نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: اضافه کردن یوزر کنترل به فرم با سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    اضافه کردن یوزر کنترل به فرم با سی شارپ

    چطوری می شه با دستور user Control اضافه کرد به فرم

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن یوزر کنترل به فرم با سی شارپ

    سوالتون خیلی مبهمه ، بیشتر توضیح بدین

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن یوزر کنترل به فرم با سی شارپ

    اگه منظورتون استفاده از یک یوزر کنترل هست که قبلا ایجاد شده باید از طریق ToolBox و گزینه Choose Items اقدام کنی . سپس از تب Com Components دکمه Browse رو بزنی ویوزر کنترل مورد نظرت رو اضافه کنی

    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: اضافه کردن یوزر کنترل به فرم با سی شارپ

    من userControl های زیادی دارم حالا می خوام هر کدام رو که لازم دارم از طریق کدنویسی به یک فرم اضافه کنم یا صدا بزنم

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن یوزر کنترل به فرم با سی شارپ

    سلام منم سوال دارم.
    الآن دارم انتیتی کار میکنم.میخوام که از طریق یوزر کنترل insert و آپدیت انجام بدم.ولی وقتی میخوام اینکارو انجام بدم چون از روی یوزر شی میسازم تا ازش استفاده کنم تکست باکس هارو خالی برمیگردونه.چه خط کدی باید بزنم تا بگم تکست باکس های یوزر فعالو برگردونه برام؟؟ دیتا گرید ویو داخل فرم اصلی هستش البته

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: اضافه کردن یوزر کنترل به فرم با سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط f.aslani795stu@gmail.com مشاهده تاپیک
    سلام منم سوال دارم.
    الآن دارم انتیتی کار میکنم.میخوام که از طریق یوزر کنترل insert و آپدیت انجام بدم.ولی وقتی میخوام اینکارو انجام بدم چون از روی یوزر شی میسازم تا ازش استفاده کنم تکست باکس هارو خالی برمیگردونه.چه خط کدی باید بزنم تا بگم تکست باکس های یوزر فعالو برگردونه برام؟؟ دیتا گرید ویو داخل فرم اصلی هستش البته
    سلام؛ ی سوال پیش می آد ک آیا برای تکست باکس ها خصوصیت در خود یوزرکنترل تعریف شده یا نه؟!

  7. #7

    نقل قول: اضافه کردن یوزر کنترل به فرم با سی شارپ

    منظورتون از خصوصیت چیه؟من تکست باکس هارو public کردم تا بشه تو فرم هم ازشون استفاده کرد.
    ولی وقتی توی فرم میخوام ازشون اطلاعات بگیرم،خالی برمیگردونه چون از یوزر باید شی بسازم و با اون تکست باکسو صدا کنم.

  8. #8

    نقل قول: اضافه کردن یوزر کنترل به فرم با سی شارپ

    میدونم که برای فرم های فعال
    Application.OpenForms استفاده میشه.ولی برای یوزر کنترل بلد نیستم چکار باید بکنم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,165

    نقل قول: اضافه کردن یوزر کنترل به فرم با سی شارپ

    سلام. در واقع UserControl مثل تمام Controlهای خود VS هستش و برای اضافه کردنش باید یک نمونه از اون رو در کد ایجاد کنید و با استفاد از متد Add از کنترل مورد نظر اون رو اضافه کنید

    frm.Controls.Add(UserControlName);

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: اضافه کردن یوزر کنترل به فرم با سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط f.aslani795stu@gmail.com مشاهده تاپیک
    منظورتون از خصوصیت چیه؟من تکست باکس هارو public کردم تا بشه تو فرم هم ازشون استفاده کرد.
    ولی وقتی توی فرم میخوام ازشون اطلاعات بگیرم،خالی برمیگردونه چون از یوزر باید شی بسازم و با اون تکست باکسو صدا کنم.
    سلام مجدد. در صورتی که یوزرکنترل قابلیت اضافه شدن به فرم شمارو داره اگر برای هر تکست باکس ی خصوصیت (پراپرتی) تعریف کرده باشی دیگه مشکل خالی برگرداندن مقادیر نخواهی داشت مگه اینکه خطای دیگه ای داشته باشه.

  11. #11

    نقل قول: اضافه کردن یوزر کنترل به فرم با سی شارپ

    برای هر تکست باکسی چه خصوصیتی باید تعریف کنم تا بشه؟؟مشکل من کلا اینه که وقتی تو تکست باکس های یوزر فعال داده ای وارد میکنم و بعدش باتن ادد میزنم.چون تو کدش مینویسم که از یوزر یک شی بساز و از طریق اون اطلاعات تکست باک هارو برگردون.یوزر از اول اجرا میشه و تکست باکس هاش خالیه.user u=new user رو مینویسم.بجای این خط کد دیگه ای هم هست که بنویسم که بگم از همین یوزر در حال اجرا که تکست باکساش پر شده رو شی بساز برام؟؟نمیدونم منظورمو رسوندم یانه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: اضافه کردن یوزر کنترل به فرم با سی شارپ

    سلام. اگه هربار با کلیک روی کلید یوزر کنترل جدید ایجاد می شه که مقادیر باید جدید بشه بنابراین تکست باکسات مقدار خالی برمی گردونند. کدت رو ارسال کن با توضیحات تا تغییرات و بگیم.

  13. #13

    نقل قول: اضافه کردن یوزر کنترل به فرم با سی شارپ

    اسم جدولم student هستش.
    اسم کلاسش CL_student.

    CL_student cstu=new CL_stdent
    user ustu=new user
    u.txtname.text,u.txtlast.text,u.txtkodmeli.text)cs tu.insert)
    اینو میزنم برای رویداد کلیک باتن ادد

  14. #14

    نقل قول: اضافه کردن یوزر کنترل به فرم با سی شارپ

    اسم جدولم student هستش.
    اسم کلاسش CL_student.

    CL_student cstu=new CL_stdent
    user ustu=new user
    u.txtname.text,u.txtlast.text,u.txtkodmeli.text)cs tu.insert)
    اینو میزنم برای رویداد کلیک باتن ادد

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: اضافه کردن یوزر کنترل به فرم با سی شارپ

    سلام. این که مقادیر ورودی دیتابیس و با تکس باکساته در همین حالت دستور نمایش یوزرکنترلت توی فرم چیه آیا توی دیزاینر به فرم اضافه کردی یا با کد در حال اجرا به فرم اضافه می شه کدش رو بنویس. یا می تونی دستورات کوئری رو با تعریف متود توی خود یوزرکنترل بنویسی بعد توی فرم متود ها رو فراخوانی کنی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •