نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: مشکل نمایش اطلاعات

  1. #1

    مشکل نمایش اطلاعات

    سلام
    دوستان من یک برناه قراره واس یک فروشگاه بنویسم که فاکتور هایی که واسش میاد رو ذخیره کنه
    با توجه به درخواست صاحب فروشگاه من یک فرم گذاشتم که شرکت های طرف قرار داد رو در اون تعریف میکنه
    حالا میخوام در فرمی دیگر مقدار هایی رو از کاربر برگیرم و در آخر یک جایی باشه که اسم شرکت رو وارد کنه
    دیدید مثلا دکمه میزارن که کپشنش ... میشه وقتی میزنیم یک صفحه ی کوچیک باز میشه و وانجا انتخاب میکنه و مقدار وارد اون فرم مورد نظر میشه حالا میخوام این کار رو بکنم ولی دقیقا نمیدونم باید چکار کنم ؟
    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sayvan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خودم
    سن
    34
    پست
    163

    نقل قول: مشکل نمایش اطلاعات

    دوست من از input box میتونی استفاده کنی
    این کلاس رو میزارم دانلود کن و به فرمت اضاف کن
    دانلود
    بعدش میتونی ازش استفاده کنی مثال
    string ReurnValue;

    ReurnValue = InputBox.Show("text form","title form"); 

    در ضمن یه راه دیگه ایی داره از فضای نام خود وی بی استفاده کنی اگه خواستی برات مینویسمش
    امیدورام منظورت این باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: مشکل نمایش اطلاعات

    خیلی ممنون دوست عزیز
    ولی من یه چیزی میخوام مثل کامبو باکس وی بی 6 که مقدارشم از بانک اطلاعاتی بگیره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sayvan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خودم
    سن
    34
    پست
    163

    نقل قول: مشکل نمایش اطلاعات

    میتونی یه فرم با استفاده از کد بسازی و یه کنترل کامبو باکس هم بهش اضاف کنی و با کد زیر اطلاعات ستون مورد نظرت رو در کامبو جای بدی
    فقط خاصیت DropDownStyle کامبو رو به DropDownList تغییر بده تا کاربر نتونه به جز اطلاعات ستون مورد نظر چیزی بنویسه
    کانکشن اسمش cn
    دیتا آداپتر da
    کامبو cmbcodebook
                da.SelectCommand.CommandText = "select * from book";
    da.SelectCommand.Connection = cn;
    DataTable dt1 = new DataTable();
    da.Fill(dt1);
    cmbcodebook.DataSource = dt1;
    cmbcodebook.DisplayMember = "numberbook";

    امیدوارم به جوابت رسیده باشی

  5. #5

    نقل قول: مشکل نمایش اطلاعات

    دوست عزیز من یک مشکل جدید دارم حالا من اونایی که میخواستم رو به نمایش گذاشتم
    مثلا ببینید من تو دیتا بیسم یک فیلد دارم به نام شماره ثبت و فیلدی به نام نام شرکت حالا میخوام شماره ثبت شرکت انتخابی که توست کامبو باکس انتخاب شد رو بدست بیارم اونموقع چکار کنم ؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل نمایش اطلاعات

    دوستان لطفا جواب بدید فوریه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل نمایش اطلاعات

    سلام
    توی رویداد text changed کمبو باکس یه select مثل زیر می نویسی
    con.Open();
    OleDbCommand com = con.CreateCommand();
    com.CommandText = "SELECT*FROM t1 WHERE id= '" + cboanbarid.Text + "'";
    OleDbDataReader dr = com.ExecuteReader();
    while (dr.Read())
    {
    txtName.Text = dr["name"].ToString();
    }
    dr.Close();
    con.Close();

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: مشکل نمایش اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط maysamfthi مشاهده تاپیک
    سلام
    توی رویداد text changed کمبو باکس یه select مثل زیر می نویسی
    con.Open();
    OleDbCommand com = con.CreateCommand();
    com.CommandText = "SELECT*FROM t1 WHERE id= '" + cboanbarid.Text + "'";
    OleDbDataReader dr = com.ExecuteReader();
    while (dr.Read())
    {
    txtName.Text = dr["name"].ToString();
    }
    dr.Close();
    con.Close();
    سلام
    این روش باگ داره بهتره که مقدار رو به صورت پارامتری بدی

  9. #9

    نقل قول: مشکل نمایش اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط sobaisobai مشاهده تاپیک
    سلام
    این روش باگ داره بهتره که مقدار رو به صورت پارامتری بدی
    میشه بیشتر توضیح بدید

  10. #10

    نقل قول: مشکل نمایش اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط maysamfthi مشاهده تاپیک
    سلام
    توی رویداد text changed کمبو باکس یه select مثل زیر می نویسی
    con.Open();
    OleDbCommand com = con.CreateCommand();
    com.CommandText = "SELECT*FROM t1 WHERE id= '" + cboanbarid.Text + "'";
    OleDbDataReader dr = com.ExecuteReader();
    while (dr.Read())
    {
    txtName.Text = dr["name"].ToString();
    }
    dr.Close();
    con.Close();

    دوست من این دستور ها مشکل دارن اجرا نمیشن

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: مشکل نمایش اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط reza erfani مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر توضیح بدید
    com.CommandText = "SELECT * FROM t1 WHERE id= ?";
    com.Parameters.Add("@ID", OleDbType.VarChar).Value = cboanbarid.Text;
    OleDbDataReader dr = com.ExecuteReader();

    به این صورت بنویسید

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل نمایش اطلاعات

    خطاش چیه؟ من همین الان امتحان کردم مشکلی نداشت.
    البته دوستمون هم درست میگه بهتره مقدار به صورت پارامتری باشه.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: مشکل نمایش اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط maysamfthi مشاهده تاپیک
    خطاش چیه؟ من همین الان امتحان کردم مشکلی نداشت.
    خطا نداره البته به ظاهر!
    شما مقدار cboanbarid.Text رو ' (single quote)بزارید ببینید چی میشه؟

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل نمایش اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط sobaisobai مشاهده تاپیک
    خطا نداره البته به ظاهر!
    شما مقدار cboanbarid.Text رو ' (single quote)بزارید ببینید چی میشه؟
    دوست عزیز یه بار دیگه به پست من نگاه کنید من گفتم یه select مثل زیر می نویسی، یعنی یه ایده دادم که ایشون با توجه به کارشون اونو تغییر بدن.
    حالا چرا باید اینکارو کنیم، شما به جای * بعد از select ، ' (single quote) بزارید ببینید چی میشه!!!!

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: مشکل نمایش اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط maysamfthi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز یه بار دیگه به پست من نگاه کنید من گفتم یه select مثل زیر می نویسی، یعنی یه ایده دادم که ایشون با توجه به کارشون اونو تغییر بدن.
    حالا چرا باید اینکارو کنیم، شما به جای * بعد از select ، ' (single quote) بزارید ببینید چی میشه!!!!
    من جسارت نکردم
    منظورم این بود که اگه کاربر داخل cboanbarid حرف ' رو تایپ کنه query به مشکل میخوره
    پس روش بهتر پارامتری هست
    بازم اگه توهینی شد معذرت میخوام

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل نمایش اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط sobaisobai مشاهده تاپیک
    من جسارت نکردم
    منظورم این بود که اگه کاربر داخل cboanbarid حرف ' رو تایپ کنه query به مشکل میخوره
    پس روش بهتر پارامتری هست
    بازم اگه توهینی شد معذرت میخوام
    مشکلی نیست، بحث نباشه که علم پیشرفت نمی کنه! ولی من توی پست 12 هم گفتم که شما درست میگید.

  17. #17

    نقل قول: مشکل نمایش اطلاعات

    ممنونم دوستان این بحث شما باعث شد منم یه چیزایی یاد بگیرم ولی اگه توجه کرده بودید تو کامبو باکس گفتیم که هیچ تغییری ایجاد نشه و فقط یک ستون از بانک نشون داده بشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •