نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عدم نمایش فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ehsanocx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    36
    پست
    525

    عدم نمایش فرم

    سلام دوستان من می خوام اطلاعاتی که درون بانکم هست رو توی dataGRidView نمایش بدم و از این دستورات استفاده کردم.
    پایگاه داده SQL 2000
    اسم بانکم Library
    نام جدولم : Book


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    //**************************** baraye Etesal be bank be in class ha niaz darim
    using System.Data.SqlClient;





    namespace Library
    {
    public partial class Frm_Main : Form
    {

    SqlConnection objConnection = new SqlConnection("Server=local;Database=Library.mdf;I ntegrated Security=true;");
    SqlDataAdapter objDataAdapter = new SqlDataAdapter();
    DataSet objDataSet = new DataSet();


    public Frm_Main()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    // Time / Date
    DateTime dteDate;
    dteDate = DateTime.Now;
    lblTime.Text = dteDate.ToLongDateString();
    lblDate.Text = dteDate.ToLongTimeString();
    //*******************


    //NameKetab
    //Talif
    //Nasher
    //SaleEnteshar
    //NobatChap
    //Tedad
    //Gheymat
    //NoeKetab

    // Set the SelectCommand properties...
    objDataAdapter.SelectCommand = new SqlCommand();
    objDataAdapter.SelectCommand.Connection =objConnection;
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandText ="SELECT NameKetab, Talif, Nasher, SaleEnteshar,NobatChap,Tedad,Gheymat,NoeKetab " +
    "FROM Book ";
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandType =CommandType.Text;

    // Open the database connection...
    objConnection.Open();
    // Fill the DataSet object with data...
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "Book");
    // Close the database connection...
    objConnection.Close();

    // Set the DataGridView properties
    // to bind it to our data...
    dataGridView1.AutoGenerateColumns = true;
    dataGridView1.DataSource = objDataSet;
    dataGridView1.DataMember = "Book";
    // Clean up
    objDataAdapter = null;
    objConnection = null;


    }





    با این دستورات برنامه رو run می کنم فرمم بالا نمیاد و اما هیچ پیغامی هم نمیده . ایراد کارم کجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: عدم نمایش فرم

    میشه برنامتون رو آپ کنین
    شاید بتونم کمک کنم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ehsanocx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    36
    پست
    525

    نقل قول: عدم نمایش فرم


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •