نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در طراحی صفحه اول وب سایت با جدول

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    35
    پست
    48

    Exclamation مشکل در طراحی صفحه اول وب سایت با جدول

    با سلام
    من میخوام یه وب سایت خبرنامه درست کنم که یه مسترپیج میخوام درست کنم
    عکس صفحه اول رو ضمیمه میکنم
    میخوام این صفحه رو طراحی کنم برایکی از دوستام که وقتمم کمه تا شنبه باید جمع بشه
    مشکلم طراحی باجدول هست همون طور کهتوو عکس می بینید من نمیدونم اندازه جدول اصلی چقدر باشه؟
    اندازه ها رو پیکسلی بدم یا درصدی؟ چون میخوام توو مانیتورهای مختلف یکی باشه؟
    همه جای سایتم ثابت هست به جز وسط سایت که توو عکس مشخصه
    اما این فلش ساعت و همچنین فلش گالری که در دوطرف هستن نمیزارن که اون وسط ثابت باشه یعنی اندازه اش تغییر میکنه
    یه کمک اساسه به من کنید


  2. #2

    نقل قول: مشکل در طراحی صفحه اول وب سایت با جدول

    سلام ، اندازه رو به واحد em یا درصد بده ، اگه 97em بدی استانداده، به ستون های چپ و راستت هم مقدار ثابت بده .
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    35
    پست
    48

    نقل قول: مشکل در طراحی صفحه اول وب سایت با جدول

    این صفحه رو طراحی نکردم
    یعنی یه طراحی نامناسب بوده (چندتاجدول و ..داشته)
    الان از اول میخوام طراحی کنم ، اندازه ها یا تعداد سطر و ستون رو نمیدونم چی بدم ؟ که استاندارد و تووهمه جا یه جور نمایش بده و بهم نریزه؟
    راستی اون پروژه درست شده منم آپلود کنید و ایرادشو بهم بگید

  4. #4
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: مشکل در طراحی صفحه اول وب سایت با جدول

    سلام
    به نظر من میتونید طرح رو بهتر و حتی خیلی بهتر کنید..و فقط از div استفاده کنید برای طراحی..
    موفق باشی..

  5. #5

    نقل قول: مشکل در طراحی صفحه اول وب سایت با جدول

    این قالب رو امتحان کن ، بدون table هست :
    کد HTML:
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
        <title></title>
        <style type="text/css">
            body
            {
                direction: rtl;
                font: 12px Tahoma;
                color: #444;
            }
            .Main
            {
                margin: 0 auto;
                width: 97em;
                height: 600px;
            }
            .Head
            {
                width: 100%;
                background-color: #669999;
                height: 100px;
            }
            .Menu
            {
                width: 100%;
                background-color: #336699;
                height: 30px;
            }
            .Content
            {
                width: 100%;
                height: 440px;
                position: relative;
            }
            .Right
            {
                width: 20em;
                background-color: #336600;
                float: right;
                height: 100%;
            }
            .Center
            {
                width: 57em;
                background-color: #CC99FF;
                float: right;
                height: 100%;
            }
            .Left
            {
                width: 20em;
                background-color: #993333;
                float: right;
                height: 100%;
            }
            .Footer
            {
                width: 100%;
                background-color: #808080;
                height: 30px;
            }
        </style>
    </head>
    <body>
        <form id="form1" runat="server">
        <div class="Main">
            <div class="Head">
            </div>
            <div class="Menu">
            </div>
            <div class="Content">
                <div class="Right">
                </div>
                <div class="Center">
                </div>
                <div class="Left">
                </div>
            </div>
            <div class="Footer">
            </div>
        </div>
        </form>
    </body>
    </html>
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •