نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: ترکیب jquery و php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    ترکیب jquery و php

    من یک کد آزمون آنلاین با jquery دارم ولی سوالاتش داخله فایل jquery هستش من می خوام این سوالات و جواب ها از بانک اطلاعاتی به وسیله php فراخوانی بشه چی کار کنم کدشم اینه.

    var init = { 
    'questions': [
    {
    'question': 'سوال اول ؟',
    'answers': ['گزینه 1','گزینه 2','گزینه 3','گزینه 4'],
    'correctAnswer': 1
    },
    {
    'question': 'سوال دوم ؟',
    'answers': ['گزینه 1','گزینه 2','گزینه 3','گزینه 4'],
    'correctAnswer': 2
    },
    {
    'question': 'سوال سوم',
    'answers': ['گزینه 1','گزینه 2','گزینه 3','گزینه 4'],
    'correctAnswer': 4
    },
    ],
    'resultComments' :
    {
    perfect: 'عالی بود . تبریک',
    excellent: 'خوب بود ! واقعا !',
    good: 'بیش از این انتظار میرفت !',
    average: 'تقریبا قابل قبول است !',
    bad: 'بد نبود !',
    poor: 'متاسفانه بسیار بد بود !',
    worst: 'متاسفانه خیلی بد بود !'
    }

    };


    فایل کاملشم اینه :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: ترکیب jquery و php

    با سلام، حقیقتش من داشتم روی یک سیستم آزمون آنلاین با PHP و jQuery کار میکردم. کد شما رو گرفتم و از استایل CSS اون خوشم اومد. اگه اجازه بدین، کد خودم رو با این استایل تکمیل میکنم و براتون میگذارم. موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: ترکیب jquery و php

    ببخشيد آقاي soroush.r70 من كد شما رو تست كردم با كروم و فايرفاكس كار ميكنه ولي با اكسپلورر 8 كار نميكنه؟ چرا؟!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: ترکیب jquery و php

    دقیقا نمی دونم مشکلش چیه اینترنت اکسپلور هم واسه ما شر شد رفتم ببینم جاوا اسکریپت مرورگر فعاله یا نه دیدم فعاله بازم کار نکرد.
    از MMSHFE ممنونم که کد کاملشو تو این تاپیک قرار می ده.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ترکیب jquery و php

    2 راه داری
    یا میتونی با پی اچ پی از دیتابیس بخونی و توی فیلد های مخفی بریزی بعد با جی کوئری از اون فیلد های مخفی اینا رو بخونی

    راه دیگه اینه که با ایجکس توی همون خوده اسکریپتت از پیج دیگه که پی اچ پی هست اطلاعات رو بگیری مثلا به صورت json یا حالا هر جوری که میخای

    ولی در کل فکر میکنم روش درست تر اینه که نمایش سوالات با پی اچ پی باشه بهتره این روش درست تری به خاطر ماهیت سوال ها و جواب ها و داینامیک بودنشون

    شخصا برای اپلیکیشن مشابه ای که درست کردم سوال و جواب ها در صفحه دیگه با پی اچ پی لود میشدو من با جی کوئری / ایجکس اونها رو یکی یکی میگرفتم و نمایش دادم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: ترکیب jquery و php

    می تونی روش کاملو با کد توضیح بدی plague

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ترکیب jquery و php

    یه صفحه اصلی یا صفحه مادر میسازی که همونیه که سوال ها توش نمایش داده میشن و یه صفحه دیگه هم داری مثلا backend.php که سوال ها رو از دیتابیس میخونه و نمایش میده
    حالا وقتی یوزری میاد توی صفحه مادر امتحان مثلا با get یا حالا هرچی آیدی اون امتحان رو میگیری و امتحان رو از دیتابیس میخونی و مشخصات رو در میاری و نشون کاربر میدی و یه دکمه شروع امتحان هم مثلا میزاری اون وسط صفحه

    حالا اون صفحه لودر که ایجکسیه به این شکله
    آیدی امتحان رو میگیریه
    آیدی سوالی که میخای نمایش بدی رو هم میگیره (در صورتی که آیدی سوال نباشه سوال 1 انتخاب میشه )

     quiz_id = $_post['quiz_id'];
    $question = isset($_post['question']) ? $_post['question'] : 1 ;

    حالا از دیتابیس سوال مربوط به امتحان رو در میاره و توی یک دیو نمایش میده
     <div id="quiz_div">
    نمایش اون سوال با جوابهاش
    نمایش تعداد سوال های باقی مونده ( همون 1و2 و3 و4 و5 )
    </div>


    خب حالا وقتی کاربر توی صفحه مادر دکمه شروع رو میزنه آیدی امتحان و مثلا شماره سوال که اینجا 1 هست برای شروعه به صفحه لودر فرستاده میشه و نتیجه اون دریافت میشه و نمایش داده میشه

    function start(quiz_id , question ){
    $('#mother_div').load('backend.php?quiz_id='+quiz_ id+'&question='+question+' #quiz_div');
    }


    البته این خیلی خلاصه بود مطمئنا باید خیلی بیشتر از این کار داره

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: ترکیب jquery و php

    این که گفتی مشکلی با ایجکس نداره یعنی بارگذاری با ایجکس به صورت کامل هست یا نه.

    آقا محمد مصطفی شهرکی قرار بود کد کاملشو بزاره پس چی شد.

  9. #9

    نقل قول: ترکیب jquery و php

    عزیز دارم روش کار میکنم. کدش آماده است فقط دارم قالبش رو تنظیم میکنم تا شبیه کدی که شما گذاشتین بشه. ضمناً یکسری تغییرات هم داره. مثلاً کدی که شما گذاشتین، گزینه درست هم توش مشخصه که البته مشکل از جاوا اسکریپت هست که سمت کلاینته و کاریش هم نمیشه کرد ولی توی نسخه PHP این مشکل هم رفع شده. یکم صبور باشید جان من!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: ترکیب jquery و php

    ممنونم آقا محمد چون منم خیلی احتیاج داشتم گفتم وگرنه شما کارت درسته

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: ترکیب jquery و php

    حالا می شه به طور کامل با ایجکس اجرا بشه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: ترکیب jquery و php

    محمد جان یک هفته ای گذشت اون اسکریپت رو هنوز به ما نرسوندی. کجایی آقا

  13. #13

    نقل قول: ترکیب jquery و php

    تقریباً کامل شده. فقط دارم یکم امکاناتش رو بیشتر میکنم. مثلاً اینکه بشه زمان مشخصی برای آزمون درنظر گرفت و...

  14. #14

    نقل قول: ترکیب jquery و php

    با سلام، شرمنده دیدم خیلی داره طولانی میشه، قید بخش زمانبندی آزمون رو زدم و بقیه رو تکمیل کردم و گذاشتمش. امیدوارم به دردتون بخوره. اگه توضیحی بود، در خدمتم. البته زمانبندی هم کار سختی نیست و مطمئناً میتونید خودتون از عهده اون بر بیاین. موفق باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: ترکیب jquery و php

    ببخشد اين فايل feed.php حروف بهم ريخته چاپ ميكنه.
    تعداد Ú©Ù„ سؤالاØ
    نگاه كردم ديدم از اين خط استفاده شده ولي بازم اين مشكل رو داره.
    mysql_query('SET NAMES \'utf8\'');

    ديتابيس من مشكلي از لحاظ utf-8 نداره .

  16. #16

    نقل قول: ترکیب jquery و php

    نميدونم والا مشكل از كجاست. من كاملاً تستش كردم. البته توي فايرفاكس. IE كلاً با ارسال Unicode ازطريق AJAX مشكل داره. قبلاً راه رفعش بحث شده. جستجو كنيد.

  17. #17

    نقل قول: ترکیب jquery و php

    با سلام، چند تا عکس از آزمون هم گرفتم که ببینید مطالب فارسی رو درست نشون میده:
    1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg

  18. #18

    نقل قول: ترکیب jquery و php

    یادم رفت، اینم صفحه نتایج آزمون:
    6.jpg

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: ترکیب jquery و php

    آقا ممنونم کاملا درست نشون می ده خیلی لطف کردی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •