نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جمع يك ستون از ديتا گريد ويو از نوع Double ؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    68

    Question جمع يك ستون از ديتا گريد ويو از نوع Double ؟

    با عرض خسته نباشيد خدمت دوستان...
    من يك ديتا گريد ويو دارم كه به بانك متصله...ميخواستم جمع يكي از ستون هاش كه از نوع Double هست رو در يك ليبل نشون بدم ...؟
    يك كد براي جمع از نوع int دارم اما نميدونم چه جوري تغييرش بدم تا جواب بده؟
    ممنون مي شم جواب بديد...
    با تشكر...
    کد HTML:
    int sum = 0; 
    for (int i = 0; i < dgv.Rows.Count; i++) 
    { 
    sum += int.Parse(dgv.Rows[i].Cells["tbl"].Value.ToString().Trim());
    }

  2. #2

    نقل قول: جمع يك ستون از ديتا گريد ويو از نوع Double ؟

    سلام دوست عزیز ،

    خب میتونین نوع اون متغیر که از نوع int هست رو به Double تغییر بدین...یعنی به جای int Sum بنویسید Double sum .

    موفق باشین.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sayvan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خودم
    سن
    34
    پست
    163

    نقل قول: جمع يك ستون از ديتا گريد ويو از نوع Double ؟

    اگه یه فیلد از دیتا گریدت خالی باشه خطا میده از Try Catch استفاده کن
                double sum = 0;
    for (int i = 0; i < dgv.Rows.Count; i++)
    {
    sum += Convert.ToDouble(dgv.Rows[i].Cells["tbl"].Value.ToString().Trim());
    }

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار esy2012
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    خونه هستم
    پست
    63

    نقل قول: جمع يك ستون از ديتا گريد ويو از نوع Double ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sayvan مشاهده تاپیک
    اگه یه فیلد از دیتا گریدت خالی باشه خطا میده از Try Catch استفاده کن
                double sum = 0;
    for (int i = 0; i < dgv.Rows.Count; i++)
    {
    sum += Convert.ToDouble(dgv.Rows[i].Cells["tbl"].Value.ToString().Trim());
    }
    سلام دوست عزیز

    من میخوام Columns (یکی از فیلد های ) دیتا گرید رو محاسبه کنم حالا باید این کد رو چه تغییراتی بهش بدم

    ممنون

  5. #5

    نقل قول: جمع يك ستون از ديتا گريد ويو از نوع Double ؟

    خب دوست عزیز نام اون فیلد رو به جای tbl بنویس ....یعنی داخل Cells اسم فیلدتون رو بنویسید.

    موفق باشین.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نقل قول: جمع يك ستون از ديتا گريد ويو از نوع Double ؟

    دوست عزیز این جواب کامل و جامع


    private string total (DataGridView DG , int Coul)
    {

    decimal sum = new decimal ();

    foreach (DataGridViewRow row in DG.Rows)
    {
    sum += Convert.ToDecimal (row.Cells [Coul].Value);
    }

    return sum.ToString();

    }




    این متدش هست
    که خواستی جمع هر ستون رو خواستی شماره ستون رو فراخوانی میکنی

    مثلا



    label3.Text= total (dataGridView1 , 2);


    که جمع ستون شماره 2 دیتا گرید ویو رو توی لیبل 3 نشون میده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •