نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: جمع یک فیلد دیتاگرید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    جمع یک فیلد دیتاگرید

    سلام دوستان چه طوری می تونم حاصل جمع یک فیلد از کنترل دیتاگرید ویو رو در یک لیبل نمایش بدم
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: جمع یک فیلد دیتاگرید

    خب چرا این کار رو داخل database انجام نمی دین؟
    کافیه یه دستور Sum رو روی فیلدی که می خواین مقادیرش با هم جمع بشه اجرا کنین

  3. #3

    نقل قول: جمع یک فیلد دیتاگرید


    int sum=0;
    int i = dataGridView1.Columns.Count;
    for (int j = 0; j < i;j++ )
    sum +=Convert.ToInt32 (dataGridView1.Rows[j].Cells[columnindex].Value) ;
    label1.Text = sum.ToString();موفق باشيد


  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: جمع یک فیلد دیتاگرید

    اگه از گرید جانوس استفاده کنی خودش یه چنین قابلیتی داره که مثلا میگی این ستونم میخوام sum داشته باشه و خودش جمع انجام میده. اگر هم نمیخوای این کار و انجام بدی میتونی از راهی که گفتن استفاده کنی و روی ردیف های گرید loop بزنی و خودت sum بگیری

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: جمع یک فیلد دیتاگرید

    خطا می گیره

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: جمع یک فیلد دیتاگرید

    اگه میزان ارقام حداکثر 2 الی 3 رقم باشه جواب میده بیشتر نه
    نوع تبدیل رو هم 64 کردم جواب نداد

  7. #7

    نقل قول: جمع یک فیلد دیتاگرید

    سلام دوست عزیز روش اشتباهیه که از For استفاده کنین ممکنه تعداد رکوردهای شما خیلی زیاد بشه و این سرعت برنامه رو کم میکنه شما میتونین از خود توابعSQL استفاده کنین ( تابع Sum) و سپس از طریق ExecuteScalar اونو تو یه لیبل نمایش بدین..

    موفق باشید./

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: جمع یک فیلد دیتاگرید

    با تشکر از راهنمایی شما دوست خوبم .
    اما نمی دونم چه جوری میشه یک نمونه سورس اینجا بذاری تا راحت تر بفهمم
    خیلی ممنون

  9. #9

    نقل قول: جمع یک فیلد دیتاگرید


    temp=dataGridView2.Rows.Count-1;
    for (int i = 0; i < temp; i++)
    {

    m = m + Convert.ToInt32(dataGridView2[2, i].Value.ToString());


    }




قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •