نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: باز کردن فایل با دابل کلیک از ویندوز

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار secondstriker
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    39

    باز کردن فایل با دابل کلیک از ویندوز

    با سلام
    برنامه من با OpenFileDialog فایل مورد نظر رو باز میکنه اما وقتی از اکسپلورر ویندوز روی آن دابل کلیک می کنم باز نمیشه. پسوند فایل هم DPHE می باشد که با خود برنامه تولید شده است. لطفا راهنمایی بفرمایید.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: باز کردن فایل با دابل کلیک از ویندوز

    سلام
    باید پسوند مورد نظر رو با نام برنامه و آیکونش توی رجیستری ثبت کنی یه متد مثل زیر می نویسی و توی constructor فرم اصلیت می نویسی. ممکنه لازم بشه، یه بار ری استارت کنی.

    private void registerySetting()
    {
    Microsoft.Win32.RegistryKey key = Microsoft.Win32.Registry.ClassesRoot.CreateSubKey( ".DPHE");
    key.SetValue("", "DPHE files");
    key.Close();
    key = Microsoft.Win32.Registry.ClassesRoot.CreateSubKey( "DPHE files");
    key.SetValue("", "MyAppName");
    key.Close();
    key = Microsoft.Win32.Registry.ClassesRoot.CreateSubKey( @"DPHE files\Shell\Open").CreateSubKey("Command");
    key.SetValue("", "\"" + Application.ExecutablePath + "\" \"%L\"");
    key.Close();
    key = Microsoft.Win32.Registry.ClassesRoot.CreateSubKey( @"DPHE files\DefaultIcon");
    key.SetValue("", Application.StartupPath + @"\icon.ico");
    key.Close();
    }

    MyAppName نام برنامه است.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 09 اسفند 1392 در 14:50 عصر

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار secondstriker
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    39

    نقل قول: باز کردن فایل با دابل کلیک از ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط maysamfthi مشاهده تاپیک
    سلام
    باید پسوند مورد نظر رو با نام برنامه و آیکونش توی رجیستری ثبت کنی یه متد مثل زیر می نویسی و توی constructor فرم اصلیت می نویسی. ممکنه لازم بشه، یه بار ری استارت کنی.

    privatevoid registerySetting()
    {
    RegistryKey key = Registry.ClassesRoot.CreateSubKey(".DPHE");
    key.SetValue("", "DPHE files");
    key.Close();
    key = Registry.ClassesRoot.CreateSubKey("DPHE files");
    key.SetValue("", "MyAppName");
    key.Close();
    key = Registry.ClassesRoot.CreateSubKey(@"DPHE files\Shell\Open").CreateSubKey("Command");
    key.SetValue("", "\"" + Application.ExecutablePath + "\" \"%L\"");
    key.Close();
    key = Registry.ClassesRoot.CreateSubKey(@"DPHE files\DefaultIcon");
    key.SetValue("", Application.StartupPath + @"\icon.ico");
    key.Close();
    }

    MyAppName نام برنامه است.
    من تا حالا هر چی برنامه دیدم اینجوری بوده که وقتی نصبش تموم میشده تمامی فایل هایی که توی خود setup از طرف کاربر تنظیم میشده که با برنامه باز بشن، هم آیکنشون عوض می شده و هم با دابل کلیک با برنامه باز میشدن.
    به نظر شما این کار بهتر نیست تا اینکه کد تغییر رجیستری رو مستقیم توی فایل باینری برنامه قرار بدم؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: باز کردن فایل با دابل کلیک از ویندوز

    سلام
    از نظر بهتر یا بدتر بودن، دقیقاً نمی دونم. این هم یه روشی بود که عرض کردم. البته می تونید تنظیمات رو توی خود ستاپ هم انجام بدید. من یه برنامه کوچیک داشتم از این روش استفاده کردم.

  5. #5

    نقل قول: باز کردن فایل با دابل کلیک از ویندوز

    سلام دوستان یه تعداد فایل خروجی دارم میخوام یک بار opens with کنم و مثلا فرمت 005. الی 900.رو یک باره opens with کنم و نرم افزار مورد نظر انتخاب کنم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •