نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی

  1. #1

    Post نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی

    سلام عرض میکنم به دوستان
    می خوام بدون چطوری میشه با treeView کار انجام داد اما من می خوام root ها و child های خودم از بانک اطلاعاتی استراج کنم.مثلا root ها را از جدول شماره یک child ها را جدول 2 و بتوانم اطلاعات رو دستکاری(ویرایش ،اضافه،حذف) کنم.
    میشه راهنمائیم کنید یا نمونه برنامه ای بهم نشون بدهید.من با access کار می کنم.مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی


  3. #3

    نقل قول: نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی

    سلام
    میتونید یه نمونه برنامه برام بذارید؟من نتونستم این کدها رو انالیز کنم.
    میخوام 3 تا جدول داشته باشم که جدول یک root های منو تشکیل بده جدول دوم clid های من و جدول سوم cildهای زیرین باشه.به عنوان مثال یه مدرسه کاردانش رشته های که داخل این مدرسه هستش root ها بشن مثلا کامپیوتر یکی از این root ها کلاس های که داخل این root هست 3تا باشه به 1 و 2و 3 و دانش آموزان رو بتونیم داخل این کلاسها تقسیم کنیم.
    کسی میتونه کمکم کنه

  4. #4

    نقل قول: نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط Yanehsar مشاهده تاپیک
    سلام
    میتونید یه نمونه برنامه برام بذارید؟من نتونستم این کدها رو انالیز کنم.
    میخوام 3 تا جدول داشته باشم که جدول یک root های منو تشکیل بده جدول دوم clid های من و جدول سوم cildهای زیرین باشه.به عنوان مثال یه مدرسه کاردانش رشته های که داخل این مدرسه هستش root ها بشن مثلا کامپیوتر یکی از این root ها کلاس های که داخل این root هست 3تا باشه به 1 و 2و 3 و دانش آموزان رو بتونیم داخل این کلاسها تقسیم کنیم.
    کسی میتونه کمکم کنه
    کسی نیست کمکم کنه.......................................

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی

    با سلام، دوست عزیز ، باید اینکارو دستی انجام بدی (نمونه سورس راهنما که کمکت کنه تو سایت هست)
    بعد از هر عمل ADD.Node عملیات insert to database رو با فیلدهای نام نود ، نام پدر و توضیحاتی از اون و ... رو انجام بده
    و برای لود هم با توجه به نود پدر یکی یکی بساز

  6. #6

    نقل قول: نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی

    این یه نمونه برنامه که استان ها و شهرهاشون را نشان میده .
    WindowsFormsApplication1.zip
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی

    ادامه فایل های دیتا بیس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط pooria_googooli مشاهده تاپیک
    ادامه فایل های دیتا بیس
    سلام
    مرسی از فایلهای که قرار دادید اما فکر کنم با 2010 نوشتید نتونستم کدها رو ببینم میشه با 2008 ذخیره کنید و برام بفرستید.مرسی

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی

    حتما میخوای تو Treeview نشون بدی؟ گرید جانوس به راحتی (توسط خود Designer گرید) این کار رو واستون انجام میده و نمایشش رو هم میتونی با یه کم ور رفتن به propertyهاش شبیه treeview کنی.. چون سه تا جدول داری parent chile گرید جانوس خیلی به دردت میخوره

  10. #10

    نقل قول: نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی

    سلام منظورتون از گرید جانوس چیه؟مشیه راهنمایی کنید؟یه نمونه کد میشه برام بذارید؟؟؟؟/البته با ویژال 2008

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار cherchil_hra
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162

    Lightbulb نقل قول: نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط Yanehsar مشاهده تاپیک
    سلام
    میتونید یه نمونه برنامه برام بذارید؟من نتونستم این کدها رو انالیز کنم.
    میخوام 3 تا جدول داشته باشم که جدول یک root های منو تشکیل بده جدول دوم clid های من و جدول سوم cildهای زیرین باشه.به عنوان مثال یه مدرسه کاردانش رشته های که داخل این مدرسه هستش root ها بشن مثلا کامپیوتر یکی از این root ها کلاس های که داخل این root هست 3تا باشه به 1 و 2و 3 و دانش آموزان رو بتونیم داخل این کلاسها تقسیم کنیم.
    کسی میتونه کمکم کنه
    اگه این زیر مجموعه شما بخواد ادامه پیدا بکنه (پروژه های دیگه) باز هم یه جدول دیگه می خوای بذاری؟ اگه N زیر مجموعه داشته باشی باید واسه هرکدوم N تا جدول درست کنی.

    راه درستش اینه که شما همه رو در بک جدول قرار بدی.
    id, parentID, name
    allow null فیلد id رو برابر true میذاری. id جدولت رو هم می تونه به صورت اتوماتیک مقدار دهی بشه
    گره هایی که ریشه ات هستند ParentID=null میشه. اونایی که زیر گروه هستند ID سرگروهشون رو در parentID میذاری.
    اینجوری تا بی نهایت زیرگروه شما ادامه پیدا می کنه

    وقتی هم بخوای توی tree اضافه بکنی از ریشه ها شروع می کنی (هر گره ای که parentID= null) و با خواندن هر ریشه تمام زیر مجموعه اش رو برمیگردونی (تابع بازگشتی)

    بازگشتی نخوای بنویسی می تونی مثل ویندوز کار کنی. یعنی همه نودهای ریشه رو اضافه کنی و به هر کدوم یک child اضافه کنی(کاربر نمی بینه) هروقت کاربر روی + کلیک کنه می تونی child های اون گره رو بخونی و اضافه کنی. اگه child نداشت اون تک child که اضافه کردی رو حذف می کنی.

  12. #12

    نقل قول: نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی

    سلام مرسی از راهنماییتون فهمیدم چیکار کنم اما یه سوال دارم اونم این که چطوری به child اضافه کنم منم تونستم ریشه هامو بسازم اما نمیدونم چطور میتونم به ریشه هام اضافه کنم
    treeView1.Nodes.Add("test","test");
    من با استفاده child پدر را ساختم حالا بخوام اعضاء آن اضافه کنم چه دستوری هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی

    از SELECTED.NODE استفاده کن

  14. #14

    نقل قول: نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط modern_amin مشاهده تاپیک
    از SELECTED.NODE استفاده کن
    سلام استفاده کردم اما به ادامه نودها اضافه شد نه به نودی که انتخاب کرده بودم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی

    اینجارو ببین تا کدها دستت بیاد
    .
    private void InitializeTreeView()
    {
    treeView1.BeginUpdate();
    treeView1.Nodes.Add("Parent");
    treeView1.Nodes[0].Nodes.Add("Child 1");
    treeView1.Nodes[0].Nodes.Add("Child 2");
    treeView1.Nodes[0].Nodes[1].Nodes.Add("Grandchild");
    treeView1.Nodes[0].Nodes[1].Nodes[0].Nodes.Add("Great Grandchild");
    treeView1.EndUpdate();
    }

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی

    دوست عزیز این sample رو ببین. مشکلت حل میشه
    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی

    مثالی خوبی بود
    فقط دوست عزیز قبل زدم add child حتما باید یکی از نودها رو انتخاب کنب تا خطا نده

  18. #18

    نقل قول: نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط cherchil_hra مشاهده تاپیک
    اگه این زیر مجموعه شما بخواد ادامه پیدا بکنه (پروژه های دیگه) باز هم یه جدول دیگه می خوای بذاری؟ اگه N زیر مجموعه داشته باشی باید واسه هرکدوم N تا جدول درست کنی.

    راه درستش اینه که شما همه رو در بک جدول قرار بدی.
    id, parentID, name
    allow null فیلد id رو برابر true میذاری. id جدولت رو هم می تونه به صورت اتوماتیک مقدار دهی بشه
    گره هایی که ریشه ات هستند ParentID=null میشه. اونایی که زیر گروه هستند ID سرگروهشون رو در parentID میذاری.
    اینجوری تا بی نهایت زیرگروه شما ادامه پیدا می کنه

    وقتی هم بخوای توی tree اضافه بکنی از ریشه ها شروع می کنی (هر گره ای که parentID= null) و با خواندن هر ریشه تمام زیر مجموعه اش رو برمیگردونی (تابع بازگشتی)

    بازگشتی نخوای بنویسی می تونی مثل ویندوز کار کنی. یعنی همه نودهای ریشه رو اضافه کنی و به هر کدوم یک child اضافه کنی(کاربر نمی بینه) هروقت کاربر روی + کلیک کنه می تونی child های اون گره رو بخونی و اضافه کنی. اگه child نداشت اون تک child که اضافه کردی رو حذف می کنی.


    سلام تو رو خدا یه نمونه مثال کامل از ذخیره در بانک sql server و بازیابی در treeview بزن دارم هلاک میشم

  19. #19

    نقل قول: نحوه کار با treeView بصورت ارتیاط با بانک اطلاعاتی

    سلام تو رو خدا یه نمونه مثال کامل از ذخیره در بانک sql server و بازیابی در treeview بزن دارم هلاک میشم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •