نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    بخنورد
    پست
    55

    چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    سوال 1 :سلام دوستان من میخوام یه تکس باکس داشته باشم که فقط حرو ف a-z و اعداد 0..9 را بشه توش ئارد کرد و بثیه کارکتر ها را تایپ نکنه الطفا اگه کسی راحلشو داره کمکم کنه
    سوال 2:
    بعضی از تکس باکس ها مثلا تکس تغییر نام و رمز عبور ،یه نوشته کمرنگ تو خودش داره که وقتی روش کلیک مکنی پاک میشه و مقدار وارد میکنی این کار چطوری ممکنه؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    1- در رویداد key_Press مربوط به تکست باکست می تونی این کنترل رو انجام بدی مثلاً کد زیرو تو این رویداد بنویسی کاربر عدد نمیتونه وارد کنه
    if ((char.IsDigit(e.KeyChar)))
    e.Handled = true;

    2- برای این کار هم راههای زیادی هست مثلاً یکیش این میتونه یباشه که تو لود فرمت اول یه متن به عنوان تکست به تکست باکست نسبت بدی و در رویداد enter و leave هم چک کنی اگر تکست بکست خالی بود تکست مورد نظرت رو نمایش بده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad_2039
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    سلام دوست عزیز
    در مورد مشکل اولت، یه سرچ تو سایت بزن نمونه زیاد هست. در مورد دوم هم اون چیزی که میخوای پیش فرض تو تکس باکست باشه رو تو خاصیت تکست تکس باکس بنویس تا هنگام اجرا نمایش بده بعد در رویداد keypress یا inter اون تکس بنویس textBox.clear();
    حالا وقتی تو تکس باکس کلیک کن یا با تب واردش بشن نوشته پیش فرض پاک میشه و میتونه چیز جدید بنویسه.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    بخنورد
    پست
    55

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط ozzy_mra مشاهده تاپیک
    1- در رویداد key_Press مربوط به تکست باکست می تونی این کنترل رو انجام بدی مثلاً کد زیرو تو این رویداد بنویسی کاربر عدد نمیتونه وارد کنه
    if ((char.IsDigit(e.KeyChar)))
    e.Handled = true;

    2- برای این کار هم راههای زیادی هست مثلاً یکیش این میتونه یباشه که تو لود فرمت اول یه متن به عنوان تکست به تکست باکست نسبت بدی و در رویداد enter و leave هم چک کنی اگر تکست بکست خالی بود تکست مورد نظرت رو نمایش بده
    من میخوام حروف فارسی وارد نشه همه گزینه هارو امتحان کردم اما حروف فارسی رو پیدا نکردم راهنمایم کنید لطفا

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط javadasadi مشاهده تاپیک
    من میخوام حروف فارسی وارد نشه همه گزینه هارو امتحان کردم اما حروف فارسی رو پیدا نکردم راهنمایم کنید لطفا
    این کد رو در رویداد key_press بنویس هر کاراکتر دیگه ای هم که دلت نمی خواد نشون بده رو به case اضافه کن
     private void textBox3_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    switch (e.KeyChar)
    {
    case 'ا':
    case 'ب':
    case 'پ':
    case 'ت':
    case 'ث' :
    //این کیس رو برای تمام حروف الفبا تکرار می کنی و برای آخری کد زیر رو می نویسی
    e.Handled=true;
    break;
    }

    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط ozzy_mra مشاهده تاپیک
    این کد رو در رویداد key_press بنویس هر کاراکتر دیگه ای هم که دلت نمی خواد نشون بده رو به case اضافه کن
     private void textBox3_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    switch (e.KeyChar)
    {
    case 'ا':
    case 'ب':
    case 'پ':
    case 'ت':
    case 'ث' :
    //این کیس رو برای تمام حروف الفبا تکرار می کنی و برای آخری کد زیر رو می نویسی
    e.Handled=true;
    break;
    }

    }

    داداش اصلا عمل نمیکنه.....
    خب رویداد keypress رو چطوری ایجاد کنم و کجا؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    فکر کنم بهتره از regex استفاده کنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    فکر کنم بهتره از regex استفاده کنید

    داداش میشه میشه کمکم کنی..
    من 2 تا تکس باکس دارم که می خوام فقط عدد بگیرن
    کد بلدی؟
    راستی اینم بگم که رویداد kepress رو هم که ایجاد می کنم و اون کدهایی که دوستان گفتن رو کپی می کنم... عمل نمیکنه اصلا...
    کمک لطفا

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    پاسخ سوال شما اینجا هست :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%D8%B1%D9%BE

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط rezam44 مشاهده تاپیک
    داداش میشه میشه کمکم کنی..
    من 2 تا تکس باکس دارم که می خوام فقط عدد بگیرن
    کد بلدی؟
    راستی اینم بگم که رویداد kepress رو هم که ایجاد می کنم و اون کدهایی که دوستان گفتن رو کپی می کنم... عمل نمیکنه اصلا...
    کمک لطفا
    برای تکست باکسهای عددی خدمت شما:
    در رویداد Key_Press بنویسید!
                if (e.KeyChar <= '9' && e.KeyChar >= '0' || e.KeyChar==8 || e.KeyChar == '.' )
    e.Handled = false;
    else
    e.Handled = true;

    KeyChar==8 برای بک اسپیس گذاشتم!
    KeyChar=='.' هم برای اعداد اعشاری!
    اگه نخواستی اون دوتارو حذف کن!
    موفق باشید!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط aradrobo مشاهده تاپیک
    پاسخ سوال شما اینجا هست :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%D8%B1%D9%BE

    والله نشد !!!
    http://ww3.zz.mu/up/51dc802382ce.jpg

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    روی فرم اصلی کلیک کنید در پروپرتیز فرم گزینه KeyPreview رو فعال کن (true)تا کدها کار کنند

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    برای نوشته کمرنگ میتونی از کامپوننت های آماده استفاده کنی چون راحتتره مثل تکس باکس های دات نت بار

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط IMANAZADI مشاهده تاپیک
    روی فرم اصلی کلیک کنید در پروپرتیز فرم گزینه KeyPreview رو فعال کن (true)تا کدها کار کنند

    بازم نشد
    چی کار کنم؟
    http://cis.pusku.com/up/0e19ce0dbabb.jpg

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    کد شما یک ایراد داره باید قسمت آخر به صورت زیر اصلاح بشه


    e.KeyChar==(Char)Keys.Back

    بعد میتونید از این کد نیز استفادهکنید




    if (!(char.IsDigit(e.KeyChar) || char.IsControl(e.KeyChar)))
    {
    e.Handled = true;
    }




    از این کد استفاده کن ببین جواب میده یا ایراد از جای دیگری هست

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط IMANAZADI مشاهده تاپیک
    کد شما یک ایراد داره باید قسمت آخر به صورت زیر اصلاح بشه


    e.KeyChar==(Char)Keys.Back

    بعد میتونید از این کد نیز استفادهکنید




    if (!(char.IsDigit(e.KeyChar) || char.IsControl(e.KeyChar)))
    {
    e.Handled = true;
    }




    از این کد استفاده کن ببین جواب میده یا ایراد از جای دیگری هست


    http://up.download.ir/di/TS8N/Untitled1.jpg

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    تو قسمت else یه دونه مساوی بزار

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    چرا آخه خودتو اذیت میکنی؟!
    کدیرو که قرار دادم بدون مشکل کار میکنه!
    بفرمایید براتون سورسش کردم!
    Digit.zip

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan1234 مشاهده تاپیک
    چرا آخه خودتو اذیت میکنی؟!
    کدیرو که قرار دادم بدون مشکل کار میکنه!
    بفرمایید براتون سورسش کردم!
    Digit.zip
    دمت جیز ویز

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan1234 مشاهده تاپیک
    چرا آخه خودتو اذیت میکنی؟!
    کدیرو که قرار دادم بدون مشکل کار میکنه!
    بفرمایید براتون سورسش کردم!
    Digit.zip

    می دونی باید این خط رو هم کپی میکردم تو form1.designer.cs
    this.textBox1.KeyPress += new System.Windows.Forms.KeyPressEventHandler(this.tex tBox1_KeyPress);
    تا عمل کنه....

    الان دیگه کار میکنه
    سپاس

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan1234 مشاهده تاپیک
    چرا آخه خودتو اذیت میکنی؟!
    کدیرو که قرار دادم بدون مشکل کار میکنه!
    بفرمایید براتون سورسش کردم!
    Digit.zip
    تنها ایرادش اینه که توش متن کپی میشه کرد...

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط rezam44 مشاهده تاپیک
    تنها ایرادش اینه که توش متن کپی میشه کرد...
    چون در اونت KeyPress این دستورات رو نوشتیم!(یعنی زمانی که کلیدی فشرده شد بیا این عملیات رو انجام بده)

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    ببینم این راضیت میکنه؟
    توی اونت Change بنویس:
    long a;
    if (!long.TryParse(textBox1.Text, out a))
    {

    textBox1.Clear();
    }

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: چطوری میشه فقط کارکتر های خاصی رو تو تکس باکس وارد کرد و بقیه کارکتر ها تایپ نشود؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan1234 مشاهده تاپیک
    ببینم این راضیت میکنه؟
    توی اونت Change بنویس:
    long a;
    if (!long.TryParse(textBox1.Text, out a))
    {

    textBox1.Clear();
    }

    تشکر از لطفتون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •