صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 78 از 78

نام تاپیک: امنیت در ساخت نظر سنجی

  1. #41

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    ManagementObjectSearcher این جیست
    در asp کاربرد دارد! چون الا شناسایی نمیشه
    برای شناسایی، این رو اضافه کنید:

    using System.Management;


    اگر باز هم نخوند روی رفرنس پروژه کلیک راست کن و اد رفرنس رو بزن بعدش از اونجا دوباره System.Management رو اضافه بکن درست میشه.

    اگر کدها جواب داد خبر بده چون برای من که ارور میگیره.

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    اگر کدها جواب داد خبر بده چون برای من که ارور میگیره یعنی چی؟
    من پروژه وب سایت دارم
    از ورش رفرنس نمیتونم
    using System.Management; کردم اما فایده ای نداره

  3. #43

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    using System.Management; کردم اما فایده ای نداره
    تویه رفرنس ها اضافه کردید؟ قسمت رفرنس های پروژه.

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    اگر کدها جواب داد خبر بده چون برای من که ارور میگیره یعنی چی؟
    من در asp.net تست کردم. نمیدونم این روش اولی جواب میده یا نه ولی کدهام رو میخونه. using... را اضافه کردم در رفرنس هام هم اضافه کردم ولی وقتی کدها را اجرا میکنم از حلقه ارور میگیره.

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    من تا جایی که میدونم و سوال کردم این امکانات در وب جواب نمیده.
    به هر حال سمپل بزارین

  5. #45

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    ManagementObjectSearcher این جیست
    در asp کاربرد دارد! چون الا شناسایی نمیشه
    باید از قسمت addrefrence گزینه System.Management رو add کنید.
    سپس:
    using System.Management;
    دیگه error نمیده.

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    با سلام
    مشکل حل شد.
    من یه کد معادل پیدا کردم
    http://zadpoor.blogfa.com/post-7.aspx
                ManagementObjectSearcher searcher;
    string query1 = "SELECT * FROM Win32_DiskDrive";
    string query2 = "SELECT * FROM Win32_PhysicalMedia";

    searcher = new ManagementObjectSearcher(query1);
    foreach (ManagementObject wmi_HD in searcher.Get())
    if (wmi_HD["Model"] != null)
    Label1.Text = wmi_HD["Model"].ToString();

    searcher = new ManagementObjectSearcher(query2);
    foreach (ManagementObject wmi_HD in searcher.Get())
    if (wmi_HD["SerialNumber"] != null)
    Label1.Text = wmi_HD["SerialNumber"].ToString();

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    ایا این برنامه که 2 ساعت سرش جنگ بود تحت وب جواب میده؟
    روی لوکال درسته اما روی هاست کار نمیکنه

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    دوستان باید بگم که کامپوننت ها رو اگه به صورت رفرنس به پروژه اضافه کنین و این پروژه های تحت form نباشه مشکلی پیش نمییاد

    حالا یک سئوال::::

    من کوکی به وجود اومده رو میخوام با استفاده از کد از بین ببرم باید چه کدی استفاده کنم؟؟؟

    ایا برای بخش امنیت ورود کاربر هم میشه از این روش استفاده کرد یا نه؟

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    ManagementObjectSearcher searcher;
    string query1 = "SELECT * FROM Win32_DiskDrive";
    string query2 = "SELECT * FROM Win32_PhysicalMedia";

    searcher = new ManagementObjectSearcher(query1);
    foreach (ManagementObject wmi_HD in searcher.Get())
    if (wmi_HD["Model"] != null)
    Label1.Text = wmi_HD["Model"].ToString();

    searcher = new ManagementObjectSearcher(query2);
    foreach (ManagementObject wmi_HD in searcher.Get())
    if (wmi_HD["SerialNumber"] != null)
    Label1.Text = wmi_HD["SerialNumber"].ToString();

    این که سمت سرور رو میده نه کلاینت

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    دوستان عزیز در باره این پست نظر بدین.
    اگر سوالی دارید جدا مطرح کنید.
    من هنوظ جوابم نگرفتم

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    شماره کارت شبکه سمت کلاینت رو که نمی شه گرفت

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    خوب منم در پست 44 اشاره کردم . اما دوستمون دیگه جواب گو نشد parlous

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    دوستان کسی این روش را تایید میکنه.
    ایا این دوستمون محیط ویندوز را با وب اشتباه گرفته

  14. #54

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    دوستان کسی این روش را تایید میکنه.
    ایا این دوستمون محیط ویندوز را با وب اشتباه گرفته
    من از این روش استفاده کردم و جواب گرفتم حالا نمی دونم مشکل شما چیه.
    اگه فرق بین محیط وب و ویندوز رو نمی دونستم اصلا جواب نمی دادم.
    اگه کمی دقت می کردین من کد برای وب رو هم گذاشتم. در واقع دو کد رو برای اشتراک گذاشتم.
    آخرین ویرایش به وسیله parlous : سه شنبه 04 بهمن 1390 در 01:13 صبح

  15. #55

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    بازم اگه با کد مشکل دارید میتونید از این روش هم استفاده کنید:

    if (theCurrentObject["MACAddress"] != null )
    {
    string macAdd = "MAC Address: " + theCurrentObject["MACAddress"].ToString();
    MessageBox.Show(macAdd);
    }
    </quote>
    Complete code -
    <quote>
    ManagementScope theScope = newManagementScope("\\\\" + Environment.MachineName + "\\root\\cimv2");
    StringBuilder theQueryBuilder = newStringBuilder();
    theQueryBuilder.Append(
    "SELECT * FROM Win32_NetworkAdapter");
    ObjectQuery theQuery = newObjectQuery(theQueryBuilder.ToString());
    ManagementObjectSearcher theSearcher = newManagementObjectSearcher(theScope, theQuery);
    ManagementObjectCollection theCollectionOfResults = theSearcher.Get();
    foreach (ManagementObject theCurrentObject in theCollectionOfResults)
    {
    if (theCurrentObject["MACAddress"] != null )
    {
    string macAdd = "MAC Address: " + theCurrentObject["MACAddress"].ToString();
    MessageBox.Show(macAdd);
    }
    }

  16. #56

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    نقل قول نوشته شده توسط parlous مشاهده تاپیک
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function showMacAddress() {
    var obj = new ActiveXObject("WbemScripting.SWbemLocator");
    var s = obj.ConnectServer(".");
    var properties = s.ExecQuery("SELECT * FROM Win32_NetworkAdapterConfiguration");
    var e = new Enumerator(properties);
    var output;
    output = '<table border="0" cellPadding="5px" cellSpacing="1px" bgColor="#CCCCCC">';
    output = output + '<tr bgColor="#EAEAEA"><td>Caption</td><td>MACAddress</td></tr>';
    while (!e.atEnd()) {
    e.moveNext();
    var p = e.item();
    if (!p) continue;
    output = output + '<tr bgColor="#FFFFFF">';
    output = output + '<td>' + p.Caption; +'</td>';
    output = output + '<td>' + p.MACAddress + '</td>';
    output = output + '</tr>';
    }
    output = output + '</table>';
    document.getElementById("box").innerHTML = output;
    }
    </script>

    }
    [/CSHARP]
    سلام داداش من نتونستم از این کد استفاده کنم میشه توضیح بدید یا اینکه یک سمپل قرار بدید اینجا؟
    ممنون

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی





    MessageBox.Show(macAdd);
    شما همچنان دارید برنامه تحت ویندوزی می نویسید

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    تمام کد های شما برای سمت سرور و سمت کلاینت نیست . و این امکان در asp نیست .

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی


  20. #60
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    با سلام
    http://a-velayat.com/fakhr/Default5.aspx
    دوستان امتحان کنند.
    انگار این روش فایده نداره.

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    2:37:16 PM
    your MAC address: 003048BA6130
    دقیقا آدرس مک هاست رو می ده

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    درسته. ولی نیاز ما چیز دیگری است

  23. #63

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    با سلام
    http://a-velayat.com/fakhr/Default5.aspx
    دوستان امتحان کنند.
    انگار این روش فایده نداره.
    این که اصلا آدرس مک client رو نمیده. چون mac adrress من چیز دیگه ای هست و این یک چیز دیگه نشون می ده.

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    20 پست زدیم اخرش فهمیدیم این اصلا ربطی به اون نداره.
    این پست بحث سر امنیت بود که شما گفتید ادرس mac که اخرشم هیچ و هیچ
    .
    کد مد نظر شما چی بود مگه؟

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    http://fa.azadnegar.com/

    تو این سایت وقتی به یک خبر رای می دید دیگه دوباره به اون خبر نمی تونید رای بدید و از کوکی و ای پی هم استفاده نمی کنه ....سوال این جاست که از چی استفاده می کنه؟؟؟؟؟

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار Mohammadvb6
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    255

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    سلام . راه حلی پیدا شد ؟؟ یا نه ؟

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    Zombie cookie
    عضو شدن کاربر و چک کردن ایمیل
    ذخیره کردن ip کاربر
    فکر کنم همین روشا مطرح شده باشه، مسئله ای که هست اینه که ممکنه بشه این روش ها رو دور زد ولی باید دید که اصلا عقلانی هست که بیاد یه نفر این کار رو بکنه؟
    حالا فرضا یه نفر اومد و این کار رو کرد شما ببیاین توی دیتابیس زمان رای رو ثبت کنین بعد بررسی کنید مثلا از ساعت 2 تا 3 10000تا رای به فلان گزینه فقط داده شده(به صورت غیر عادی و بر خلاف الگو هایی که در هر روز بوده) خوب معلوم می شه اینارو یه bot داده پس این رای ها رو می شه حذف کرد و حساب نکرد...

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    این صفحه اطلاعات خوبی به شما میده
    که :
    MAC addresses are NOT unique. Multiple computers CAN have the same MAC address for an interface. MAC addresses cannot be used to identify individual computers or as the sole key material in an encryption or hashing algorithm.
    http://www.codeproject.com/Questions/303612/How-to-get-Mac-Address-of-Client-Machine-in-asp-ne

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    نقل قول نوشته شده توسط man7tomani مشاهده تاپیک
    این صفحه اطلاعات خوبی به شما میده
    که :
    http://www.codeproject.com/Questions/303612/How-to-get-Mac-Address-of-Client-Machine-in-asp-ne
    انگار خوب نخوندید پست های قبلی!

  30. #70

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    میشه از Mac Address هم استفاده کرد فک کنم

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    چرا جناب خوندم
    مشکلتون سر بدست آوردن مک کلاینت بوده ؟

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    نقل قول نوشته شده توسط man7tomani مشاهده تاپیک
    چرا جناب خوندم
    مشکلتون سر بدست آوردن مک کلاینت بوده ؟
    خب نمیشه عزیزوم . چطوری تو بدست میاری؟

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    حالا گیریم که شما مک کلاینت رو هم بدست آوردین(با active x یا java که همینا روش رو خیلی محدود و بی استفاده می کنه) تغییر دادن mac address خیلی راحت تر و سریع تر از تغییر ip امکان پذیره که....

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار Mohammadvb6
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    255

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    مک آدرسو چه جوری تغییر میدید ؟!!!

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    اینطوری : )
    edit:ولی واقعا لینک اول تو صفحه اول رو ببینید، به جوابتون نمی رسید؟ بعد تو همون صفحه اول سرچ چندین راه مختلف پیدا می شه، چیزی که به همین راحتی می شه در موردش اطلاع کسب کرد رو تو تاپیکی که در مورد یه مطلب دیگه هست بیام توضیح بدم؟
    آخرین ویرایش به وسیله silverfox : سه شنبه 08 اسفند 1391 در 13:17 عصر

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    ای بابا.
    چی دادی!

  37. #77

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    نقل قول نوشته شده توسط parlous مشاهده تاپیک
    دوستان تنها کدی که بایذ بنویسید اینه :


    public string GetMACAddress()
    {
    ManagementObjectSearcher objMOS = new ManagementObjectSearcher("Win32_NetworkAdapterConfiguration");
    ManagementObjectCollection objMOC = objMOS.Get();
    string MACAddress = String.Empty;
    foreach (ManagementObject objMO in objMOC)
    {
    if (MACAddress == String.Empty)
    {
    MACAddress = objMO["MacAddress"].ToString();
    }
    objMO.Dispose();
    }
    MACAddress = MACAddress.Replace(":", "");
    return MACAddress;
    }

    و مقدار macadress رو در یک textbox اضافه کنید. و وقتی کاربر روی گزینه مورد نظر کلیک کرد مقدار macaddress و شناسه آن نظرسنجی در database ذخیره میشه و دیگه نمی تونه دوباره به همان نظرسنجی رای بده.
    به همین سادگی.
    اگه قرار باشه با Ip یه کاری کرد نیازی به مک آدرس نیست
    چون مک آدرس کاربران اینترنتی در ایران اکثرا 255.255.255.1 الی 254 هستش
    و اما مک ISP ها که اون هم به درد نمی خوره
    اصلا مک آدرس کاربردش یه چیز دیگه هستش
    برای اینکه آیا کاربری با فلان Ip توی شبکه ما قرار داره یا نه که اون رو هم با عمل subneting به نوعی فیلتر میکنن

  38. #78

    نقل قول: امنیت در ساخت نظر سنجی

    نقل قول نوشته شده توسط silverfox مشاهده تاپیک
    حالا گیریم که شما مک کلاینت رو هم بدست آوردین(با active x یا java که همینا روش رو خیلی محدود و بی استفاده می کنه) تغییر دادن mac address خیلی راحت تر و سریع تر از تغییر ip امکان پذیره که....
    ممکنه با تغییر دادن مک آدرس از شبکه خارج بشیم آیا ؟؟؟؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •