اجرا می شه ...

    می تونی اول Getdate() رو بریزی تویه یه متغیر بعد متغییر تو Select به عنوان یه ستون استفاده کنی...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •