نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: روش های مختلف آدرس دهی صفحات

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    روش های مختلف آدرس دهی صفحات

    دوستان لطف کنین روش های مختلف و خوبی که برای آدرس دهی صفحات وجود داره داخل این تاپیک بزارین تا همه استفاده کنن .

    با هر روشی که وجود داره یه مثال بزنین ممنونم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: روش های مختلف آدرس دهی صفحات

    با سلام
    من دیشب این مطلب رو دیدم

    ببین اگر استفاده کردی برای بقیه دوستان هم قرار بده تا استفاده کنن
    http://perishablepress.com/press/200...ng-parameters/

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: روش های مختلف آدرس دهی صفحات

    - یکی از راه حلهای ساده اینه که صفحات رو به صورت مستقیم آدرس بدیم
    localhost/index.php
    localhost/user.php
    localhost/user/login.php


    - یه راه دیگه تعریف یه فایل اصلی هس و استفاده از query string :
    localhost/index.php?com=content&id=12
    localhost/index.php?mod=archive&page=3


    - راه بعدی هم استفاده از htaccess هس که تمامی درخواستها رو با پردازش اولیه به یه فایل میفرسته :
    localhost/content/12
    localhost/module/archive/3


    - راه حل بعدی استفاده از path info هس :
    localhost/index.php/content/12
    localhost/index.php/module/archive/3


    این راه حلهایی بود که الان یادم بود .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: روش های مختلف آدرس دهی صفحات

    یک آدرس دهی هم هست البته یک روش آدرس دهیه . با جاوا میایی و لینک رو تعریف می کنی و تا زمانی که روی لینک کلیک نشده نمی تونی وارد لینک بشی . یعنی اگر روی لینک کلیک راست کنی و در زبانه جدید باز کنی دیگه صفحه باز نمی شه و حتما باید روی لینک کلیک کنی تا دستورات جاوا اجرا بشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: روش های مختلف آدرس دهی صفحات

    می تونی بیشتر درمورد path info توضیح بدی.
    و بین htaccess و path info کدوم بهتر عمل می کنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: روش های مختلف آدرس دهی صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط soroush.r70 مشاهده تاپیک
    می تونی بیشتر درمورد path info توضیح بدی.
    و بین htaccess و path info کدوم بهتر عمل می کنه
    با توابع مد ریرایت میایی و آدرس های دروغین تولید می کنی تا شخص مورد نظر از آدرس دهی شما متوجه نشه و می تونی با دو آدرس وارد بشی (هم اصلی و هم دروغین)
    path info هم که نیاز به برنامه نویسی و درک داره که اینجا توضیح داده (بهتره)
    http://php.net/manual/en/function.pathinfo.php

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: روش های مختلف آدرس دهی صفحات

    path info زمانی استفاده میشه که یه چنین آدرسی داشته باشی :
    localhost/index.php/module/archive/id/20

    خوب من الان پارس میکنمش :
    آدرس فایل که مشخصه
    localhost/index.php

    مابقی آدرس رو میتونید در یکی از اندیسهای متغیر سراسری server پیدا کنید :
    $_SERVER['PATH_INFO']

    که در آدرس بالا این اندیس شامل :
    /module/archive/id/20

    است .

    در مورد فرقش با htaccess باید بگم که در حالت path info سرور فقط آدرس فایل رو میبینه و مستقیما فایل رو اجرا میکنه و اصال هیچ پردازشی برای تغییر آدرس نداره و شما در فایل میتونید از path info استفاده کنید یا نکنید ( در ضمن این قابلیت در همه فایلها وجود داره مثلا همین سایت برنامه نویس رو یه آزمایشی بکنید میبینید که به path info هم حساس هس مثلا به این آدرس برین : barnamenevis.org/showthread.php/322946 )
    htaccess در تمامی روشهای آدرس دهی میتونه بکار بره و اصلا محدودیت نداره بلکه سایر روشهایی که قبلا گفتم محدود به نحوه استفاده هستن مثلا query string رو حتما باید با ؟ شروع بشه و یا همین path info حتما باید نام فایل ذکر بشه و یک / هم داشته باشه . در صورتیکه مد ریرایت هیچ محدودیتی نداره و نحوه استفاده رو خودمون تعیین میکنیم .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: روش های مختلف آدرس دهی صفحات

    دوستان من با htaccess آدرس دهی کردم قالبم کامل لود نمی شه مشکل چیه شما می تونین آدرس دهی با htaccess رو به صورت کامل و روان توضیح بدین. ممنونم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: روش های مختلف آدرس دهی صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط soroush.r70 مشاهده تاپیک
    دوستان من با htaccess آدرس دهی کردم قالبم کامل لود نمی شه مشکل چیه شما می تونین آدرس دهی با htaccess رو به صورت کامل و روان توضیح بدین. ممنونم

    وقتی از htaccess استفاده می کنی باید آدرس دهی رو به صورت کامل بدید http://localhost/test/test.css

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: روش های مختلف آدرس دهی صفحات

    تست کردم فکر کنم باید داخل آدرس دهی فانکشن هم یه تغییر باید بکنه می تونی بگی چیه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: روش های مختلف آدرس دهی صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط soroush.r70 مشاهده تاپیک
    تست کردم فکر کنم باید داخل آدرس دهی فانکشن هم یه تغییر باید بکنه می تونی بگی چیه
    احتمالا require_once رو به صورت کامل ، فایل رو آدرس دهی نکردی

    گفتم که به کل باید هر چی آدرس دهی داری به صورت کامل باشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •