نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: درخواست کد برای ذخیره آدرس عکس در بانک و خود عکس در یک پوشه

  1. #1

    درخواست کد برای ذخیره آدرس عکس در بانک و خود عکس در یک پوشه

    کدی می خواستم که از کاربر عکس دریافت کند و آدرس عکس را در بانک sql server ذخیره کند و خود عکس را در یک پوشه مجزا ذخیره نماید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: درخواست کد برای ذخیره آدرس عکس در بانک و خود عکس در یک پوشه

    دیگه چی چایی بیارم خدمتتون لطقا سعی کنید که این کار رو انجام بدید اگه مشکلی داشتین در خدمتیم

  3. #3

    نقل قول: درخواست کد برای ذخیره آدرس عکس در بانک و خود عکس در یک پوشه

    نقل قول نوشته شده توسط arefba مشاهده تاپیک
    دیگه چی چایی بیارم خدمتتون لطقا سعی کنید که این کار رو انجام بدید اگه مشکلی داشتین در خدمتیم
    قربونت برم بنده تلاش کردم موفق نشدم .پیشاپیش عنایت جناب عالی مزید امتنان خواهد بود

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: درخواست کد برای ذخیره آدرس عکس در بانک و خود عکس در یک پوشه

    نقل قول نوشته شده توسط pcsoft مشاهده تاپیک
    کدی می خواستم که از کاربر عکس دریافت کند و آدرس عکس را در بانک sql server ذخیره کند و خود عکس را در یک پوشه مجزا ذخیره نماید .

    اگر از sqlserver 2005 به بعد استفاده می کنید، پیشنهاد می کنم خود فایل را هم در دیتابیس ذخیره کنید

  5. #5

    نقل قول: درخواست کد برای ذخیره آدرس عکس در بانک و خود عکس در یک پوشه

    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    اگر از sqlserver 2005 به بعد استفاده می کنید، پیشنهاد می کنم خود فایل را هم در دیتابیس ذخیره کنید
    ممنون از پاسختون.
    تعداد عکس ها زیاده(حدود 1000 تا یا بیشتر) اینطوری برنامه و بانک سنگین و کند نمی شن؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: درخواست کد برای ذخیره آدرس عکس در بانک و خود عکس در یک پوشه

    نقل قول نوشته شده توسط pcsoft مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسختون.
    تعداد عکس ها زیاده(حدود 1000 تا یا بیشتر) اینطوری برنامه و بانک سنگین و کند نمی شن؟
    نه طوری نمی شود، 1000 تا عکس که چیزی نیست!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار s3rv3r
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    Cyber
    پست
    243

    نقل قول: درخواست کد برای ذخیره آدرس عکس در بانک و خود عکس در یک پوشه

    يه تكست باكس بزار
    يه دكمه chose كه فايل مورد نظر رو انتخاب كنه. كار اين دكمه با OpenFile Dialog خواهد بود. اگه فايلي رو انتخاب كرد آدرسشو (FileName) رو بگير و بزار تو تكست باكس
    خب
    آدرس رو داري(جايي كه قراره ذخيره بشه و اسمش كه انتخاب شده). نحوه Save كردن تو آدرس خاص هم تو سايت هست.
    حالا اون آدرسي كه ذخيره ميكني رو درج كن تو ديتابيست.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: درخواست کد برای ذخیره آدرس عکس در بانک و خود عکس در یک پوشه

    با سلام و همه دوستان
    اگه بانك اطلاعاتي اكسس باشه و خواسته باشيم يك عكس يا فايل اكسل ، ورد و ... را در يك پوشه كپي بشه و مسيرش در ديتابيس ، اون موقع بايد چيكار كرد .؟؟؟

  9. #9

    نقل قول: درخواست کد برای ذخیره آدرس عکس در بانک و خود عکس در یک پوشه

    نقل قول نوشته شده توسط s3rv3r مشاهده تاپیک
    يه تكست باكس بزار
    يه دكمه chose كه فايل مورد نظر رو انتخاب كنه. كار اين دكمه با OpenFile Dialog خواهد بود. اگه فايلي رو انتخاب كرد آدرسشو (FileName) رو بگير و بزار تو تكست باكس
    خب
    آدرس رو داري(جايي كه قراره ذخيره بشه و اسمش كه انتخاب شده). نحوه Save كردن تو آدرس خاص هم تو سايت هست.
    حالا اون آدرسي كه ذخيره ميكني رو درج كن تو ديتابيست.
    سلام
    خب روش کار رو می دونستم عزیز من در عنوان هم نوشتم. کدش رو می خواستم.

  10. #10

    نقل قول: درخواست کد برای ذخیره آدرس عکس در بانک و خود عکس در یک پوشه

    دوستان لطفا کمک کنند. ممنون

  11. #11

    نقل قول: درخواست کد برای ذخیره آدرس عکس در بانک و خود عکس در یک پوشه

    واقعا جوابی پیدا نمیشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله pcsoft : پنج شنبه 22 دی 1390 در 12:18 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: درخواست کد برای ذخیره آدرس عکس در بانک و خود عکس در یک پوشه

    با سلام و همه دوستان
    اگه بانك اطلاعاتي اكسس باشه و خواسته باشيم يك عكس يا فايل اكسل ، ورد و ... را در يك پوشه كپي بشه و مسيرش در ديتابيس ، اون موقع بايد چيكار كرد .؟؟؟

  13. #13

    نقل قول: درخواست کد برای ذخیره آدرس عکس در بانک و خود عکس در یک پوشه

    این یک آموزش از طریق linq می باشد
    http://how2learnasp.net/article.aspx...1-de64da7f38c1

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: درخواست کد برای ذخیره آدرس عکس در بانک و خود عکس در یک پوشه

    با سلام و تشکر از شما دوست عزیز
    اگه ممکنه یک مثال با ado . net بزارین ممنون میشم

  15. #15

    Post نقل قول: درخواست کد برای ذخیره آدرس عکس در بانک و خود عکس در یک پوشه:اينم كد درخواستي شما

    سلام دوست خوبم من برات كدشو ميزارم و بااسكيول 2005 كار ميكنم اگه به دردت خورد بهم خبر بده شايد يه كد ديگه برات گذاشتم

    protected void btnSabt_Click(object sender , EventArgs e)
    {
    try
    {
    string News =MapPath("1.jpg");
    if (FileUpload1 .HasFile)
    {
    News = FileUpload1.FileName;
    FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("News//") + News);
    }
    s .InsertNews(txtTitle .Text , txtAbstract .Text , txtContent .Text , FileUpload1 .FileName);
    txtTitle .Text = "";
    txtAbstract .Text = "";
    txtContent .Text="";
    lblSabt .Text = " همه اطالاعات با موفقیت درج شدن";
    }



    catch
    {
    lblSabt .Text = "این خطا ممکن است مربوط به اتصال بانک اطلاعاتی باشد!";
    }
    }


    يه سري هم به سايت علي دلشاد بزن آموزشهاي جالبي داره همين علي دلشاد وبزني برات پيدا ميكنه
    آخرین ویرایش به وسیله sasanrstm : پنج شنبه 27 بهمن 1390 در 02:48 صبح

  16. #16

    نقل قول: درخواست کد برای ذخیره آدرس عکس در بانک و خود عکس در یک پوشه

    اينم كد ذخيره عكس در پوشه و آدرس آون در بانك بقيشو خودت بايد درست كني جدول وكانكشن هارو اگه جوابت ونگرفتي بازم بيا اينجا



    string News =MapPath("1.jpg");
    if (FileUpload1 .HasFile)
    {
    News = FileUpload1.FileName;
    FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("News//") + News);
    }

    اسم جدول وپوشه است
    News البته به نظرم بهتر در موردش يه تحقيق درست وحسابي انجام بدي با دوخط كد نوشتن چيز زيادي ياد نميگيري
    آخرین ویرایش به وسیله sasanrstm : یک شنبه 06 فروردین 1391 در 05:07 صبح دلیل: اضافه كردن مطلب

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •