نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: انتخاب تمام متن یک تکست باکس و کپی کردن ان

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    51

    Cool انتخاب تمام متن یک تکست باکس و کپی کردن ان

    سلام

    دو تا سوال داشتم جوابه هر کدومو که می دونید شمارشو بنویسد و بگید:

    1. چجوری میشه تمام متن یک تکست باکسو با کدی که تو یک دکمه نوشتیم سلکت یا همون های لایت کرد!

    2. این یکی به سوال قبلی هم برمیگرده : چجوری میشه تمام همون متنه سلکت شده رو کپی کرد البته من می خوام فقط تمام متنو کپی کنم بدونه اگه بدونه سلکتم بشه عیب نداره!!!

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: انتخاب تمام متن یک تکست باکس و کپی کردن ان

    برای انتخاب کل متن می تونید از دستور زیر استفاده کنین
    textbox1.selectall();

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    51

    نقل قول: انتخاب تمام متن یک تکست باکس و کپی کردن ان

    سلام

    این که اقا/خانم گیلاس نوشتن نبود این بود
    البته اون یه راهنمایی بود برای رسیدن به این کد!

    textBox1.select(); :D

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: انتخاب تمام متن یک تکست باکس و کپی کردن ان


    textBox1.SelectAll();
    textBox1.Select(8,10);
    textBox1.Copy();

    با اولی تمام متن انتخاب میشه بادومی میتونی پارامتر بدی که چقدرش انتخاب بشه و با سومی متن انتخاب شده کپی میشه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: انتخاب تمام متن یک تکست باکس و کپی کردن ان

    در ادامه صحبت دوست قبلی اگه حالا بخوای اونو تو یه textbox دیگه استفاده کنی باید از textbox2.paste() استفاده کنی. منتها تو این روش واسه اینکه متن textbox1 کپی بشه باید قبلش Select شده باشه.
    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: انتخاب تمام متن یک تکست باکس و کپی کردن ان

    ولی اگه نمیخوای که مجبور به Select کردن باشی یا کلا بخوای هر چیزی رو تو برنامت کپی کنی میتونی از این دو تا دستور استفاده کنی
    Clipboard.SetText(textBox1.Text);
    textBox2.Text = Clipboard.GetText();

  7. #7

    نقل قول: انتخاب تمام متن یک تکست باکس و کپی کردن ان

    private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox2.SelectAll();
    Clipboard.SetText(textBox2.Text);
    }

    این کد چرا کارنمیکنه؟طبق گفته دوستان دربالا هم نوشتم
    بجای selectall هم select اضافه کردم بازم نشد وعمل نکرد من میخوام متن داخل تکست باکس رو هایلایت کنه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: انتخاب تمام متن یک تکست باکس و کپی کردن ان

    textBox1.Focus();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •