نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چرا وقتی تو تکس باکس ی کلمه ای رو می نویسم و اون تو دیتا گرید ویو وجود داره ولی نتیجه شرط انجام نمیش

  1. #1

    چرا وقتی تو تکس باکس ی کلمه ای رو می نویسم و اون تو دیتا گرید ویو وجود داره ولی نتیجه شرط انجام نمیش

    تو کد زیر تو تکس باکس 12کلمه ای مینویسم که اون کلمه تو ستون Name گریدویو هست ولی شرط برقرار نمیشه خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.




    private void button7_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string tx1;
    tx1 = textBox12.Text.ToString();
    string tx2;
    try
    {
    tx2= dataGrdVeiwbookid.Rows[2].Cells["IdBook"].Value.ToString();
    if ( tx2==tx1 )

    {
    textBox13.Text = dataGrdVeiwbookid.Rows[2].Cells["Name"].Value.ToString();

    }
    }
    catch{}
    {

    آخرین ویرایش به وسیله mmd2009 : جمعه 09 دی 1390 در 17:37 عصر دلیل: اصلاح ساختار سوال

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: چرا وقتی تو تکس باکس ی کلمه ای رو می نویسم و اون تو دیتا گرید ویو وجود داره ولی نتیجه شرط ا

    با سلام

    شاید فضای خالی سمت چپ و راست رشته وجود داشته باشه. به این صورت عمل کنید :


    string str1 = "120";

    string str2 = "120 ";

    string str3 = "120";

    Console.WriteLine(str1 == str2 ? "str1 == str2" : "str1 != str2");// Result : str1 != str2

    // ba estefade az methode Trim()
    Console.WriteLine(str1.Trim() == str2.Trim() ? "str1 == str2" : "str1 != str2");// Result : str1 == str2

    Console.WriteLine(str1 == str3 ? "str1 == str3" : "str1 != str3");// Result : str1 == str3

    Console.ReadKey();


    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •