نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: یک سوال در مورد نوشتم کلاس

  1. #1

    Lightbulb یک سوال در مورد نوشتم کلاس

    سلام

    من تازه .NET رو شروع کردم، با کلاس نویسیش کمی دچار مشکل شدم.

    والا نمیدونم سوالمو چطوری مطرح کنم. کد زیر رو در نظر بگیرید:
    Dim c As New Class1

    c.Persons(1).Name = "Alireza"
    c.Persons(1).Age = 29

    چطوری میتونم با زدن . بعد از یک Property، Propertyهای دیگه ای لیست بشه.

    ممنون....
    آخرین ویرایش به وسیله alireza_CBoy : سه شنبه 17 آبان 1384 در 12:26 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    102
    این کدی که شما نوشتید یه همچین چیزایی هست
    public class Class1

    public structure AllPersons
    dim Name as string
    dim age as byte
    end Structure

    public Persons(n) as AllPersons

    end Class

  3. #3

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی کریمی
    این کدی که شما نوشتید یه همچین چیزایی هست
    public class Class1

    public structure AllPersons
    dim Name as string
    dim age as byte
    end Structure

    public Persons(n) as AllPersons

    end Class
    مطمئن هستید راه حلتون درسته؟ چون پیغام زیر رو داد:

    Expression is a value and therefore cannot be the target of an assignment.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863
    با سلام
    دوست عزیزمون سوال خوبی رو مطرح کردند و یکی از دوستان نیز لطف کردن جواب دادن . راستش منم این سوالو داشتم ولی دوست ما پیش دستی کردند و بیان کردند.متاسفانه پاسخ داده شده درست نیست و از دوستان دیگر خواهش میکنم به این سوال پاسخ بدهند.
    ممنون

  5. #5
    من دقیقا متوجه سوال نشدم....اما از انتهای سوالشون من اینطوری فهمیدم که ایشون میخوان یه پراپرتی برای کلاس داشته باشند که بعد از زدن یه نقطه بازم یه سری پراپرتی دیگه داشته باشند...
    مانند label.font.bold یه همچین چیزی درسته؟
    این بر میگرده به مبحث Object Modeling که اگر منظورتون اینه بگید که من یه مثال براتون بزارم

  6. #6

    Wink

    نقل قول نوشته شده توسط white fox
    من دقیقا متوجه سوال نشدم....اما از انتهای سوالشون من اینطوری فهمیدم که ایشون میخوان یه پراپرتی برای کلاس داشته باشند که بعد از زدن یه نقطه بازم یه سری پراپرتی دیگه داشته باشند...
    مانند label.font.bold یه همچین چیزی درسته؟
    این بر میگرده به مبحث Object Modeling که اگر منظورتون اینه بگید که من یه مثال براتون بزارم
    سلام

    درسته، منظورم همینه.

    ممنون میشم هرچه زودتر این لطف رو بکنید.

  7. #7
    برای این منظور باید از collection ها استفاده کنید. در دات نت انواع collection ها برای سرویس دادن به انواع نیازها بوجود آمده اند مثلا یک base class وجود داره در فضای نام System.Collections به نام CollectionBase که می تونید ازش استفاده کنید array , sorted list و .... انواع دیگر collection ها هستند. در مورد هر هرکدوم از اونها توی این سایت قبلا بحث شده.
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  8. #8
    خوب یک روش میتونه روشی باشه که دوستمون titbasoft گفته...
    اما در مبحث Object Modeling به این صورت هست که شما اول کلاس های فرعی تون رو تعریف میکنید... مثلا در مورد Label.Text.Bold اول کلاسی که مربوط به Bold کردن متنه مینویسید ....
    حالا در کلاسی که دارید Text رو مینویسید پارامتری از نوع کلاس Bold ـعریف میکنید که اسمش هرچی میتونه باشه
    در این قسمت در واقع یک متغیر بینابینی تعریف میکنید مثل زیر

    Dim person As New cPersonal

    cPersonal اسم کلاس هست.....


    حالا به صورت زیر عمل میکنیم:

    Public Property Personal() As cPersonal
    Get
    Return (person)
    End Get
    Set(ByVal Value As cPersonal)
    person = Value
    End Set
    End Property

    البته کد بالا به هم ریخته هست که خودتون اصلاحح کنید

    با این روش در مثلا فروم اصلی وقتی از کلاس اصلی نمونه گیری میکنید میتونید از داخل کلاس به این پارامترها هم دسترسی داشته باشید....

    البته باز روش دگه هم به ارث بردن کلاسه که اونم مبحثش طولانیه...
    امیدوارم کمکی کرده باشم

  9. #9

    Question

    نقل قول نوشته شده توسط white fox
    خوب یک روش میتونه روشی باشه که دوستمون titbasoft گفته...
    اما در مبحث Object Modeling به این صورت هست که شما اول کلاس های فرعی تون رو تعریف میکنید... مثلا در مورد Label.Text.Bold اول کلاسی که مربوط به Bold کردن متنه مینویسید ....
    حالا در کلاسی که دارید Text رو مینویسید پارامتری از نوع کلاس Bold ـعریف میکنید که اسمش هرچی میتونه باشه
    در این قسمت در واقع یک متغیر بینابینی تعریف میکنید مثل زیر

    Dim person As New cPersonal

    cPersonal اسم کلاس هست.....


    حالا به صورت زیر عمل میکنیم:

    Public Property Personal() As cPersonal
    Get
    Return (person)
    End Get
    Set(ByVal Value As cPersonal)
    person = Value
    End Set
    End Property

    البته کد بالا به هم ریخته هست که خودتون اصلاحح کنید

    با این روش در مثلا فروم اصلی وقتی از کلاس اصلی نمونه گیری میکنید میتونید از داخل کلاس به این پارامترها هم دسترسی داشته باشید....

    البته باز روش دگه هم به ارث بردن کلاسه که اونم مبحثش طولانیه...
    امیدوارم کمکی کرده باشم
    سلام

    اون روشو خودم میدونستم اما چطوری باید مقادیر کلاس فرعی رو کنترل کنیم. مثلا ما میخواهیم مقدار کلاس فرعی First_Name با کلاس Last_Name مقدارشونو & کنیم و در کلاس فرعی Name بریزیم.
    آخرین ویرایش به وسیله alireza_CBoy : شنبه 21 آبان 1384 در 10:31 صبح

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط alireza_CBoy
    سلام

    اون روشو خودم میدونستم اما چطوری باید مقادیر کلاس فرعی رو کنترل کنیم. مثلا ما میخواهیم مقدار کلاس فرعی First_Name با کلاس Last_Name مقدارشونو & کنیم و در کلاس فرعی Name بریزیم.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

    شرمنده من دقیق متوجه منظورتون نشدم....میشه بیشتر توضیح بدی؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    102
    اگر آقای علیرضا منظورشونو واضح می گفتن و ...
    فکر کنم بهتر می شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •