نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: طریقه نمایش لیست محصولات از دو فرم جداگانه دریک دیتا لیست یا گریدویو

  1. #1

    طریقه نمایش لیست محصولات از دو فرم جداگانه دریک دیتا لیست یا گریدویو

    سلام
    در فرم اول دوتا دیتا لیست دارم که یکی گروه محصولات و دومی خود محصول را نمایش میده مه با کلیک روی دیتا لیست اول
    محصولات مربوط به اون گروه در دیتا لیست دوم نمایش داده میشه با کد زیر


    <asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server"
    ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:DB_ConnectionString %>"
    SelectCommand="SELECT * FROM [tbl_Products] WHERE ([Grp_ID] = @Grp_ID)"
    ProviderName="<%$ ConnectionStrings:DB_ConnectionString.ProviderName %>">
    <SelectParameters>
    <asp:ControlParameter ControlID="DataList2" DefaultValue="1" Name="Grp_ID"
    PropertyName="SelectedValue" Type="Int32" />
    </SelectParameters>
    </asp:SqlDataSource>



    چطور میتونم در فرم دیگه که گروه محصولات هم در اونجا توسط دیتا لیست یا گرید نمایش داده میشه
    با کلیک روی اون گروه به صفحه بالایی هدایت بشه و لیست محصولات اون گروه انتخابی را در دیتا لیست نمایش بده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: طریقه نمایش لیست محصولات از دو فرم جداگانه دریک دیتا لیست یا گریدویو

    با سلام
    با query string میشه.
    اگر با دستورات بالا میخواهید باید ورودی SqlDataSource1 را جوری بگیرید که با select روی یک مثال لینک باتن یه query بفرسته به همان صفحه و با دستورات که در SqlDataSource1 با شرط گرفتن یه query میتونید نمایش بدید

  3. #3

    نقل قول: طریقه نمایش لیست محصولات از دو فرم جداگانه دریک دیتا لیست یا گریدویو

    سلام میشه بیشتر توضیح بدید که چطور باید این Query پاس بشه به SqlDataSource1
    و همچنین تداخل ای هم برای فرم اول پیش نیاد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: طریقه نمایش لیست محصولات از دو فرم جداگانه دریک دیتا لیست یا گریدویو

    با سلام
    اگر در یک صفحه هستند به این شکل
        <asp:GridView ID="GridView1" runat="server" AutoGenerateColumns="False" 
    DataKeyNames="CategoryID" DataSourceID="SqlDataSource1"
    EmptyDataText="There are no data records to display.">
    <Columns>
    <asp:BoundField DataField="CategoryID" HeaderText="CategoryID" ReadOnly="True"
    SortExpression="CategoryID" />
    <asp:BoundField DataField="CategoryName" HeaderText="CategoryName"
    SortExpression="CategoryName" />
    <asp:HyperLinkField DataNavigateUrlFields="CategoryID"
    DataNavigateUrlFormatString="?CategoryID={0}" HeaderText="انتخاب"
    Text="انتخاب" />
    </Columns>
    </asp:GridView>

    <asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server"
    ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:ConnectionString1 %>"
    ProviderName="<%$ ConnectionStrings:ConnectionString1.ProviderName %>"
    SelectCommand="SELECT [CategoryID], [CategoryName], [CategoryPosition] FROM [B_Categories]">
    </asp:SqlDataSource>


    <asp:GridView ID="GridView2" runat="server" AutoGenerateColumns="False"
    DataKeyNames="ForumID" DataSourceID="SqlDataSource2"
    EmptyDataText="There are no data records to display.">
    <Columns>
    <asp:BoundField DataField="ForumID" HeaderText="ForumID" ReadOnly="True"
    SortExpression="ForumID" />
    <asp:BoundField DataField="CategoryID" HeaderText="CategoryID"
    SortExpression="CategoryID" />
    <asp:BoundField DataField="ForumName" HeaderText="ForumName"
    SortExpression="ForumName" />
    </Columns>
    </asp:GridView>

    <asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource2" runat="server"
    ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:ConnectionString1 %>"
    ProviderName="<%$ ConnectionStrings:ConnectionString1.ProviderName %>"
    SelectCommand="SELECT [ForumID], [CategoryID], [ForumName], [ForumDescription], [ForumPosition] FROM [B_Forums] WHERE ([CategoryID] = @CategoryID)">
    <SelectParameters>
    <asp:QueryStringParameter DefaultValue="0" Name="CategoryID"
    QueryStringField="CategoryID" Type="Int32" />
    </SelectParameters>
    </asp:SqlDataSource>

    اگر در یک صفحه دیگر است
    با فرستادن id میتوان نمایش داد

  5. #5

    نقل قول: طریقه نمایش لیست محصولات از دو فرم جداگانه دریک دیتا لیست یا گریدویو

    سلام تشکر
    قسمت اول با راهنمای شما درست شد
    ولی از یک صفحه دیگه نشد- این قسمت را به برنامه اضافه کردم ولی برنامه به صفحه Articles.aspx هدایت نمیشه ( NavigateUrl="~/Articles.aspx?Art_GroupID={0}")
    نمی دونم مشکل از کجا هست؟

    <Columns>
    <asp:HyperLinkField DataNavigateUrlFields="Grp_ID"
    DataTextField="Grp_Name" NavigateUrl="~/Articles.aspx?Art_GroupID={0}" >

    </asp:HyperLinkField>
    </Columns>
    آخرین ویرایش به وسیله sg.programmer : پنج شنبه 15 دی 1390 در 22:37 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: طریقه نمایش لیست محصولات از دو فرم جداگانه دریک دیتا لیست یا گریدویو

    فقط دستور هایپرلینک بالا آدرس صفحه بعدی بده
     <asp:HyperLinkField DataNavigateUrlFields="CategoryID"  Target=_blank
    DataNavigateUrlFormatString="Default3.aspx?Categor yID={0}" HeaderText="انتخاب"
    Text="انتخاب" />

  7. #7

    نقل قول: طریقه نمایش لیست محصولات از دو فرم جداگانه دریک دیتا لیست یا گریدویو

    تشکر مهندس حل شد
    میتونید بگید کار NavigateUrl= چیه و کجا استفاده میشه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: طریقه نمایش لیست محصولات از دو فرم جداگانه دریک دیتا لیست یا گریدویو

    برای رفتن به یه صفحه دیگر است که شما با یه ؟ میتوانید مقادیر هم انتقال بدین
    NavigateUrl برای asp
    <a> برای کدای html

  9. #9

    نقل قول: طریقه نمایش لیست محصولات از دو فرم جداگانه دریک دیتا لیست یا گریدویو

    چرا پس در پست 5 این کار انجام نشد (به صفحه بعد منتقل نمیشد) -
    ولی از طریق پست 6 این کار انجام شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •