نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل درانجام عبارت محاسباتی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    93

    مشکل درانجام عبارت محاسباتی

    سلام
    من میخوام این عبارت رو محاسبه کنم:
    A=P*(i*((1+i)^n)/((1+i)^n)-1 
    اما جوابش درست ازآب در نمیاد کد من اینه:

    double
    p = Convert.ToDouble(textBox3.Text);
    double i = Convert.ToDouble(textBox7.Text);
    double n = Convert.ToDouble(textBox4.Text);
    double A_A=p*(i*(Math.Pow((1+i),n))/(Math.Pow((1+i),n))-1);
    textBox1.Text=A_A.ToString();

    جواب به ازای P=1000 ,i=0.05,n=4 باید برابربا:02/282
    اما جواب من -95 میشه!!!

  2. #2

    نقل قول: مشکل درانجام عبارت محاسباتی(کمک!!!!!!!!)

    A=P*(i*((1+i)^n)/((1+i)^n)-1

    A_A=p*(i*(Math.Pow((1+i),n))/(Math.Pow((1+i),n))-1);
    ببین به عباراتی که بلد شده و رنگ دقت کن مشکل شما رعایت نکردن تقدم عملگر هاست در بالا منهای یک آخرین عمل انجام شده است اما در پایین این طور نیست در برنامه نویسی دقت خیلی مهمه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: مشکل درانجام عبارت محاسباتی(کمک!!!!!!!!)

    ببین با هم حل میکنیم

    1000*(0.05*((1+0.05)^4)/(1+0.05)^4)-1
    1000*(0.05*(1.21550625)/(1.21550625)-1
    1000*(0.05)-1=49

    حالا اشکال اینجاست
    double A_A=p*(i*(Math.Pow((1+i),n))/(Math.Pow((1+i),n))-1);
    باید بشه
    double A_A = p * (i * (Math.Pow((1 + i),n)) / (Math.Pow((1 + i),n)) )- 1;



    بعدش هم جواب 49 میشه نه 02.282
    شاید توی تقدم عملگر ها اشتباه کردی باید بازنگری کنی

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    93

    نقل قول: مشکل درانجام عبارت محاسباتی(کمک!!!!!!!!)

    نقل قول نوشته شده توسط zarrinnegar مشاهده تاپیک
    ببین با هم حل میکنیم

    1000*(0.05*((1+0.05)^4)/(1+0.05)^4)-1
    1000*(0.05*(1.21550625)/(1.21550625)-1
    1000*(0.05)-1=49

    حالا اشکال اینجاست
    double A_A=p*(i*(Math.Pow((1+i),n))/(Math.Pow((1+i),n))-1);
    باید بشه
    double A_A = p * (i * (Math.Pow((1 + i),n)) / (Math.Pow((1 + i),n)) )- 1;



    بعدش هم جواب 49 میشه نه 02.282
    شاید توی تقدم عملگر ها اشتباه کردی باید بازنگری کنی
    ممنون از همراهی وکمکتون
    اما اجازه بدید بگم قضیه چیه ما یه سری جدول داریم که مقادیر عبارات خاص مثلA_P رو به ازای i,n مختلف نوشته حالا ما موظف شدیم که همین عبارات حاضروآماده رو از طریق فرمول به دست بیاریم ومقداری هم که گفتم ازجدول داخل کتابه! میشه کمک کنید بهش برسم راستش الان تو امتحانای پایانترمم هستم وخیلی دارم اذیت میشم بیشتربه خاطراسترسه که فکرم کارنمیکنه

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    93

    نقل قول: مشکل درانجام عبارت محاسباتی(کمک!!!!!!!!)

    به لطف راهنمایی دوستان کم کم تونستم به نتایجی برسم اما حالا وارد مرحله جدیدی شدم برنامه من باید خصوصیات حداکثر10پروژه رو دریافت واونهارو مقایسه کنه وبه صرفه ترین رو تشخیص بده خصوصیات هرپروژه :
    1-هزینه اولیه 2- هزینه سالیانه 3- عمرمفید 4- ارزش اسقاطی
    باید با حلقه این کار رو بکنم؟؟؟ اماچجوری؟؟لطفا راهنماییم کنید
    تشششششششششکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •