نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه ارسال و دریافت اطلاعات بوسیله پورت کام 9 پین ( COM 9 Pin)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    Exclamation نحوه ارسال و دریافت اطلاعات بوسیله پورت کام 9 پین ( COM 9 Pin)

    سلام به تمام اعضاء گرامی
    یه سوال ساده ؛ چطوری می تونم اطلاعات رو به پورت کام 9 پین بفرستم و توی یه کامپیوتر دیگه این اطلاعات رو دریافت کنم.


    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Salah Sanjabian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مملکتی.......................
    پست
    284

    نقل قول: نحوه ارسال و دریافت اطلاعات بوسیله پورت کام 9 پین ( COM 9 Pin)

    سلام . برا نوشتن باید

    if (SerialProtCommunication.IsOpen)
    {SerialProtCommunication.Write("atd" + Frm.TelephoneNumber + ";" + (char)(13) + (char)(10));
    استفاده کنی. البته من اینو واسه دستورات AT Command نوشته بودم قبلا. نمیدونم فرمت فرستادن اطلاعات واسه یو چه جوری باشه ولی من حتما باید Enter رو پشت سر هر دستور اشتفاده میکردم واسه همین Char ((10) , 13 رو نوشتم. برا خوندن هم میتونی از

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    txtRecive.Text += SerialProtCommunication.ReadExisting();
    }

    بهتره از Timer استفاده کنی . من Interval تایمر رو 100 گذاشته بودم و اطلاعات رو به راحتی از COM میخوندم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: نحوه ارسال و دریافت اطلاعات بوسیله پورت کام 9 پین ( COM 9 Pin)

    میشه دستور داخل شرط if رو توضیح بدین.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Salah Sanjabian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مملکتی.......................
    پست
    284

    نقل قول: نحوه ارسال و دریافت اطلاعات بوسیله پورت کام 9 پین ( COM 9 Pin)

    چیز خاصی نداره. داده هایی رو که میخوای بفرستی رو بنداز تو متد Write

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: نحوه ارسال و دریافت اطلاعات بوسیله پورت کام 9 پین ( COM 9 Pin)

    اون Charهای بعد چه کاری انجام میدن؟
    نیازی به using کردن فضای نام خاصی نداره؟
    اون Frm.TelephoneNumber چیو مشخص می کنه.
    آخرین ویرایش به وسیله gilas1368 : یک شنبه 18 دی 1390 در 10:40 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: نحوه ارسال و دریافت اطلاعات بوسیله پورت کام 9 پین ( COM 9 Pin)

    آقا یکی بگه مشکل این برنامه چیه که اطلاعات رو از روی پورت نمایش نمیده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Salah Sanjabian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مملکتی.......................
    پست
    284

    نقل قول: نحوه ارسال و دریافت اطلاعات بوسیله پورت کام 9 پین ( COM 9 Pin)

    نقل قول نوشته شده توسط gilas1368 مشاهده تاپیک
    اون Charهای بعد چه کاری انجام میدن؟
    نیازی به using کردن فضای نام خاصی نداره؟
    اون Frm.TelephoneNumber چیو مشخص می کنه.
    دوست عزیز چراانقد سخت میگیری؟ اینا چیزایی بود که من باید به پورت کام میفرستادم.تو پست دومم هم گفتم که. شما اصلا میتونی

    SerialProtCommunication.Write("Hello World ")

    رو به کام بفرستییییی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •