نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال در مورد treeview

  1. #1

    Question سوال در مورد treeview

    سلام و خسته نباشيد

    ميشه يك خورده در مورد كار با treeview و كدهاي مربوطه توضيح بدين.3 ماه كل اينترنت رو گشتم چيزي نفهميدم

    مثلا من يك treeview چك باكس دار در فرمم ايجاد كردم با يك دكمه و يك تكست باكس.

    1- اگر بخوام وقتي پرنت رو چك ميكنم تمام چايلدهاش تيك بخوره و هر موقع تيك پرنت رو بردارم تيك چايلدها هم بداشته بشه؟

    2- ميخوام وقتي دكمه رو ميزنم مثلا اسم يا شماره ندهاي چك خورده رو در يك تكست باكس بريزه(در واقع طرز كار با ندهاي چك خورده وشرط گذاشتن براي اونها رو ميخوام)

    اساتيد محترم خواهشا كمك و راهنمايي كنن

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار meysamrt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    87

    نقل قول: سوال در مورد treeview

    تو رویداد AfterCheck کنترل TreeView کد زیر رو بنویس:


    foreach (TreeNode child in e.Node.Nodes)
    child.Checked = e.Node.Checked;


    تو رویداد Click کنترل Button کد زیر رو بنویس:


    Queue<TreeNode> q = new Queue<TreeNode>();
    foreach (TreeNode root in treeView1.Nodes)
    q.Enqueue(root);

    TreeNode node;
    while (q.Count > 0)
    {
    node = q.Dequeue();
    if (node.Checked)
    textBox1.Text += node.Text + "-";
    foreach (TreeNode child in node.Nodes)
    q.Enqueue(child);
    }

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •