نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: باز شدن لینک در یک صفحه جدید و محدود شده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza_majid68
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    قائمیه
    سن
    34
    پست
    166

    باز شدن لینک در یک صفحه جدید و محدود شده

    سلام . من میخوام واسه نظرات سایتم یه لینک بذارم که مثل گذاشتن کامنت توی میهن بلاگ یا بلاگفا باشه . .
    با چه کدی باید این صفحه کوچیک رو بیارم ؟

  2. #2

    نقل قول: باز شدن لینک در یک صفحه جدید و محدود شده

    اینجوری :
    کد HTML:
    <INPUT type="button" value="New Window!"  onClick="window.open('آدرس صفحه','mywindow','width=400,height=200,left=0,top=100,screenX=0,screenY=100')">  
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: باز شدن لینک در یک صفحه جدید و محدود شده

    <INPUT type="button" value="New Window!" onClick="window.open('آدرس صفحه','mywindow','width=400,height=200,left=0, top=100,screenX=0,screenY=100')">
    این خط تو ie 9 جواب نمی ده و از اونجایی که اکثر کاربران باie کار می کنن بی استفادست.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza_majid68
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    قائمیه
    سن
    34
    پست
    166

    نقل قول: باز شدن لینک در یک صفحه جدید و محدود شده

    نقل قول نوشته شده توسط programer-ir مشاهده تاپیک
    این خط تو ie 9 جواب نمی ده و از اونجایی که اکثر کاربران باie کار می کنن بی استفادست.
    خوب یه راه حل بدین پس
    که تو همه مرورگر ها باز بشه

  5. #5

    نقل قول: باز شدن لینک در یک صفحه جدید و محدود شده

    نقل قول نوشته شده توسط programer-ir مشاهده تاپیک
    این خط تو ie 9 جواب نمی ده و از اونجایی که اکثر کاربران باie کار می کنن بی استفادست.
    برادرم تست شده
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  6. #6
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: باز شدن لینک در یک صفحه جدید و محدود شده

    پس من اشتباه اجراش کردم

  7. #7

    نقل قول: باز شدن لینک در یک صفحه جدید و محدود شده

    احتمالا با IETester اجراش کردید.چون تو اون حالت میره یک تب جدید باز میکنه.
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  8. #8
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: باز شدن لینک در یک صفحه جدید و محدود شده

    نه ولی هر چی امتحان کردم اجرا نشد این خط رو که اضافه کردم اجراشد ;return false;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •