نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: پخش فایل فیلم dat با mediaplayer

  1. #1

    پخش فایل فیلم dat با mediaplayer

    می خواستم با mediaplayer فایل dat (فیلم) را پخش کنم؟

  2. #2
    خیلی کلی گفتی پدر جان، منظورتو واضحتر بگو، تو کامپیوتر خونت؟ با دلفی؟ واسه همیشه با ویندوز؟ برنامه‏ای که ویندوز رو واسه همیشه ملزم به اینکار کنه؟ چی آخه؟

  3. #3
    عزیز جان منظور در محیط دلفی و در تمامی سیستمها (فرقی نمی کنه کامپیوتر دفتر یا خونه) با استفاده از کامپیوننت mediaplayer جهت پخش تمامی فورمتهای صوتی و تصویری هست (که فعلا روی فایل های فیلم با فرمت dat) مشکل دارم.
    (در حقیقت یک برنامه مولتی مدیا با قابلیت اسکرول و تغییر ولوم صوت و ... هست و قابلیت خواندن فایلهای ,mp3,wma,wmv,wav,... حال به دنبال افزودن قابلیت خواندن بقیه فرمتهای فیلم و صوت از جمله فرمت dat هستم )

  4. #4
    سلام عزیز

    اگه بتونی پسوند فایلات رو عوض کی حله

    چون انام یجور mpeg حسوب میشن

    اگه مشکلت حل نشد بگو کامپونتش رو دارم

  5. #5
    با تشکر
    ولی از آنجا که این فایلهای بر روی vcd هستند و با پسوند dat امکان تغییرپسوند آنها نیست (مگر آنکه از طریق کدنویسی به هنگام فراخوانی در حافظه (و در خود حافظه) پسوند فایل تغییر پیدا کند)
    ممنون میشم راه حلی برای این تغییرنام و یا پخش از طریق کامپونت دیگر معرفی کنید

  6. #6

    Lightbulb

    1- Contro Panel > File Types > New > <Dat> > Change > Select The Program From a List > Windows Media Player

    2- RegEdit > HKey_Classes Root > New Key > <.Dat> > New Key > <shell> > New Key > <open> > New Key > <command> > set the defualt value as : "C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe" /prefetch:9 /Open "%L"

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    اگه ممکنه آدرس یک کامپوننت رو بدین که بتونیم باهاش MPEG(1,2) پخش کنیم ...
    ممنون ...

  8. #8
    1- Contro Panel > File Types > New > <Dat> > Change > Select The Program From a List > Windows Media Player
    2- RegEdit > HKey_Classes Root > New Key > <.Dat> > New Key > <shell> > New Key > <open> > New Key > <command> > set the defualt value as : "C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe" /prefetch:9 /Open "%L"
    دوست عزیز آقای محمد میرمصطفی عرض کردم با medialplayer خود دلفی (نه مدیاپلیر ویندوز)
    تنظیم فوق برای اجرا فایلهای dat با برنامه مدیاپلیر ویندوز می باشد(که در رجیستری ذخیره شده و از این به بعد با این برنامه اجرا شود)
    حالا آنکه سوال بنده ربطی به پاسخ مطرح شده از طرف شما نداشت (صورت مساله را با دقت بخوانید)
    و در کل وقتی من این سوال را در بخش دلفی مطرح کردم مشخص است که مسلما منظور مدیاپلیر ویندوز نیست (کمی دقت کنید)

  9. #9
    TMediaPlayer از رابط MCI ویندوز برای باز کردن فایلهای صوتی/تصویری استفاده میکنه. فایلهای DAT در واقع همون فایلهای MPEG I هستند ولی چون پسوند DAT در رجیستری برای MCI تعریف نشده، MCI نمی تونه تشخیص بده که به چه صورتی باید این نوع از فایل را پخش کنه. برای رفع این مشکل می تونید خاصیت DeviceType از TMediaPlayer را بر روی AutoSelect تنظیم کنید و کد زیر را یکبار در برنامه خود اجرا کنید تا MCI از رابط مربوط به MPEG برای پخش فایلهای DAT استفاده کنه:

    procedure Add_DAT_File_Support;
    var
    Reg : TRegistry;
    begin
    Reg := TRegistry.Create;
    try
    Reg.RootKey := HKEY_LOCAL_MACHINE;
    if Reg.OpenKey('SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\MCI Extensions',False) then;
    if not Reg.ValueExists('dat') then
    Reg.WriteString('dat','MPEGVideo')
    finally
    Reg.Free;
    end;
    end;

    مثال:

    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    Add_DAT_File_Support;
    end;

    procedure TForm1.PlayButtonClick(Sender: TObject);
    begin
    MediaPlayer1.FileName := 'C:\MyMovie.dat';
    MediaPlayer1.Open;
    MediaPlayer1.Play;
    end;

تاپیک های مشابه

  1. یک سوال درباره mediaplayer
    نوشته شده توسط drhadi_20 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 24 تیر 1386, 17:28 عصر
  2. پخش فیلم به غیر از mediaplayer
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 خرداد 1386, 02:42 صبح
  3. مشکل پخش فایلهای صوتی با استفاده از mediaplayer
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1385, 10:00 صبح
  4. یک سوال در مورد MediaPlayer
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1383, 20:17 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •