نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: استفاده از فایل dll در php

  1. #1

    Question استفاده از فایل dll در php

    سلام دوستان

    من یک فایل dll دارم که می خوام از اون توی برنامه php استفاده کنمٰ میشه راهنمایی کنید که چطور می تونم این کارو بکنم ؟

    متشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار irGeek
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    eclipse
    پست
    123

    نقل قول: استفاده از فایل dll در php

    فقط در صورتی می تونی از یکdll در php استفاده کنی که ماژول apach باشه که تنها در ویندوز قابل استفاده است!
    اگه از برنامه نویسی ویندوز می یای این سوالت بی معنی هست و به مرور که با php آشنا بشی منظورم رو درک می کنی.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از فایل dll در php

    نه از برنامه نویسی ویندوز نمیام، از جواب شما هم چیزی نفهمیدم. میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟؟

  4. #4

    نقل قول: استفاده از فایل dll در php

    اگر میشه یک انسان شریفی یک آموزش کامل برای این کار بذاره. من چند ساعته هرچی سرچ کردم توضیح کاملی گیرم نیومد که به عنوان یک مبتدی دقیقا بفهمم باید چیکار کنم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار irGeek
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    eclipse
    پست
    123

    نقل قول: استفاده از فایل dll در php

    میشه بگیdll درخواستی شما چه کاری در php میکنه؟

  6. #6

    نقل قول: استفاده از فایل dll در php

    ارسال اس ام اس میکنه.
    من می خوام بدونم:
    اولا چطور باید یک فایل dll رو به برنامه معرفی کرد؟
    دوما چطور میشه توابع داخل dll رو در برنامه فراخوانی کرد؟ اینکارو مثل فراخوانی توابع داخل کلاس باید انجام داد یا؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار irGeek
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    eclipse
    پست
    123

    نقل قول: استفاده از فایل dll در php

    ببینید برای ارسال sms دو تا راحل وجود داره
    1. از سریس هایی که دیگران دارند استفاده کنیدمثل
    <?php
    // turn off the WSDL cache
    ini_set("soap.wsdl_cache_enabled", "0");
    try {
    $client = new SoapClient("http://www.lllllllllll.ir/post/send.asmx?wsdl");
    $parameters['username'] = "wsdemo";
    $parameters['password'] = "wsdemo";
    $parameters['from'] = "10000XXXXX";
    $parameters['to'] = array("912YYYYYYYY");
    $parameters['text'] =iconv($encoding, 'UTF-8//TRANSLIT',"تست");
    $parameters['isflash'] = true;
    $parameters['udh'] = "";
    $parameters['recId'] = array(0);
    $parameters['status'] = 0x0;
    echo $client->GetCredit(array("username"=>"wsdemo","password"=> "wsdemo"))->GetCreditResult;
    echo $client->SendSms($parameters)->SendSmsResult;
    echo $status;
    } catch (SoapFault $ex) {
    echo $ex->faultstring;
    }
    ?>
    جایی که lllllllllll نوشتم اسم سایت سرویس دهنده است که نخواستم تبلیغ کسی بشه انطوری نوشتم. در این شیوه شما با اطلاعاتی که در صورت خرید دارید وارد می شوید و بدون دغدغه به ارسال sms می پردازید. وعملا با نحوه پیاده سازی اون درگیر نمی شوید!
    2.خودتون (یا هر کس دیگه) با یک زبان دیگه برنامه می نویسید و برنامه نوشته شده براتون ارسال میکنه و تنها شما با فراخوانی موارد لازم در php با برنامه ارسال sms ارتباط بر قرار می کنید در این برنامه ارسال sms غیر php می تونید از dll دلخواه استفاده کنید.
    عملا ارسال مستقیم sms با استفاده از dll در php امکان پذیر نیست!

  8. #8

    نقل قول: استفاده از فایل dll در php

    ممنون. من از مورد دوم استفاده می کنم یک dll ارسال اس ام اس رو یک نفر نوشته حالا من باید تو سایتم ازون استفاده کنم.

    اگر همون دو تا سوال رو جواب بدید ممنون میشم؟من از تابع dl() برای لود فایل dll استفاده میکنم اما این خطا رو میده:
    Warning: dl() [function.dl]: Not supported in multithreaded Web servers - use extension=SMSDLL.dll in your php.ini in C:\wamp\www\dll.php on line 17
    دقیقا کجای php.ini باید extension رو معرفی کنم؟ هرجا تعریفش می کنم بازم همین خطا رو میده

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار irGeek
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    eclipse
    پست
    123

    نقل قول: استفاده از فایل dll در php

    کاری که شما می گید استفاده از extension php هست ادرس فایل های extension داخل فولدر php>ext هست.
    استفاده از این شیوه مستلزم توسعه یک extension خاص برای php باشید.
    با سی باید بنویسید http://www.codebelay.com/blog/2008/0...ick-and-dirty/
    باید چند ریسمانی هم باشه! همنطور که از پیام خطا مشخصه. کهdll شما نیست.

  10. #10

    نقل قول: استفاده از فایل dll در php

    `پیچیده شد ....توسعه یک extension خاص یعنی چی؟ مگر نمیشه همین فایل رو به عنوان extension به php معرفی کنم؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار irGeek
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    eclipse
    پست
    123

    نقل قول: استفاده از فایل dll در php

    توسعه یک extension خاص یعنی چی؟ مگر نمیشه همین فایل رو به عنوان extension به php معرفی کنم؟
    یعنی افزودن قابلیت جدید که تا قبل از این وجود نداشت! نه.
    سوایdll‚این extension شما باید روی لینوس کار کنه که مشکلات خودش رو داره یا باید خودتون سرور ویندوز داشته باشین که ازdll بتونی استفاده کنی.
    در کل کار آسونی نیست ولی هیچ کاری غیر ممکن نیست.

  12. #12

    نقل قول: استفاده از فایل dll در php

    اینا شاید به درد بخوره:
    DOTNET class
    PHP call DLL

  13. #13

    نقل قول: استفاده از فایل dll در php

    نقل قول نوشته شده توسط irGeek مشاهده تاپیک
    یعنی افزودن قابلیت جدید که تا قبل از این وجود نداشت! نه.
    سوایdll‚این extension شما باید روی لینوس کار کنه که مشکلات خودش رو داره یا باید خودتون سرور ویندوز داشته باشین که ازdll بتونی استفاده کنی.
    در کل کار آسونی نیست ولی هیچ کاری غیر ممکن نیست.
    حالا هیچ کس نمی تونه برای این کار غیر آسون بگه قدم به قدم چیکار باید کرد؟
    plz help

  14. #14

    نقل قول: استفاده از فایل dll در php

    هیچ یاری کننده ای نیست؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار irGeek
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    eclipse
    پست
    123

    نقل قول: استفاده از فایل dll در php

    وقتی تصمیم گرفتین مساله رو از راه سختش حل کنید باید خودتون دست به کار شید اصول کار قبلا گفته شده روی انها تمرکز کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •