نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: آموزش

  1. #1

    آموزش

    با سلام
    اگر امکان داره یکی منو راهنمایی کنه ؟
    من یک دامین خریدم می خوام روی اون سیتم وردپرس رو نصب کنم .
    لطفا یکی منو راهنمایی کنه
    با تشکر


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sayvan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خودم
    سن
    30
    پست
    163

    نقل قول: آموزش

    فایل زیپ نصبی ورد پرس رو تو قسمت مدیریت فایل FileManager کنترل پنل هاستت در پوشه ی htdocs آپلود میکنی بعد سی ام است رو نصب میکنی
    من تا حالا ورد پرس و نصب نکردم
    اولاٌ باید دیتابیس و یوزر و پسوردش رو تو کنترل پنل هاستت (هاست Mysql) ایجاد کنی و اطلاعاتش را بنویسی چون در هنگام نصب لازم دارد
    فایل install.php را اجرا میکنی بعد براحتی میتونی سیستمت رو نصب کنی
    www.نام سایتت.com\install.php
    بعضی از سی ام اس ها مسیر نصبشون تو یه فولدره در این صورت باید اون پوشه رو برای نصب اجرا کنی
    www.نام سایت.com/installation/
    موفق باشی

  3. #3

  4. #4

    نقل قول: آموزش

    سلام
    ببخشید من 2 تا سوال داشتم یه قالب سایت رو دارم فارسی می کنم برای خودم اما متاسفانه به 2 تا مشکل برخوردم
    1- وقتی چپ چین کردم قالبم رو وقتی می خوام توی متن فارسی انگلیسی هم بنویسم متن به هم میخوره و اینگلیسی میره اول خط یا وقتی تو ورد مینویسم و کپی می کنم اصلا جایی که باید باشن نیست
    دوم اینکه وقتی تو تگ <h1> می خوام فارسی بنویسم توی دریم نشون میده اما تو بروزر هیچی نشون نمیده ممنون میشم کمکم کنید
    کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــک

  5. #5

    نقل قول: آموزش

    بخشید من 2 تا سوال داشتم یه قالب سایت رو دارم فارسی می کنم برای خودم اما متاسفانه به 2 تا مشکل برخوردم
    1- وقتی چپ چین کردم قالبم رو وقتی می خوام توی متن فارسی انگلیسی هم بنویسم متن به هم میخوره و اینگلیسی میره اول خط یا وقتی تو ورد مینویسم و کپی می کنم اصلا جایی که باید باشن نیست
    دوم اینکه وقتی تو تگ <h1> می خوام فارسی بنویسم توی دریم نشون میده اما تو بروزر هیچی نشون نمیده ممنون میشم کمکم کنید
    سلام
    direction:rtl; به تگی که محتویاتش متن هست دادین؟

  6. #6

    نقل قول: آموزش

    نقل قول نوشته شده توسط Saber Mogaddas مشاهده تاپیک
    سلام
    direction:rtl; به تگی که محتویاتش متن هست دادین؟
    اخ دستت درد نکنه اقا میگم یه چیزی بود باید مینوشتم .دست گلـــــــــــــــــت درد نکنه .خیلی ماهی
    فقط دومین مشکل اون h1 هاست .. توی دریم درست هست اما توی بروزر اصلا نشونش نمیده .مشکل از چیه ؟

  7. #7

    نقل قول: آموزش

    سلام
    حتما تو یه جای اشتباه لغوی و یا نحوی syntax داری برنامه رو یه با چک کن اگه حل نشد بده یه نگاهیم من به کد هاتون بکنم..
    موفق باشی..

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •