نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کار با آرایه رشته ای

  1. #1

    کار با آرایه رشته ای

    یه سوال:
    من دارم یه برنامه می نویسم با آرایه. مثلا یه آرایه داریم a[80]
    میخوام تو این آرایه تا شماره 10 اسم باشه از 10 تا 20 فامیلی ، از 20 تا 30 شغل، از 30 تا 40 حقوق، و ...
    حالا من هر کاری می کنم نمیدونم چطوری میشه اطلاعاتی که میگیرم مثلا از 40 تا 50 آرایه ذخیره بشه. شما میدونید چجوریه؟ اگه میشه یه مثال بزنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahmohammadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کلیبر
    پست
    475

    نقل قول: کار با آرایه رشته ای

    سلام.
    برای هر کدوم از این موارد(اسم، فامیلی ، حقوق و..) یک ثابت تعریف کنید(قبل تابع main بعد از اینکلودها):
    #define NAME 0
    #define FAMIL 10
    #define JOB 20
    ,...


    این هم یه مثال:
    const int NumberOfPersins=10;
    for(i=0;i<NumberOfPersins;i++)
    {
    cout<<"enter name: "
    cin>>a[NAME+i];
    cout<<"enter family: "
    cin>>a[FAMIL+i];
    cout<<"enter job: "
    cin>>a[JOB+i];
    and ...
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار b.saminjad
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    ایران
    پست
    230

    نقل قول: کار با آرایه رشته ای

    سلام

    #include <cstring.h>
    #include <iosream>

    void main()
    {


    ارایه ای از کلاس رشته string x[100];------------------




    }







    حالا هر طور خاستی مقدار دهیش کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •