نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ذخیره همزمان عدد و کاراکتر در تکست باکس

  1. #1

    ذخیره همزمان عدد و کاراکتر در تکست باکس

    سلام.
    چطور میشه عدد و کاراکتر رو با هم در تکست باکس نوشت و در دیتابیس ذخیره کرد؟
    نوع دیتا تایپ در sql server باید چی باشه؟

  2. #2

    نقل قول: ذخیره همزمان عدد و کاراکتر در تکست باکس

    سوالتون رو واضح تر بنویسید تا بهتر راهنمایی بشین ....

    نوع دیتا تایپ رو اگر بر روی قسمت عددی محاسبه ای انجام نمیدین می تونید در یک فیلد Nvarchar ذخیره اش کنید

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: ذخیره همزمان عدد و کاراکتر در تکست باکس

    قسمت عددی مثل یه شمارنده عمل میکنه.
    می خوام یه کاراکتر رو بهش الحاق کنم و ذخیره کنم
    از این کد برای شمارنده استفاده میکنم.
     objCommand.CommandText = "SELECT shsabt FROM snersali ORDER BY shsabt DESC";
    int nextint=1;
    try
    {
    SqlDataReader reader = objCommand.ExecuteReader();
    if (reader.HasRows)
    {
    reader.Read();
    nextint = reader.GetInt32(0) + 1;
    }
    }
    catch (SqlException SqlExceptionErr)
    {
    MessageBox.Show(SqlExceptionErr.Message);
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •