نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

  1. #1

    مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

    با تشکر از دوستان مشکل حل شد!!
    حالا چکار کنم تا وقتی اسم فلدری فارسی بود فارسی نشون بده؟
    نه مثل این تصویر؟

    آخرین ویرایش به وسیله ss3701 : چهارشنبه 21 دی 1390 در 21:39 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

    سلام
    یه متغیر گرفتی به اسم root یا اشتباه نوشتی
    باید بری یه ادرس و در خط مورد نظر اونو پیداش کنی و درستش کنی
    ربطی به لینوکس و ویندوز نداره
    خوشبختانه خود وپم اونقدر روی شرایط آزمایشگاهی فایل ها رو اجرا می کنه که وقتی همونو میذاری رو اینترنت دو هزار تا ارور میده

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

    نقل قول نوشته شده توسط djsaeedkhan مشاهده تاپیک
    سلام
    یه متغیر گرفتی به اسم root یا اشتباه نوشتی
    باید بری یه ادرس و در خط مورد نظر اونو پیداش کنی و درستش کنی
    ربطی به لینوکس و ویندوز نداره
    خوشبختانه خود وپم اونقدر روی شرایط آزمایشگاهی فایل ها رو اجرا می کنه که وقتی همونو میذاری رو اینترنت دو هزار تا ارور میده

    اینم سورس میشه یه نگاهی بندازی؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

    عزیز برادر شما احتمالا ورژن PHP مورد استفاده در Wamp تون پایینه
    سورستون هیچ خطایی نداره
    در ضمن به نظر من بهترین گزینه برای مجازی سازی Xampp هستش با اون کار کنید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

    سلام
    من نگاه کردم اصلا هیچ جایی متغیری به اسم $root ایجاد نکردی و فقط اومدی ازش توی شرط استفاده کردی
    احتمالا کدی چیزی بوده پاک شده و این مشل ایجاد شده.
    file_exists($root . $_POST['dir'] . $file

    راستی عزیز درست شد
    یه کلک بهش زدم کار می کنه. ایول
    تو فایل php اینو بنویس
    کارتو راه میندازه ولی خوب باید مشکلشو هم درست کنی

    <?php
    //
    // jQuery File Tree PHP Connector
    //
    // Version 1.01
    //
    // Cory S.N. LaViska
    // A Beautiful Site (http://abeautifulsite.net/)
    // 24 March 2008
    //
    // History:
    //
    // 1.01 - updated to work with foreign characters in directory/file names (12 April 2008)
    // 1.00 - released (24 March 2008)
    //
    // Output a list of files for jQuery File Tree
    //
    ---------------------- اینو بنویس --->error_reporting(0);
    $_POST['dir'] = urldecode($_POST['dir']);


  6. #6

    نقل قول: مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

    با تشکر از دوستان مشکل حل شد!!
    حالا چکار کنم تا وقتی اسم فلدری فارسی بود فارسی نشون بده؟
    نه مثل این تصویر؟

    Untitled2.png

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

    بازم خوبه حداقل یه چیزی داری
    من فولدر رو فارسی می کنم کلا نمایش نمیده

  8. #8

    نقل قول: مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

    کسی نیست این مشکل رو حل کنه؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

    سلام
    لطف بفرمایید کد اصلی که ویرایش کردید و این شده رو بگذارید
    و بگید چه تغییراتی می خواید روش بدید تا بشه چیز خوبی در آورد.


    ولی در کل من اینجوری مشکلشو حل کردم
    		foreach( $files as $file ) {
    if( file_exists($root . $_POST['dir'] . $file) && $file != '.' && $file != '..' && is_dir($root . $_POST['dir'] . $file) ) {
    echo "<li class=\"directory collapsed\"><a href=\"$file\" rel=\"" . htmlentities($_POST['dir'] . $file) . "/\">" . base64_decode(htmlentities($file)) . "</a></li>";
    }



    یعنی اومدم نام فولدر ها رو انکود کردم سپس خوندم و نامشون رو دیکود کردم
    اگر خیلی برات مهم نیست می تونی از این روش استفاده کنی

    سایت خودش هم که توضیحات کافی دارهhttp://www.abeautifulsite.net/blog/2...ery-file-tree/

  10. #10

    نقل قول: مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

    فایل کد رو که جایگزین کردم اینطوری شد!
    من می خوام مثل این سایت بشه
    media.fotros.ir

    Untitled.png

  11. #11

    نقل قول: مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

    نقل قول نوشته شده توسط ss3701 مشاهده تاپیک
    فایل کد رو که جایگزین کردم اینطوری شد!
    من می خوام مثل این سایت بشه
    media.fotros.ir

    Untitled.png
    میتونی بجای اینکه فولدرها رو فارسی نامگذاری کنی. از دیتابیس استفاده کنی. نام فارسی رو از دیتابیس بخونی (مشابه همون لینکی که دادی)

  12. #12

    نقل قول: مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

    اون لینک نام فارسی رو از دیتابیس می خونه؟
    واسه این کار میشه راهنمایی کنید؟

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

    شما گفتید چیزی شبیه سایت فطرس می خواید
    خوب عزیز دل برادر اونا نیومدن از این روش استفاده کنن که
    برنامه های مختلف هست مثل dhtml menu و .... که منو های بسیار زیبا و بهتر از این رو طراحی می کنه
    شما راحت می تونی با اونا همچین منو هایی طراحی کنی. نه اینکه بیای فولدر های کامپیوتر رو با آجاکس نمایش بدی

    و در چند پست قبل گفتم نام فولدر ها رو کد کنی
    باید با یه کد نام فولدر ها رو انکود کنی مثلا
    echo base64_encode("مناجات نامه");
    بعد چیزی که چاپ میشه رو برداری و با نام فولدر عوض کنی
    بعدش بیای کد هایی که گذاشتم رو اجرا کنی و میبینی فولدر های اسم فارسی هم کار می کنن
    ولی باز هم اصولی نیست
    و چیزی که تو سایت مورد نظر استفاده کردن چیز دیگه ای هست

  14. #14

    نقل قول: مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

    این قسمت از اون سایت نشون میده که اونا هم از همین راه استفاده کردن! ولی چه طوری؟
        $('#filetreediv1').fileTree({ root: 'Media/Live/', script: 'jqueryFileTree.php' }, function(file) { 
    //PlayThis(file)
    $("a.fancy").fancybox({
    'titleShow':false
    });
    });

    $('#filetreediv2').fileTree({ root: 'Media/Archive/', script: 'jqueryFileTree.php' }, function(file) {

  15. #15

    نقل قول: مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <title>فطرس - نوا نما</title>
    <link rel="shortcut icon" href="/images/fotros.png" type="image/x-icon">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=utf-8" />

    <style type="text/css">
    HTML,
    BODY {
    padding: 0px;
    margin: 0px;
    }
    BODY {
    font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 11px;
    background: #EEE;
    padding: 15px;
    }

    H1 {
    font-family: Tahoma, Georgia, serif;
    font-size: 20px;
    font-weight: normal;
    }

    H2 {
    font-family: Tahoma, Georgia, serif;
    font-size: 16px;
    font-weight: normal;
    margin: 0px 0px 10px 0px;
    }


    P.note {
    color: #999;
    clear: both;
    }
    .hide {
    display:none;
    }
    </style>


    <script type="text/javascript">

    var _gaq = _gaq || [];
    _gaq.push(['_setAccount', 'UA-8546713-4']);
    _gaq.push(['_setDomainName', 'none']);
    _gaq.push(['_setAllowLinker', true]);
    _gaq.push(['_trackPageview']);

    (function() {
    var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
    ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
    var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
    })();

    </script>

    <script src="/js/jquery.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="/js/jquery.easing.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="/js/jquery.fancybox-1.3.4.pack.js" type="text/javascript"></script>
    <link href="/css/jquery.fancybox-1.3.4.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" />
    <script src="/js/jqueryFileTree.js" type="text/javascript"></script>
    <link href="/css/jqueryFileTree.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" />
    <script type="text/javascript">
    $(document).ready( function() {

    $('#filetreediv1').fileTree({ root: 'Media/Live/', script: 'jqueryFileTree.php' }, function(file) {
    //PlayThis(file)
    $("a.fancy").fancybox({
    'titleShow':false
    });
    });

    $('#filetreediv2').fileTree({ root: 'Media/Archive/', script: 'jqueryFileTree.php' }, function(file) {
    //PlayThis(file)
    $("a.fancy").fancybox({
    'titleShow':false
    });
    });
    });
    </script>
    </head>

    <body dir="rtl">
    <a href="/images/emblem.jpg" class="fancy">
    <img src="/images/fotros.png" border="0" />
    </a>
    <!--
    -->
    <br /><br />
    <strong>آخرین برنامه‌ها</strong>
    <span id="filetreediv1"></span>
    <br /><br />
    <strong>بایگانی</strong>
    <span id="filetreediv2"></span>

    <br /><br />
    <a href="http://www.fotros.ir" target="_blank">
    پایگاه رسمی هیأت رايةالعباس علیه السلام - رزمندگان شمیرانات
    </a>
    <br /><br />

    </body>
    </html>

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

    سلام
    خوب اون ها بر اساس چیزی که می خواستن این کارو کردن و از این استفاده کردن
    دلیلی نداره که شما هم از این استفاده کنی

    مثلا یه سایت برای اینکه منو هاش رو از ساختار درختی بخونه و نمایش بده صد تا دویست خط کد می نویسه تا اینکارو انجام بده
    حالا من اگر بیام برای چند تا منو که همیشه ثابت هست و ممکنه ماهی یک بار تغییر کنه از این کد ها استفاده کنم کار اشتباهی نیست ولی بهتره استفاده نشه

    اگر می خواهید چیز تقریبا ثابت درست کنید و سرعت بالایی هم داشته باشه بهترین روش همینه که از منو های آماده استفاده کنی
    هم فهمیدنش آسونه
    هم تغییر کد هاش راحته
    هم اینکه برای همچین کاری 300 خط جی کوری لود نمی کنی

  17. #17

    نقل قول: مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

    اگه بخوام نام فارسی پوشه ها رو خودم بهش معرفی کنم باید چکار کنم؟
    مثلا معرفی کنم اسم پوشه" 1" رو بزاره "دانلود" و...
    وچکار کنم آدرس پوشه در نوار زیرین نیاد؟
    address.png

  18. #18

    نقل قول: مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

    دوست عزیز، راه پیشنهادی من اینه که شما برای هر پوشه که کاربر ایجاد میکنه، یک پوشه تصادفی با نام انگلیسی بسازین. مثلاً اسم پوشه رو با استفاده از (()md5(time تولید کنید یا هر روش دیگه که میخواین. بعد توی دیتابیس، نام اصلی که کاربر میخواسته رو همراه با نامی که واقعاً پوشه تحت اون عنوان ایجاد شده، ذخیره کنید. لینکها رو هم برحسب اون چیزی که توی دیتابیس هست (نامی که کاربر واردکرده) بسازید. حالا کافیه با htaccess. مسیرهای واردشده توسط کاربر رو دریافت کنید و بعنوان پارامتر به صفحه مربوطه بدین و اون پارامتر رو توی کد، دریافت کرده و نام واقعی پوشه متناظر با اون نام ظاهری رو استخراج کرده و مورد استفاده قرار بدین. به همین راحتی، به همین خوشمزگی
    موفق باشید.

  19. #19

    نقل قول: مشکل در اجرای PHP با Wamp Server

    با سلام، این هم یک نمونه کد که براتون آماده کردم.
    البته بخش دانلود غیرمستقیم رو هرکاری کردم درست نشد و آخرش اعصابم خورد شد و همینطوری براتون گذاشتمش ولی همه بخشهای دیگه (فولدرهای فارسی و... درست کار میکنه) و میتونید ایده و روش کار رو متوجه بشین و خودتون بقیه رو اصلاح کنید. راستی، خوشحال میشم ازبین سایر دوستان، هرکس میتونه بخش دانلود غیرمستقیمش رو تکمیل کنه چون کد خوبی برای دایرکتوری از آب در اومد.
    موفق باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •