نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: راهنمایی در خصوص ایجاد Roll Over برای تصاویر با استفاده از JavaScript

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    راهنمایی در خصوص ایجاد Roll Over برای تصاویر با استفاده از JavaScript

    سلام،

    حتما RollOver رو میدونین چیه ؟ وقتی ماوس روی تصویری میره، تصویر عوض میشه و با خارج شدن ماوس از روی تصویر به حالت اول برمیگرده.

    دوستان، من چند تا کد جاوا اسگریپت دارم، ولی سرعت تغییر تصویر خیلی کند هست. شما چه کدی رو استفاده می کنید. اگر راهنمایی کنین ممونو میشم

  2. #2
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    خرداد 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: راهنمایی در خصوص ایجاد Roll Over برای تصاویر با استفاده از JavaScript

    سلام
    از hover استفاده می کنی و از animate ..

    $('#HoverME').hover(function() { $('#book').animate({ opacity: 0.25, left: '+=50', height: 'toggle' }, 5000);

    دوست عزیز این تابع همون قضیه rollOver رو انجام می ده..تو تابع animate عدد 5000 زمان رو تعیین میکنه ..و تاخیر اون 5 ثانیه می شه..و میتونی به این صورت تنظیم کنی..البته از دستور delay هم می تونی استفاده کنی ولی بهترش همینه که گفتم..
    موفق باشی..

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •