نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

  1. #1

    چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    سلام دوستان
    هر فایل exe رو تحت برنامه اجرا کنم و درون یک کنترل( مثلا پنل ) قرار داده بشه.

    من به این پست هم سر زدم . چیزی ازش نفهمیدم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

    (من تازه برنامه نویس رو شروع کردم )

    میخوام فایل exe نوشته شده در سی شارپ کنار این فایل exe یک پوشه قرار بدم تا برنامه(عکس و exe ,...) از داخل این پوشه اجرا بشن و این پوشه وفایل exe رو توی کدام از درایو ها بریزیم مشکلی نداشته باشه.

    آخرین ویرایش به وسیله GSM-Forum : پنج شنبه 08 دی 1390 در 14:17 عصر

  2. #2

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    کسی منو راهنمایی نمی کنه؟

  3. #3

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد


    System.Diagnostics.
    Process.Start("GSM-FORUM.exe");

  4. #4

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    نقل قول نوشته شده توسط ma.rad مشاهده تاپیک

    System.Diagnostics.
    Process.Start("GSM-FORUM.exe");
    ممنون دوست عزیز

    من میخوام فایل exe داخل خود فرم اجرابشه جدا باز نشه.
    من میخوام کنار برنامه اصلی exe یک پوشه قرار بدم که که فایل exe دیگر رو داخل اون بریزم وبا یک کلید این فایل ها داخل فرم اجرابشن
    از چه دستوری استفاده کنم؟

  5. #5

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    اگه کسی لطف کنه منو راهنمایی کنه لطف بزرگی کرده.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    سوالتون را متوجه نمیشم یعنی چی که داخل خود برنامه اجرا بشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله abdullah20 : پنج شنبه 11 دی 1393 در 17:36 عصر

  7. #7

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    سوالتون را متوجه نمیشم یعنی چی که داخل خود برنامه اجرا بشه؟
    سلام
    منظورم این هست که که فایل exe داخل پنجره ی فرم اجرا بشه یک پنجره ی جدید باز نشود.

    مانند این


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    سلام:

    ابتا یک پنل و یک دکمه به فرمتون اضافه کنید سپس از دستوات زیر استفاده کنید. (تست شده)

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Diagnostics;
    using System.Runtime.InteropServices;
    using System.Threading;

    namespace WindowsFormsApplication2
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Process p = Process.Start("notepad.exe");
    p.WaitForInputIdle();
    // Allow the process to open it's window
    SetParent(p.MainWindowHandle, panel1.Handle);
    }

    [DllImport("user32.dll")]
    static extern IntPtr SetParent(IntPtr hWndChild, IntPtr hWndNewParent);
    }
    }

  9. #9

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    ممنون دوست عزیز

    من می خوام غیر از notepad.exe هر فایل EXE اجرا کنه چه کار باید بکنم؟

  10. #10

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    ممنون میشم راهنمایی کنید

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار saam_2371369
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    #C
    پست
    84

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    سلام دوست من

    من قبلا به این مشکل بر خوردم و تقریبا حل کردمش نمونه برنامه رو برای شما اپلود کردم
    اگه نظر برای بهتر کردن روش من دارید خوشحال میشم بشنوم

    Run EXE to Me Form.rar

    موفق باشید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    سلام

    کاری نداره فقط باید به جای notepad.exe مسیر فایلتون رو قرار بدید مثلا c:\\test.ext

  13. #13

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    نقل قول نوشته شده توسط system32 مشاهده تاپیک
    سلام

    کاری نداره فقط باید به جای notepad.exe مسیر فایلتون رو قرار بدید مثلا c:\\test.ext
    ممنون دوست عزیز

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    این که کار نمیکنه :S نوت پد باز میشه، و بسته میشه، نمیره تویه پنل! باز میشه یه جایه دیگه و تندبسته میشه!
    اگه برای شما کار میکنه، لطف کنید ضمیمه کنید.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    سلام:

    اینم یه نمونه:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    نقل قول نوشته شده توسط nunegandom مشاهده تاپیک
    این که کار نمیکنه :S نوت پد باز میشه، و بسته میشه، نمیره تویه پنل! باز میشه یه جایه دیگه و تندبسته میشه!
    اگه برای شما کار میکنه، لطف کنید ضمیمه کنید.
    منم همین مشکل رو داشتم پنل رو بزرگتر کنید حل میشه.

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار saam_2371369
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    #C
    پست
    84

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    سلام برنامه شما با برنامه های سبک کار میکنه

    اگر شما Photoshop.exe رو اجرا کنید میبینید که داخل پنل نمیره

    من این مشکل رو در فایل ضمیمه حل کردم

    یک نکته دیگه که حل کردم در برنامه های که اجرا میشن نوار عنوان حذف میشه

    به راحتی هر برنامه ای رو میتونید به نام خودتون عوض کنید

    موفق باشید.

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    نقل قول نوشته شده توسط saam_2371369 مشاهده تاپیک
    سلام دوست من

    من قبلا به این مشکل بر خوردم و تقریبا حل کردمش نمونه برنامه رو برای شما اپلود کردم
    اگه نظر برای بهتر کردن روش من دارید خوشحال میشم بشنوم

    Run EXE to Me Form.rar

    موفق باشید
    سلام- نمونه برنامه جالبی بود - اما یه سوال اگه بخوایم علاوه بر title نرم افزار منوی اون هم نمایش داده نشه چیکار باید کرد؟ تشکر

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار saam_2371369
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    #C
    پست
    84

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    سلام دوست عزیز
    این خط کد داخل برنامه پیدا کنید { MoveWindow(p.MainWindowHandle,0 , -100 , this.Width, this.Height, true); }
    جای که با قرمز مشخص شده شما میتونید نسبت به برنامه مورد نظر بهش مقدار منفی بدید.
    موفق و پیروز باشید.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    خوب فایده ایمکار چیه ؟

  21. #21
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    وارنا
    پست
    69

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    با عرض سلام خدمت دوستان نمونه برنامه را برایتان نوشتم اگر می خواهید دانلود کنید VS2010
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. #22
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    وارنا
    پست
    69

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    فایل اجرایی خود را در پوشه ای که نرم افزار در آن اجرا میشود کپی کنید سپس می توانید از کد زیر استفاده کنید
     System.Diagnostics.Process.Start(Path.Combine(Envi  ronment.CurrentDirectory, "calc.EXE"));


    قبل از استفاده باید از فضای نام System.IO حتما اشتفاده نمایید

  23. #23
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    وارنا
    پست
    69

    نقل قول: چگونه می شود یک فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد

    رااستی فایده زیادی دازه مٍثلا می توانید برای آپدیت کردن برنامه استفاده کنید فایل آپدیت را فراخوانی کنید اعمالی را نجام داده و سپس دوباره برنامه اصلی را فراخوانی کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •