صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 78

نام تاپیک: امنیت در ساخت نظر سنجی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    Red face امنیت در ساخت نظر سنجی

    با سلام
    دوستان راه کارهایی که برای ایجاد یه سیستم نظر سنجی در اینجا
    امنیت از نظر تکرای نبودن سیستم رای دهنده
    دوستان چه چیز هایی را پیشنهاد میکنند.
    برای مثال سیستم نظر سنجی که تعداد زیاد نظر سنجی دارد و کاربر با انتخاب نظر سنجی به ان رای میدهد.

    ip = که Change میشود و به کار نمیاد.
    کوکی و .. ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    کاربرایی که تو نظرسنجی شرکت می کنن عضو سایت یا نه؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    من دارم روی همین کار میکنم. به خیلی چیزا بستگی داره.
    اگر نظرسنجی برای کاربران عضوه که مشکلی نیست ولی اگر برای عموم مردمه اون وقت:
    میتونی از چندین روش در کنار هم استفاده کنی: ip رو در db ذخیره کن، کوکی درست کن، همچنین اگر نظرسنجی خیلی مهمه میتونی از ایمیل هم استفاده کنی

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    I.R.IRAN
    پست
    81

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    اگه کارران عضو نیستن بهترین روش استفاده از کوکی هست به طور مثال میتونید کد نظرسنجی رو به صورت کدشده درون کوکی ست کنید و قبل هرنظرسنجی چک کنید . چون ای پی های هیچ کاربری دائمی نیست و با قطع و وصل شدن اینترنت ای پی هم تغییر میکنه پس بنابراین در این مورد روش خوبی نیست !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    بله کاربران عضو نیستند ببخشید که یادم رفت.
    برای کوکی چون من به تعداد زیاد نظر سنجی دارم.
    چطوری همه رو کنترل کنم.
    ممنون میشم با کد باشه
    ---------------------
    ایمیل فایده نداره. ip فایده نداره . ایا کوکی راه گشان
    ایا قابل دلیت نیست؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    تو تعداد کوکی ها که محدودیتی نیست گوگل نزدیگ 50 کوکی تو مرورگر من ست کرده .....
    به نظر من ای پی اصلا مناسب نیست چون شرکت های adsl ای پی های مشترکینشون رو پویا تعریف می کنن این موضوع رو من بار ها امتحان کردم ای پی ام هر روز تغییر می کنه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    خوب اگر با کوکی پیاده سازی شود.
    برای هر نظر سنجی به چه شکل پیاده سازیش کنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی


    HttpCookie name = new HttpCookie("localclientn");
    name.Expires = DateTime.Now.AddYears(30);
    name.Value = "value";
    Response.Cookies.Add(name);


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    برای هر نظر سنجی یک اسم منحصر به فرد انتخاب کنید یا ای دی یا هر چیز دیگه که اون اسم کوکی شما می شه.....موقع رجوع دوباره کاربر و مشاهده نظر سنجی هم چک می شه که یک همچین اسمی دو کوکی هست یا نه مطابق اون نمایش می دید.


    Request.Cookies["localclientm"] != null




  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    نظر سنجی داینامیک است خوب با کد های بالا اگر id نظر سنجی بدیم به کوکی برای مثال

    HttpCookie name = new HttpCookie("localclientn");
    name.Expires = DateTime.Now.AddYears(30);
    name.Value = "value";
    Response.Cookies.Add(name);




    این برای 1 نظر سنجی کار میده
    خوب برای نظر سنجی بعدی که id فرق داره که نمیتوان یک ساختار بالا را داشته باشیم
    چون queri string > id پاس میدیم و ما فقط یه ساختار بالا را داریم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    نه .

    شما هر نظر سنجی که ایجاد می کنین یک ای دی داره کاربر که مراجعه می کنه و تو نظر سنجی شرکت می کنه یک کوکی با نام نظرسنجی یا شماره ایدی ایجاد می کنید در مرورگر بازدید کننده

    HttpCookie name = new HttpCookie(id);
    name.Expires = DateTime.Now.AddYears(30); name.Value = "true";
    Response.Cookies.Add(name);




    این فرایند برای هر نظر سنجی که بازدید کننده شرکت می کنه ثابت.
    آخرین ویرایش به وسیله programer-ir : یک شنبه 18 دی 1390 در 23:08 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    برای مثال
    id = 1 شرکت کرد. و 1 کوکی با name=1 ثبت میشه.
    برای id = 2 چطوری باید چک کنه
    منظورم اینه که اگه HttpCookie name = new HttpCookie("1");
    قسمت برای if

    int id = Int32.Parse(Request.Cookies["1"].Values[0]);
    if (id == kd)
    {
    }

    منضورم اینه Replase نمیشه روی مقدار name بعدی!
    مگر 1 کوکی نمی سازه.
    چطوری id های دیگر در خودش ذخیره میکنه.
    چون ما یک متغیر name تعریف کرده ایم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی


    HttpCookie name = new HttpCookie(id);


    تو این خط id همون اسمی که تو قسمت کوکی مرورگر ذخیره می شود و شما این id رو ست می کنید و برای چک کردن این که ایا یک کوکی مورد نظر موجود هست یا نه

    if (Request.Cookies[id] != null)



    همین خط مشخص می کنه کوکی با نام مورد نظر شما وجود داره یا اگر وجود داره پس بازدید کننده تو نظر سنجی شرکت کرده و گر نه شرکت نکرده

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    به کوکی های همین سایت اگه نگاه کنید نام کوکی هاش با هم متفاوت

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    خوب با کد های ارائه شده ما از یه ساختار استفاده میکنیم و برای چک کردن هم اگر با این دستور باشه
    if (Request.Cookies[id] != null)


    سوال من اینه
    آیا هر با که ما id به nem میدهیم و Response.Cookies.Add(name); میکنیم
    id ها در کوکی name ذخیره میشوند و به صورت list در میان آیا ؟
    مثل list.item.ad است این کوکی ها .
    این قسمت متوجه نمیشم که وقتی ما id نظر سنجی گرفتیم برای بار اول مشکلی نیست ولی برای بار 2 مثل
    list.item.adمیشه برای کوکی

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    با سلام
    من یه سمپل کامل از نظر سنجی با کامپوننت Pool درست کردم.
    فقط میمونه set کردن کوکی .
    ممنون میشم کدها را در برنامه کار کنیدprogramer-ir
    PollsResult.aspx باید در این صفحه کوکی قرار داده شود
    پروژه net 4
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #17

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    سلام ببین این به کارت میاد :


    if (blockMode == Poll.BlockMode.COOKIE.ToString()) //If block by Cookie read the cookie to see if there is an entry for this blog
    {
    if (Request.Cookies["Poll"] != null && Request.Cookies["Poll"]["ID"] != null)
    {
    //the cookie will have comma seperated IDs of all the polls that already voted
    string commaSeperatedPollIDs = Request.Cookies["Poll"]["ID"];
    //split it with comma
    string[] pollIDs = commaSeperatedPollIDs.Split(",".ToCharArray());
    //and loop through each pollID to find whethere the current poll is already voted
    foreach (string pID in pollIDs)
    {
    //if yes break
    if (pID == hidPollID.Value)
    {
    isPolled = true;
    break;
    }
    }





    //Save the poll ID in cookie - to block repeated vote if the BlockMode is by Cookie
    HttpCookie pollCookie;// = new HttpCookie("Poll");
    string valueToStore = ""; //we store the poll IDs as comma seperated values
    //the cookie already exists and some PollIDs are already there
    if (HttpContext.Current.Request.Cookies["Poll"] != null && HttpContext.Current.Request.Cookies["Poll"]["ID"] != null)
    {
    pollCookie =
    HttpContext.Current.Request.Cookies["Poll"];
    valueToStore =
    HttpContext.Current.Request.Cookies["Poll"]["ID"] + "," + pID.ToString(); //append the current PollID to the already existing Poll IDs after a comma
    }
    else//cookie not exists - create a new one and store the ID
    {
    pollCookie =
    newHttpCookie("Poll");
    valueToStore = pID.ToString();
    }
    pollCookie.Values[
    "ID"] = valueToStore;
    pollCookie.Expires =
    DateTime.MaxValue; //this cookie will never expire
    HttpContext.Current.Response.Cookies.Add(pollCookie);

  18. #18

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    کوکی را به راحتی میشه از کار انداخت این یکی از تنظیمات مرورگرهاست...!
    در ضمن جدیدا قسمتی توی مرورگرها اضافه شده به نام Private Browsing که به صورت پیش فرض هیچ چیز روی کامپیوتر کاربر ذخیره نمیکنه پس راه حل شده را به سادگی میشه دور زد اگه براتون نتیجه مهم ازین شیوه استفاده نکنید...!

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    براتون نتیجه مهم ازین شیوه استفاده نکنید...!
    جز کوکی چیز دیگه ای از بازدید کننده دست مانیست.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    cookie.zip

    این سمپل کامل راهنمایی تون می کنه

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    خوب اقا سامان چاره چیه؟

  22. #22

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    پیش از این هم در تاپیکی دیگه نظرمو گفتم که یا باید کاربر عضو باشه یا به ازای یه ایمیل اینکار بکنید...!
    که حتما باید به شیوه ای تشخیص بدید ایمیل معتبر هست...!
    یا ارسال ایمیل به آدرس و تایید فرد سپس ثبت نظر(بهترین شیوه)
    یا استفاده از راههایی برای وجود یا عدم وجود ایمیل...!

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    خوب بازم نمیشه ایمیل زیاد معتبر نیست.
    چون شاید 100 ایمیل یکی داشته باشه.
    برای تحت ویندوز یک سری کد ها هستند که kd مادربرد و یا چیزای دیگرو میگرفتند.
    برای تحت وب چنین امکانی نیست
    چون به هر حال

    • ip
    • coocki

    امنیت کم > برای افراد باهوش
    خوب چاره چیه

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    باسلام:
    دوست من اگه این قدر امنیت و نوع کسی که در نظر سنجی شرکت میکنه مهمه که تکراری نباشه باید کنترل رو بیشتر کنی ( عضویت و یا ...)
    اما اگر زیاد مهم نیسیت که همین روش کوکی و IP میتونه جواب گو باشه.(با معایبی که میدونید و در پست های قبل ذکر شده).

    موفق باشید.

  25. #25

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    چون شاید 100 ایمیل یکی داشته باشه.
    استثناهارو دارید بررسی میکنید مگر چندتا آدم بیکار وجود داره که 100ایمیل بفرسته بعد بره تو ایمیل بعد تایید کنه و...؟
    برای تحت ویندوز یک سری کد ها هستند که kd مادربرد و یا چیزای دیگرو میگرفتند.
    برای تحت وب چنین امکانی نیست
    خیر فکر نکنم...!

  26. #26

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    حالا که انقدر همه چی مهم شده پس استفاده از کپچا هم باید انجام بشه دیگه که خیلی safe بشه
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    در شهر دلم ... و خدایا دوستت دارم
    پست
    380

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    با سلام

    بنظرم کوکی خیلی راه مطمئنی نیست چون میشه راحت پاک کوکی شود ..

    نمیدونم ایا راه حل دیگه ای داره یا نه...

    یه سوالم خودم داشتم ایا نمیشود سیستم موجودی که کاربر در حال استفاده است رو چک کرد مثل مادربر یا مثلا هارد یا مودم رو ...
    آخرین ویرایش به وسیله mahan.2002 : دوشنبه 26 دی 1390 در 23:25 عصر دلیل: اشتباه در تحریر

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    در شهر دلم ... و خدایا دوستت دارم
    پست
    380

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    در ضمن اصلان ایمیل برای نظر سنجی منظقی نیست ( برای یک نظر سنجی عمومی )

    خب یدفعه بگید ثبت نام کنه!!

  29. #29

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    دوستان به نظر من بهترین راه استفاده از مک آدرس هستش. اگه بخواین توضیحات تکمیلی رو بذارم.

  30. #30

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    نقل قول نوشته شده توسط parlous مشاهده تاپیک
    دوستان به نظر من بهترین راه استفاده از مک آدرس هستش. اگه بخواین توضیحات تکمیلی رو بذارم.
    با سلام
    تحت وب و بدون نصب افزونه خاص امکان بدست آوردن مک آدرس در صفحات وب و اینترنت وجود ندارد
    با تشکر

  31. #31

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    با سلام
    با توجه به آموزه های دوستان و مطالبی هم که عنوان شده بنظر من بهترین روش را استاد عزیز "Saman Hashemi" معرفی کرده، یعنی اینکه شما در زمان دریافت نظر آدرس ایمیل بیننده را نیز در دیتابیس ذخیره کنی و اگه خواستی خیلی محکم کاری کنی بهتره که یک ایمیل فعال سازی برای کاربر ارسال کنی و پس از تایید کاربر ، رای و نظر را فعال کنی و در نتیجه نظرسنجی اضافه کنی.
    با تشکر

  32. #32

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    نقل قول نوشته شده توسط FirstLine مشاهده تاپیک
    با سلام
    تحت وب و بدون نصب افزونه خاص امکان بدست آوردن مک آدرس در صفحات وب و اینترنت وجود ندارد
    با تشکر
    اما من اینکارو انجام دادم و خیلی هم خوب نتیجه گرفتم.
    اگه دوستان بخوان من کد رو در C#‎.net میدم.

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    خوب بله این کار عملی است .
    اما برای شرکت در یه نظر سنجی که دیگه این همه راه را نمیرن کاربران

  34. #34

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    خوب بله این کار عملی است .
    اما برای شرکت در یه نظر سنجی که دیگه این همه راه را نمیرن کاربران
    دوست عزیز کاری که کاربران باید انجام بدن یک کلیک ناقابل روی گزینه مورد نظر در نظرسنجیه.
    ذخیره مک آدرس و بقیه کارا به عهده کامپیوتر و با کد نویسیه.
    و این بهترین و امن ترین راه در نظرسنجیه.
    من خودم این مشکل رو داشتم اما بعد از 1هفته بی خوابی به این روش رسیدم و خیلی هم راضی هستم. اما باز میل دوستان هست که کد رو بخوان یا نه.

  35. #35

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    نقل قول نوشته شده توسط parlous مشاهده تاپیک
    اما باز میل دوستان هست که کد رو بخوان یا نه.
    نیکی و پرسش!؟
    علاوه بر کد، در مورد روشی که میگید هم توضیح بدید.
    ممنون

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    parlous مثال بزنید ذخیره مک آدرس و بقیه کارا به عهده کامپیوتر و با کد نویسیه.

  37. #37

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    نقل قول نوشته شده توسط maktab مشاهده تاپیک
    نیکی و پرسش!؟
    علاوه بر کد، در مورد روشی که میگید هم توضیح بدید.
    ممنون
    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    parlous مثال بزنید ذخیره مک آدرس و بقیه کارا به عهده کامپیوتر و با کد نویسیه.
    دوستان تنها کدی که بایذ بنویسید اینه :


    public string GetMACAddress()
    {
    ManagementObjectSearcher objMOS = new ManagementObjectSearcher("Win32_NetworkAdapterConfiguration");
    ManagementObjectCollection objMOC = objMOS.Get();
    string MACAddress = String.Empty;
    foreach (ManagementObject objMO in objMOC)
    {
    if (MACAddress == String.Empty)
    {
    MACAddress = objMO["MacAddress"].ToString();
    }
    objMO.Dispose();
    }
    MACAddress = MACAddress.Replace(":", "");
    return MACAddress;
    }

    و مقدار macadress رو در یک textbox اضافه کنید. و وقتی کاربر روی گزینه مورد نظر کلیک کرد مقدار macaddress و شناسه آن نظرسنجی در database ذخیره میشه و دیگه نمی تونه دوباره به همان نظرسنجی رای بده.
    به همین سادگی.
    آخرین ویرایش به وسیله parlous : شنبه 01 بهمن 1390 در 14:37 عصر

  38. #38

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    نقل قول نوشته شده توسط FirstLine مشاهده تاپیک
    با سلام
    تحت وب و بدون نصب افزونه خاص امکان بدست آوردن مک آدرس در صفحات وب و اینترنت وجود ندارد
    با تشکر
    fistline جان این هم برای وب :

    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function showMacAddress() {
    var obj = new ActiveXObject("WbemScripting.SWbemLocator");
    var s = obj.ConnectServer(".");
    var properties = s.ExecQuery("SELECT * FROM Win32_NetworkAdapterConfiguration");
    var e = new Enumerator(properties);
    var output;
    output = '<table border="0" cellPadding="5px" cellSpacing="1px" bgColor="#CCCCCC">';
    output = output + '<tr bgColor="#EAEAEA"><td>Caption</td><td>MACAddress</td></tr>';
    while (!e.atEnd()) {
    e.moveNext();
    var p = e.item();
    if (!p) continue;
    output = output + '<tr bgColor="#FFFFFF">';
    output = output + '<td>' + p.Caption; +'</td>';
    output = output + '<td>' + p.MACAddress + '</td>';
    output = output + '</tr>';
    }
    output = output + '</table>';
    document.getElementById("box").innerHTML = output;
    }
    </script>

  39. #39

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    برای اینکه در asp.net از این روش استفاده کنیم فقط از روش دوم میشه استفاده کرد!؟ نحوه استفاده روش دوم رو هم آموزش بدید.
    راستی من از روش اول استفاده کردم ولی ارور گرفت. از حلقه ارور گرفت. البته باید نام ابجکت هایی که درست کردید را تغییر بدید چون هر دو ابجکت یه اسم دارند.

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    نقل قول نوشته شده توسط parlous مشاهده تاپیک
    دوستان تنها کدی که بایذ بنویسید اینه :


    public string GetMACAddress()
    {
    ManagementObjectSearcher objMOS = new ManagementObjectSearcher("Win32_NetworkAdapterConfiguration");
    ManagementObjectCollection objMOC = objMOS.Get();
    string MACAddress = String.Empty;
    foreach (ManagementObject objMO in objMOC)
    {
    if (MACAddress == String.Empty)
    {
    MACAddress = objMO["MacAddress"].ToString();
    }
    objMO.Dispose();
    }
    MACAddress = MACAddress.Replace(":", "");
    return MACAddress;
    }

    و مقدار macadress رو در یک textbox اضافه کنید. و وقتی کاربر روی گزینه مورد نظر کلیک کرد مقدار macaddress و شناسه آن نظرسنجی در database ذخیره میشه و دیگه نمی تونه دوباره به همان نظرسنجی رای بده.
    به همین سادگی.

    ManagementObjectSearcher این جیست
    در asp کاربرد دارد! چون الا شناسایی نمیشه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •