نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل دراستفاده ازشیاروفرم درزیربرنامه ای که خروجیش voidنیست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hadis shaeidi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    148

    مشکل دراستفاده ازشیاروفرم درزیربرنامه ای که خروجیش voidنیست

    من داخل برنامم کلا زیربرنامه هایی که خروجیش ازنوع voidهستش میتونم نام اشیاروی فرمم روبنویسم واستفاده کنم ولی اگه خروجی voidنباشه نمیتونم راه حل چیه؟
    به طورمثال:
    publicstaticstring EncryptString(string Text)
    {
    byte[] IV = newbyte[8] { 0, 255, 99, 155, 3, 77, 88, 203 };
    string Key = "123456789";

    byte[] buffer = Encoding.UTF8.GetBytes(Text);
    TripleDESCryptoServiceProvider triple = newTripleDESCryptoServiceProvider();
    MD5CryptoServiceProvider md5 = newMD5CryptoServiceProvider();
    triple.IV = IV;

    triple.Key= md5.ComputeHash(
    ASCIIEncoding.UTF8.GetBytes(Key));
    byte[] encodeText = triple.CreateEncryptor().TransformFinalBlock(buffe r, 0, buffer.Length);
    returnConvert.ToBase64String(encodeText);

    }


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadis shaeidi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    148

    نقل قول: مشکل دراستفاده ازشیاروفرم درزیربرنامه ای که خروجیش voidنیست

    ببخشید خط اول کد درست نیومده:

    public static string EncryptString(string Text)

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: مشکل دراستفاده ازشیاروفرم درزیربرنامه ای که خروجیش voidنیست

    الان مشکلتون کجاست دقیقا؟!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hadis shaeidi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    148

    نقل قول: مشکل دراستفاده ازشیاروفرم درزیربرنامه ای که خروجیش voidنیست

    این زیربرنامه همینطوری مثالی بودمشکلی نداره مثلا اگه بخوام داخلش ازیکی ازاشیا فرم مثلا یه textboxیاهرشی دیگه ای استفاده کنم نمیادنام اون شی.
    چون خط اول کدpublic static string EncryptString(string Text
    خروجیش ازنوعVOID نیست
    حالاچیکارکنم بااین شرایط ازاشیاروی فرمم استفاده کنم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: مشکل دراستفاده ازشیاروفرم درزیربرنامه ای که خروجیش voidنیست

    دوست عزیز اینکه شما نمیتونی توی تابعتون اشیا و کنترل های فرمت رو ببینی ربطی به void نداره، بلکه چون تابعتون static شما به اون اشیا دسترسی ندارین.
    اگه میخواین به متن توی اون اشیا توی تابع دسترسی داسته باشید باید به عنوان ورودی برای تابعتون تعریف کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hadis shaeidi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    148

    نقل قول: مشکل دراستفاده ازشیاروفرم درزیربرنامه ای که خروجیش voidنیست

    خوشبختانه یه خورده بابرنامم کارکردم مشکل حل شدstaticروبرداشتم وبه جای publicاومدمprivateنوشتم کلا به اینصورت
    private string encrypt(string aa)
    حل شد
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •