نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: غیر فعال بودن open in new tab و open in new window در right click

  1. #1

    غیر فعال بودن open in new tab و open in new window در right click

    سلام لطفا راهنمایی کنید که چطور open in new tab و open in new window را در right click فعال کنم در C#‎‎.net . خیلی ضروریه. ممنون.

  2. #2

    نقل قول: غیر فعال بودن open in new tab و open in new window در right click

    با سلام.
    منظور شما از open in new tab و open in new window در C#‎ متوجه نشدم.
    منظور شما New TabوNew Window مرورگر هست؟
    اگر بله این دو چه ارتباطی با C#‎ دارند؟
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  3. #3

    نقل قول: غیر فعال بودن open in new tab و open in new window در right click

    سلام من یک وب سایت طراحی کردم که open in new tab در آن غیر فعاله چطور فعالش کنم؟

  4. #4
    سایتی که طراحی کردم در C#‎‎‎.net ‎ هستش
    آخرین ویرایش به وسیله parlous : دوشنبه 26 دی 1390 در 19:39 عصر دلیل: ادغام پست ها

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: غیر فعال بودن open in new tab و open in new window در right click

    نقل قول نوشته شده توسط parlous مشاهده تاپیک
    سلام من یک وب سایت طراحی کردم که open in new tab در آن غیر فعاله چطور فعالش کنم؟
    دوست من این میتونه از نوع مرورگر شما باشه.

  6. #6

    نقل قول: غیر فعال بودن open in new tab و open in new window در right click

    نقل قول نوشته شده توسط alonemm مشاهده تاپیک
    دوست من این میتونه از نوع مرورگر شما باشه.
    نه توی سایت های دیگه فعاله و فقط در سایتی که من طراحی کردم غیر فعال هست

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    در شهر دلم ... و خدایا دوستت دارم
    پست
    380

    نقل قول: غیر فعال بودن open in new tab و open in new window در right click

    نقل قول نوشته شده توسط parlous مشاهده تاپیک
    نه توی سایت های دیگه فعاله و فقط در سایتی که من طراحی کردم غیر فعال هست
    بنظرم در حالت Default ( پیش فرض ) open in new tab و open in new window فعال فکر میکنم . تازه من فکر کردم اول میخوای غیر فعال کنی .

    فکر کنم تنظیمات برنامت مشکل داشته باشه. توی برنامه که روی سیستهم هست این مشکل رو داری یا نه فقط روی هاست این مشکل هست؟...

  8. #8

    نقل قول: غیر فعال بودن open in new tab و open in new window در right click

    تنظیمات رو باید از کجا چک کنم؟ هم روی سیستم خودم هم روی هاست این مشکل هست.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    در شهر دلم ... و خدایا دوستت دارم
    پست
    380

    نقل قول: غیر فعال بودن open in new tab و open in new window در right click

    میتونی Page و کد که طراحی کردید رو بزارید...

  10. #10

    نقل قول: غیر فعال بودن open in new tab و open in new window در right click

    نقل قول نوشته شده توسط mahan.2002 مشاهده تاپیک
    میتونی Page و کد که طراحی کردید رو بزارید...
    صفحه ای که طراحی کردم یک image button داره :


    <asp:ImageButtonID="ImageButton2"runat="server"Height="25px"
    ImageUrl="~/Images/home.png"onclick="ImageButton2_Click"/>


    که توی قسمت کدش نوشتم :


    protectedvoid ImageButton2_Click(object sender, ImageClickEventArgs e)
    string st = "home.aspx?";
    st += "text=" + TextBox41.Text;
    Response.Redirect(st);


    وقتی روی image button راست کلیک می کنم open in new tab & open in new window غیر فعاله.
    آخرین ویرایش به وسیله parlous : دوشنبه 26 دی 1390 در 23:44 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    در شهر دلم ... و خدایا دوستت دارم
    پست
    380

    نقل قول: غیر فعال بودن open in new tab و open in new window در right click

    نقل قول نوشته شده توسط parlous مشاهده تاپیک
    صفحه ای که طراحی کردم یک image button داره :


    <asp:ImageButtonID="ImageButton2"runat="server"Height="25px"
    ImageUrl="~/Images/home.png"onclick="ImageButton2_Click"/>


    که توی قسمت کدش نوشتم :


    protectedvoid ImageButton2_Click(object sender, ImageClickEventArgs e)
    string st = "home.aspx?";
    st += "text=" + TextBox41.Text;
    Response.Redirect(st);


    وقتی روی image button راست کلیک می کنم open in new tab & open in new window غیر فعاله.
    دوست عزیز
    شما از باتن استفاده کردید برای باتن اصلا open in new tab & open in new window تعریف نشده تاجایی من میدونم..

    میتونی از Hyperlink استفاده کنی و اگر احتیاج داری که شکل اون مثل باتن باشه میتونی توی قسمت Perpertis داخل عنصر ImageUrl یک عکس ( اگر میخوای حتما شکلش مثل باتن باشه یک عکس از باتنت قرار بده) قرار بدی
    در ضمن خودم هم تازه امتحان کردم متوجه شدم میشه اینکارو کرد

  12. #12

    نقل قول: غیر فعال بودن open in new tab و open in new window در right click

    نقل قول نوشته شده توسط mahan.2002 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز
    شما از باتن استفاده کردید برای باتن اصلا open in new tab & open in new window تعریف نشده تاجایی من میدونم..

    میتونی از Hyperlink استفاده کنی و اگر احتیاج داری که شکل اون مثل باتن باشه میتونی توی قسمت Perpertis داخل عنصر ImageUrl یک عکس ( اگر میخوای حتما شکلش مثل باتن باشه یک عکس از باتنت قرار بده) قرار بدی
    در ضمن خودم هم تازه امتحان کردم متوجه شدم میشه اینکارو کرد


    در hyperlink فقط توسط navigateurl میشه لینک داد به صفحه بعدی ولی من به این کد نیاز دارم :

    protectedvoid ImageButton2_Click(object sender, ImageClickEventArgs e)
    string st = "home.aspx?";
    st += "text=" + TextBox41.Text;
    Response.Redirect(st);

    چون باید به صفحه بعدی اطلاعات textbox41 رو بفرستم.
    اگه با hyperlink میشه اینکارو انجام داد ممنون میشم راهنماییم کنید . کارم خیلی گیر اینه. ممنون

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: غیر فعال بودن open in new tab و open in new window در right click

    برای مقدار دهی url یک hyperlink :


    Hyperlink1.NavigateUrl="home.aspx?text=" & textbox41.Text

  14. #14

    نقل قول: غیر فعال بودن open in new tab و open in new window در right click

    نقل قول نوشته شده توسط meisam3322 مشاهده تاپیک
    برای مقدار دهی url یک hyperlink :


    Hyperlink1.NavigateUrl="home.aspx?text=" & textbox41.Text
    واقا ممنون بالاخره بعد از 5 روز با کمک شما حل شد این مشکل.
    فقط یک سوال دیگه.
    اگه بخوام دو مقدار text و text2 رو ارسال کنم که یکی مقدار textbox41 و دیگری p رو داره چکار باید بکنم؟
    اگه میشه کدش رو بذارید. بازم ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله parlous : سه شنبه 27 دی 1390 در 23:44 عصر

  15. #15

    نقل قول: غیر فعال بودن open in new tab و open in new window در right click

    نقل قول نوشته شده توسط parlous مشاهده تاپیک
    واقا ممنون بالاخره بعد از 5 روز با کمک شما حل شد این مشکل.
    فقط یک سوال دیگه.
    اگه بخوام دو مقدار text و text2 رو ارسال کنم که یکی مقدار textbox41 و دیگری p رو داره چکار باید بکنم؟
    اگه میشه کدش رو بذارید. بازم ممنون
    کد رو پیدا کردم می نویسم تا اگه کسی لازم داشت استفاده کنه

    HyperLink1.NavigateUrl = "home.aspx?&text=" + TextBox41.Text + "&text2=p";

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •