نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: تغییر زبان و تنظیمات collation بعد از نصب sql server 2008

  1. #1

    تغییر زبان و تنظیمات collation بعد از نصب sql server 2008

    سلام
    من روی سرورم sql server 2008 راه اندازی شده. ولی نیاز دارم که در collation زبان را به Persian_100_CI_AS تغییر دهم. این تنظیمات رو در هنگام نصب در configuration قرار داره. ولی بعد از اینکه sql server 2008 نصب شده نمی دونم که از کجا میشه تغییرش داد. دوستان لطف می کنند به من بگین که از کجا میشه تغییر بدم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار in_chand_nafar
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    www.NikAmooz.com
    پست
    466

    نقل قول: تغییر زبان و تنظیمات collation بعد از نصب sql server 2008

    دوست عزيز اين Collation مربوط به Instance‌مي باشد (و شايد تغيير اون فرقي به حال شما نكنه...اگر بيشتر توضيح دهيد راهنمايي خوبي مي توانيم بكنيم)
    در ضمن پس از نصب Collation مربوط به Instance را نمي توانيد عوض كنيد و بايد در Command Prompt‌اين كار را با دستورات زير انجام دهيد
    E:\setup.exe /Quiet /ACTION=REBUILDDATABASE /INSTANCENAME=MSSQLSERVER /SQLSYSADMINACCOUNTS=x \Administrator /SAPWD=x /SQLCOLLATION=SQL_Latin1_General_CP850_BIN2
    توي مثال بالا محل setup.exeهمان محل setup مربوط به SQL‌مي باشد
    به لينك زير هم سري بزن
    http://sql-articles.com/articles/dba...l-server-2008/
    اما شما مي توانيد Collation را به ازاي بانك اطلاعاتي خودتون تغيير بدهيد و اون رو عوض كني
    در ضمن Collation را براي زبان فارسي بهتر است Persian_100_CI_AI قرار دهيد چون زبان فارسي مفهوم Accent Sensitive (حساسيت در تلفظ )برايش معني ندارد البته اگر براي ساير زبان ها داده ذخيره كرده ايد مفهوم خواهد داشت مثل فرانسه و ....
    نكته مهم ديگه اين است كه تغيير Collation مربوط به ديتابيس هيچ تاثيري بر روي فيلدهايي كه از قبل تعريف شده اند ندارد
    Collation فقط به ازاي داده هاي كاركتري مفهوم دارد
    استخراج ليست Collationهاي براي زبان فارسي

    SELECT * FROM SYS.FN_HELPCOLLATIONS() WHERE NAME LIKE '%PERSIAN%'

    به اين نوع توابع TVF يا Table Value Function مي گويند منظورم تابع FN_HELPCOLLATIONS است
    آخرین ویرایش به وسیله in_chand_nafar : جمعه 09 دی 1390 در 13:46 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار in_chand_nafar
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    www.NikAmooz.com
    پست
    466

    نقل قول: تغییر زبان و تنظیمات collation بعد از نصب sql server 2008

    در ضمن براي دوستاني كه معني Collation (تلفظش كوليشن است و نه Collection كالكشن چند جا ديدم اين طوري تلفظ شده / قصد جسارت به هيچكدام از دوستان ندارم) را نمي دوند يك تعريف ساده وجود
    داره
    اما تعريفش
    الگوي مرتب سازي اطلاعات داخل جداول و ايندكس ها مي باشد و صرفا به ازاي داده هاي كاركتري مفهوم دارد و انواع مختلفي دارد
    Windows Collation
    SQL Collation
    الباقي توضيحات را هر كس خواست بدونه چي بحث ادامه خواهد داشت
    موفق باشيد

  4. #4

    نقل قول: تغییر زبان و تنظیمات collation بعد از نصب sql server 2008

    حقیقت این هست که سرچ سایت ما خیلی کند هست و همچنین فشار زیادی به سی پی یو و رم سرور میاورد .بعد از اینکه تحقیقاتی انجام دادم متوجه شدم که باید از full text index و full test search یا همون FTS استفاده کرد. که برای این منظور باید تنظیمات collation روی Persian باشد.
    البته طراح سایت خود من نیستم . ولی در حال تلاشم که اطلاعاتی به طراح سایت بدهم که بتواند بهترین سرچ را برای سایتم طراحی کند.اگه هم مطلبی در مورد اینکه چگونه می شود بهترین و سریع ترین سرچ را طراحی کرد به من بدهید که عالی میشه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار in_chand_nafar
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    www.NikAmooz.com
    پست
    466

    نقل قول: تغییر زبان و تنظیمات collation بعد از نصب sql server 2008

    ببين دوست عزيز شما Collation بانك اطلاعاتي خودت را مي توني عوض كني و روي Persian بگذاري بايد اون فيلدهايي را كه مي خواهي Fulltext بزني Collation اونها را عوض كني
    يه نكته ديگه با تغيير Collation بانك اطلاعاتي از اين به بعد هر فيلدو ...به بانك اطلاعاتي اضافه بشه Collation اون با Collation بانك اطلاعاتي يكسان در نظر گرفته ميشه

    خوب حالا چند تا سوال : فيلدي كه مي خواهي روي اون Fulltext راه اندازي كني از چه نوعي است بهتر از نوع ntext نباشه
    در ضمن Fulltext در برخي از حالت نتيجه اش با جستجوي بدون ايندكس (به خاطر روش ايندكس كردن اطلاعات) فرق مي كنه اما با كمي تغييرات در نويز ورود ها و... ميتونيد يه بلايي سر جستجو بياريد
    در ضمن جهت اطلاع بدونيد كه سايت برادران بسيجي مون توي تبيان با اين تكنيك حدود 100 گيگابايت به بالا(100 گيگ داده بدون عكس) رو داران بالا پايين مي كنند
    (آخري براي اين بود كه قدرت Fulltext رو بدونيد)

  6. #6

    نقل قول: تغییر زبان و تنظیمات collation بعد از نصب sql server 2008

    من با این دستور راحت تونستم عوض کنم


    setup.exe /q /ACTION=RebuildDatabase /INSTANCENAME=MSSQLSERVER /SAPWD=***** /SQLSYSADMINACCOUNTS="BUILTIN\ADMINISTRATORS" /SQLCOLLATION=Arabic_CI_AS

  7. #7

    نقل قول: تغییر زبان و تنظیمات collation بعد از نصب sql server 2008

    با عرض سلام و خسته نباشید
    من یه برنامه نوشتم که با SQL Server 2008 ارتباط برقرار می کنه حالا مشکل اینه که وقتی این برنامه به SQL Server ی متصل بشه که Collation آن برابر زبان فارسی باشه هنگام جستجوی کلمات فارسی مشکلی پیش نمی آید و تمام اطلاعات نشان داده می شود در برنامه ولی به SQL Server ی متصل شود که Collation آن برابر زبان فارسی نباشد در هنگام جستجوی کلمات فارسی چیزی نشان داده نمی شود .
    دستور جسجوی من به این شرح است که متن مورد جستجو را در جعبه text1.text وارد می کنیم

    SELECT * FROM ali WHERE name LIKE'%" & Text1.Text & "%'

    حالا چکار کنم که هنگام اتصال برنامه به SQL Server ی که Collation آن به زبان فارسی نمی باشد هنگام جستجوی متن فارسی مشکلی پیش نیاید .
    نوشته بودید که می توانیم از دستور زیر استفاده کنیم
    SELECT * FROM SYS.FN_HELPCOLLATIONS() WHERE NAME LIKE '%PERSIAN%'
    حالا من چکونه این دستور را با دستور جستجوی خودم ترکیب کنم و یا این دو دستور را به هم بچسبانم و چی بنویسم که مشکلی پیش نیاید.
    پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذارم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    136

    نقل قول: تغییر زبان و تنظیمات collation بعد از نصب sql server 2008

    روی اسم دیتابیس که ساختی راست کلیک کن properties رو بزن از منوی راست روی option کلیک کن اونجا میتونی collation رو عوض کنی بهتره بزاری روی Latin1_general_CP1256_CI_AS اگه بزاری رو این هیچ وقت به مشکل نمیخوری با زبان فارسی

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: تغییر زبان و تنظیمات collation بعد از نصب sql server 2008

    نقل قول نوشته شده توسط ashkandehnavi مشاهده تاپیک
    روی اسم دیتابیس که ساختی راست کلیک کن properties رو بزن از منوی راست روی option کلیک کن اونجا میتونی collation رو عوض کنی بهتره بزاری روی Latin1_general_CP1256_CI_AS اگه بزاری رو این هیچ وقت به مشکل نمیخوری با زبان فارسی
    سلام
    تغییر دادم اما همچنان به جای حروف فارسی ? میزاره...

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار SayeyeZohor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ا-ص-ف-ه-ا-ن
    پست
    631

    نقل قول: تغییر زبان و تنظیمات collation بعد از نصب sql server 2008

    اين تغييرات تاثيري بر ديتاهاي قبلي ندارد
    براي امتحان يك ركورد جديد فارسي ايجاد كنيد و تست كنين

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mehdi.safavie
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران - اندیشه
    سن
    32
    پست
    219

    نقل قول: تغییر زبان و تنظیمات collation بعد از نصب sql server 2008

    درود;
    دوست عزیزمون ashkandehnavi راه رو درست گفتن ، راحت ترین راه اینه که اگر SQL رو نصب کردی و Collation رو موقع نصب تنظیم نکردی ، سر هر دیتابیس روی اون راست کلیک کنی و از منوی Peropertis گزینه Option رو انتخاب کنی ، و Collation اون رو تنظیم کنی !
    من یه پروژه عظیم نوشتم که Collation اون روی Arabic_CI_AS تنظیم شده ، نه روی ذخیره اطلاعات مشکلی دارم و نه روی سرچ کردن اطلاعات ( فارسی )
    حالا میتونی یه کم بیشتر سرچ کنی اگه ماله تو روی این گزینه مشکل داره ، ببینی دوستان روی SQL 2008 چه گزینه هایی رو پیشنهاد دادن !
    مهم اینه که یه راه ساده میخواستی برای عوض کردن Collation که ashkandehnavi ترتیبش رو برات داده

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,147

    نقل قول: تغییر زبان و تنظیمات collation بعد از نصب sql server 2008

    خروجی دستور معرفی شده به شرح زیر است. لطفا اگر امکان دارد توضیح دهید چرا اینقدر برای زبان فارسی Collation وجود داره

    name description
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Persian_100_BIN Persian-100, binary sort
    Persian_100_BIN2 Persian-100, binary code point comparison sort
    Persian_100_CI_AI Persian-100, case-insensitive, accent-insensitive, kanatype-insensitive, width-insensitive
    Persian_100_CI_AI_WS Persian-100, case-insensitive, accent-insensitive, kanatype-insensitive, width-sensitive
    Persian_100_CI_AI_KS Persian-100, case-insensitive, accent-insensitive, kanatype-sensitive, width-insensitive
    Persian_100_CI_AI_KS_WS Persian-100, case-insensitive, accent-insensitive, kanatype-sensitive, width-sensitive
    Persian_100_CI_AS Persian-100, case-insensitive, accent-sensitive, kanatype-insensitive, width-insensitive
    Persian_100_CI_AS_WS Persian-100, case-insensitive, accent-sensitive, kanatype-insensitive, width-sensitive
    Persian_100_CI_AS_KS Persian-100, case-insensitive, accent-sensitive, kanatype-sensitive, width-insensitive
    Persian_100_CI_AS_KS_WS Persian-100, case-insensitive, accent-sensitive, kanatype-sensitive, width-sensitive
    Persian_100_CS_AI Persian-100, case-sensitive, accent-insensitive, kanatype-insensitive, width-insensitive
    Persian_100_CS_AI_WS Persian-100, case-sensitive, accent-insensitive, kanatype-insensitive, width-sensitive
    Persian_100_CS_AI_KS Persian-100, case-sensitive, accent-insensitive, kanatype-sensitive, width-insensitive
    Persian_100_CS_AI_KS_WS Persian-100, case-sensitive, accent-insensitive, kanatype-sensitive, width-sensitive
    Persian_100_CS_AS Persian-100, case-sensitive, accent-sensitive, kanatype-insensitive, width-insensitive
    Persian_100_CS_AS_WS Persian-100, case-sensitive, accent-sensitive, kanatype-insensitive, width-sensitive
    Persian_100_CS_AS_KS Persian-100, case-sensitive, accent-sensitive, kanatype-sensitive, width-insensitive
    Persian_100_CS_AS_KS_WS Persian-100, case-sensitive, accent-sensitive, kanatype-sensitive, width-sensitive
    Persian_100_CI_AI_SC Persian-100, case-insensitive, accent-insensitive, kanatype-insensitive, width-insensitive, supplementary characters
    Persian_100_CI_AI_WS_SC Persian-100, case-insensitive, accent-insensitive, kanatype-insensitive, width-sensitive, supplementary characters
    Persian_100_CI_AI_KS_SC Persian-100, case-insensitive, accent-insensitive, kanatype-sensitive, width-insensitive, supplementary characters
    Persian_100_CI_AI_KS_WS_SC Persian-100, case-insensitive, accent-insensitive, kanatype-sensitive, width-sensitive, supplementary characters
    Persian_100_CI_AS_SC Persian-100, case-insensitive, accent-sensitive, kanatype-insensitive, width-insensitive, supplementary characters
    Persian_100_CI_AS_WS_SC Persian-100, case-insensitive, accent-sensitive, kanatype-insensitive, width-sensitive, supplementary characters
    Persian_100_CI_AS_KS_SC Persian-100, case-insensitive, accent-sensitive, kanatype-sensitive, width-insensitive, supplementary characters
    Persian_100_CI_AS_KS_WS_SC Persian-100, case-insensitive, accent-sensitive, kanatype-sensitive, width-sensitive, supplementary characters
    Persian_100_CS_AI_SC Persian-100, case-sensitive, accent-insensitive, kanatype-insensitive, width-insensitive, supplementary characters
    Persian_100_CS_AI_WS_SC Persian-100, case-sensitive, accent-insensitive, kanatype-insensitive, width-sensitive, supplementary characters
    Persian_100_CS_AI_KS_SC Persian-100, case-sensitive, accent-insensitive, kanatype-sensitive, width-insensitive, supplementary characters
    Persian_100_CS_AI_KS_WS_SC Persian-100, case-sensitive, accent-insensitive, kanatype-sensitive, width-sensitive, supplementary characters
    Persian_100_CS_AS_SC Persian-100, case-sensitive, accent-sensitive, kanatype-insensitive, width-insensitive, supplementary characters
    Persian_100_CS_AS_WS_SC Persian-100, case-sensitive, accent-sensitive, kanatype-insensitive, width-sensitive, supplementary characters
    Persian_100_CS_AS_KS_SC Persian-100, case-sensitive, accent-sensitive, kanatype-sensitive, width-insensitive, supplementary characters
    Persian_100_CS_AS_KS_WS_SC Persian-100, case-sensitive, accent-sensitive, kanatype-sensitive, width-sensitive, supplementary characters

    درضمن جناب گزینه
    Latin1_general_CP1256_CI_AS
    را پیشنها کرده اند که در فارسی هم جواب میده. پس لیست بالا برای چیه؟

    ممنون

  13. #13

    نقل قول: تغییر زبان و تنظیمات collation بعد از نصب sql server 2008

    سلام برای منم همین سوال پیش امده که چرا این همه Persian_100 وجود داره میشه یه نفر توضیح بده و هرکدوم به چه دردی میخوره..

  14. #14

    نقل قول: تغییر زبان و تنظیمات collation بعد از نصب sql server 2008

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    خروجی دستور معرفی شده به شرح زیر است. لطفا اگر امکان دارد توضیح دهید چرا اینقدر برای زبان فارسی Collation وجود داره

    name description
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Persian_100_BIN Persian-100, binary sort
    Persian_100_BIN2 Persian-100, binary code point comparison sort
    Persian_100_CI_AI Persian-100, case-insensitive, accent-insensitive, kanatype-insensitive, width-insensitive
    Persian_100_CI_AI_WS Persian-100, case-insensitive, accent-insensitive, kanatype-insensitive, width-sensitive
    Persian_100_CI_AI_KS Persian-100, case-insensitive, accent-insensitive, kanatype-sensitive, width-insensitive
    Persian_100_CI_AI_KS_WS Persian-100, case-insensitive, accent-insensitive, kanatype-sensitive, width-sensitive
    Persian_100_CI_AS Persian-100, case-insensitive, accent-sensitive, kanatype-insensitive, width-insensitive
    Persian_100_CI_AS_WS Persian-100, case-insensitive, accent-sensitive, kanatype-insensitive, width-sensitive
    Persian_100_CI_AS_KS Persian-100, case-insensitive, accent-sensitive, kanatype-sensitive, width-insensitive
    Persian_100_CI_AS_KS_WS Persian-100, case-insensitive, accent-sensitive, kanatype-sensitive, width-sensitive
    Persian_100_CS_AI Persian-100, case-sensitive, accent-insensitive, kanatype-insensitive, width-insensitive
    Persian_100_CS_AI_WS Persian-100, case-sensitive, accent-insensitive, kanatype-insensitive, width-sensitive
    Persian_100_CS_AI_KS Persian-100, case-sensitive, accent-insensitive, kanatype-sensitive, width-insensitive
    Persian_100_CS_AI_KS_WS Persian-100, case-sensitive, accent-insensitive, kanatype-sensitive, width-sensitive
    Persian_100_CS_AS Persian-100, case-sensitive, accent-sensitive, kanatype-insensitive, width-insensitive
    Persian_100_CS_AS_WS Persian-100, case-sensitive, accent-sensitive, kanatype-insensitive, width-sensitive
    Persian_100_CS_AS_KS Persian-100, case-sensitive, accent-sensitive, kanatype-sensitive, width-insensitive
    Persian_100_CS_AS_KS_WS Persian-100, case-sensitive, accent-sensitive, kanatype-sensitive, width-sensitive
    Persian_100_CI_AI_SC Persian-100, case-insensitive, accent-insensitive, kanatype-insensitive, width-insensitive, supplementary characters
    Persian_100_CI_AI_WS_SC Persian-100, case-insensitive, accent-insensitive, kanatype-insensitive, width-sensitive, supplementary characters
    Persian_100_CI_AI_KS_SC Persian-100, case-insensitive, accent-insensitive, kanatype-sensitive, width-insensitive, supplementary characters
    Persian_100_CI_AI_KS_WS_SC Persian-100, case-insensitive, accent-insensitive, kanatype-sensitive, width-sensitive, supplementary characters
    Persian_100_CI_AS_SC Persian-100, case-insensitive, accent-sensitive, kanatype-insensitive, width-insensitive, supplementary characters
    Persian_100_CI_AS_WS_SC Persian-100, case-insensitive, accent-sensitive, kanatype-insensitive, width-sensitive, supplementary characters
    Persian_100_CI_AS_KS_SC Persian-100, case-insensitive, accent-sensitive, kanatype-sensitive, width-insensitive, supplementary characters
    Persian_100_CI_AS_KS_WS_SC Persian-100, case-insensitive, accent-sensitive, kanatype-sensitive, width-sensitive, supplementary characters
    Persian_100_CS_AI_SC Persian-100, case-sensitive, accent-insensitive, kanatype-insensitive, width-insensitive, supplementary characters
    Persian_100_CS_AI_WS_SC Persian-100, case-sensitive, accent-insensitive, kanatype-insensitive, width-sensitive, supplementary characters
    Persian_100_CS_AI_KS_SC Persian-100, case-sensitive, accent-insensitive, kanatype-sensitive, width-insensitive, supplementary characters
    Persian_100_CS_AI_KS_WS_SC Persian-100, case-sensitive, accent-insensitive, kanatype-sensitive, width-sensitive, supplementary characters
    Persian_100_CS_AS_SC Persian-100, case-sensitive, accent-sensitive, kanatype-insensitive, width-insensitive, supplementary characters
    Persian_100_CS_AS_WS_SC Persian-100, case-sensitive, accent-sensitive, kanatype-insensitive, width-sensitive, supplementary characters
    Persian_100_CS_AS_KS_SC Persian-100, case-sensitive, accent-sensitive, kanatype-sensitive, width-insensitive, supplementary characters
    Persian_100_CS_AS_KS_WS_SC Persian-100, case-sensitive, accent-sensitive, kanatype-sensitive, width-sensitive, supplementary characters

    درضمن جناب گزینه
    Latin1_general_CP1256_CI_AS
    را پیشنها کرده اند که در فارسی هم جواب میده. پس لیست بالا برای چیه؟

    ممنون
    نقل قول نوشته شده توسط √Nemo√ مشاهده تاپیک
    سلام برای منم همین سوال پیش امده که چرا این همه Persian_100 وجود داره میشه یه نفر توضیح بده و هرکدوم به چه دردی میخوره..
    برای منم این سوال بود
    که یک فایل صوتی دیدم کلا جواب همه رو داده
    https://nikamooz.com/what-is-collation-in-sql-server/

  15. #15

    نقل قول: تغییر زبان و تنظیمات collation بعد از نصب sql server 2008

    در ضمن پیشنهاد بنده برای زبان فارسی گزینه زیر است:
    Persian_100_CI_AI Persian-100, case-insensitive, accent-insensitive, kanatype-insensitive, width-insensitive

    چون حساس به حروف بزرگ و وکوچک نیست (case-insensitive)
    حساس به لهجه تلفظی نیست (
    accent-insensitive)
    حساس به زبان ژاپنی نیست (
    kanatype-insensitive)
    برای موارد varchar و nvarchar فرقی قائل نمیشه (
    width-insensitive)
    همه اینا در پردازش و کوءری زدن تاثیر بسزایی داره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •