نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: کش کردن اطلاعاتی که پی اچ پی برای جی کوئری می فرسته

  1. #1

    Question کش کردن اطلاعاتی که پی اچ پی برای جی کوئری می فرسته

    کش کردن اطلاعاتی که پی اچ پی برای جی کوئری می فرسته به چه صورت هست؟

    لطفا حالتهای زیر رو توضیح بدید:
    1- محتویات ارسال شده برای همیشه کش بشن
    2- محتویات ارسال شده برای 1 ساعت کش بشن
    3- محتویات ارسال شده اصلا در حافظه کش ذخیره نشن.

    برای این موارد در توی پی اچ پی و توی جی کوئری باید چیکار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: کش کردن اطلاعاتی که پی اچ پی برای جی کوئری می فرسته

    ببخشيد من اين اصلاح كش كردن رو نمي فهمم ميشه توضيح بديد؟

  3. #3

    نقل قول: کش کردن اطلاعاتی که پی اچ پی برای جی کوئری می فرسته

    ببخشيد من اين اصلاح كش كردن رو نمي فهمم ميشه توضيح بديد؟
    وقتی یه فایل کش می شه، موقع مشاهده مجدد اون صفحه، فایل کش شده دیگه از سرور گرفته نمی شه و بجاش فایل موجود توی حافظه کش مرورگر اسفاده می شه.

    حالا می خوام بدونم که اگر قرار بشه یه محتویات درخوستهای ایجکس رو برای حالتهایی که در پست اول گفتم کش کنیم باید چه کدی استفاده کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: کش کردن اطلاعاتی که پی اچ پی برای جی کوئری می فرسته

    براي كوكي ها كه معمولا از سيژن استفاده ميشه . اين دو موضوع بهم ربطي داره؟

  5. #5

    نقل قول: کش کردن اطلاعاتی که پی اچ پی برای جی کوئری می فرسته

    براي كوكي ها كه معمولا از سيژن استفاده ميشه . اين دو موضوع بهم ربطي داره؟
    شما کوکی و کش رو به هم ربط دادید. ظاهرا در مورد کش به اندازه کافی مطالعه نداشتید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: کش کردن اطلاعاتی که پی اچ پی برای جی کوئری می فرسته

    من اين رو پيدا كردم ببين بدردت ميخوره؟

    Session.cache_expire : مقدار پیش فرض آن 180 است.
    کار : زمان حضور صفحات session را در cache بر حسب ثانیه مشخص می کند.
    http://php.net/manual/en/function.se...che-expire.php

  7. #7

    نقل قول: کش کردن اطلاعاتی که پی اچ پی برای جی کوئری می فرسته

    Session
    سسشن، کوکی و کش سه بحث کاملا جدا هستن.

  8. #8

    نقل قول: کش کردن اطلاعاتی که پی اچ پی برای جی کوئری می فرسته

    سایر دوستان در این مورد نظری ندارن؟

    کش کردن اطلاعاتی که پی اچ پی برای جی کوئری می فرسته به چه صورت هست؟

    لطفا حالتهای زیر رو توضیح بدید:
    1- محتویات ارسال شده برای همیشه کش بشن
    2- محتویات ارسال شده برای 1 ساعت کش بشن
    3- محتویات ارسال شده اصلا در حافظه کش ذخیره نشن.

    برای این موارد در توی پی اچ پی و توی جی کوئری باید چیکار کنم؟

  9. #9

    نقل قول: کش کردن اطلاعاتی که پی اچ پی برای جی کوئری می فرسته

    عزیز کلاً کش کردن اطلاعات ربطی به این نداره که بخواین ازش با AJAX استفاده کنید یا اینکه مستقیماً با URL درخواست بشن. مهم اینه که اگه اطلاعات قراره برای مدت خاصی تغییر نکنه، بهتره اونها رو کش کنید و دوباره از دیتابیس درخواست نکنید. هر زمان هم اطلاعات تغییر کرد، فایل کش رو پاک کنید. توی فایلی هم که با AJAX درخواست میکنید، چک کنید ببینید اگه فایل کش وجود داشت، همون رو ارسال کنه وگرنه از دیتابیس بخونه و فایل کش رو بسازه و بعد، محتویات فایل کش رو بفرسته.
    موفق باشید.

  10. #10

    نقل قول: کش کردن اطلاعاتی که پی اچ پی برای جی کوئری می فرسته

    من یه برنامه دارم که می خوام اصلا کش نشه چیکار کنم ؟
    خیلی برام مهمه لطفا جواب بدید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: کش کردن اطلاعاتی که پی اچ پی برای جی کوئری می فرسته

    اين كد رو اول همه ي كدهاي php خودت قرار بده:
    header("Cache-Control: no-cache, must-revalidate");

    روش ديگه :
    Header('Cache-Control: no-cache');
    Header('Pragma: no-cache');
    <meta http-equiv="Expires" content="Tue, 01 Jan 2000 12:12:12 GMT">
    <meta http-equiv="Pragma" content="no-cache">

  12. #12

    نقل قول: کش کردن اطلاعاتی که پی اچ پی برای جی کوئری می فرسته

    نقل قول نوشته شده توسط idocsidocs مشاهده تاپیک
    کش کردن اطلاعاتی که پی اچ پی برای جی کوئری می فرسته به چه صورت هست؟

    لطفا حالتهای زیر رو توضیح بدید:
    1- محتویات ارسال شده برای همیشه کش بشن
    2- محتویات ارسال شده برای 1 ساعت کش بشن
    3- محتویات ارسال شده اصلا در حافظه کش ذخیره نشن.

    برای این موارد در توی پی اچ پی و توی جی کوئری باید چیکار کنم؟
    فکر نمیکنم فرقی بین درخواست ایجکس و غیرایجکس باشه در این زمینه.
    کافیه هدرهای کش مناسب رو در پاسخ های سرور ارسال کنی.
    مثل همونایی که خودت یک بار گذاشته بودی برای کش شدن فایلهای استاتیک و در htaccess بودن. منتها برای درخواستهای ایجکس باید اونا رو به شکل هدر درآورد و با تابع header در PHP ارسال کرد، چون سمت سرور درخواستهای ایجکس معمولا فایل استاتیک نیست و یک اسکریپت PHP هست که پاسخ میده.

  13. #13

    نقل قول: کش کردن اطلاعاتی که پی اچ پی برای جی کوئری می فرسته

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    اين كد رو اول همه ي كدهاي php خودت قرار بده:
    header("Cache-Control: no-cache, must-revalidate");

    روش ديگه :
    Header('Cache-Control: no-cache');
    Header('Pragma: no-cache');
    <meta http-equiv="Expires" content="Tue, 01 Jan 2000 12:12:12 GMT">
    <meta http-equiv="Pragma" content="no-cache">
    من قبلا از این کد ها استفاده کردم
    توی اینترنت اکسپلورر بد نیست ولی توی فایرفاکس و کروم جواب نداد و باز هم کش می شد

  14. #14

    نقل قول: کش کردن اطلاعاتی که پی اچ پی برای جی کوئری می فرسته

    اینو تست کن:


    header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
    header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");
    header("Cache-Control: private, no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0, max-age=0");
    header('Pragma: private');
    header("Pragma: no-cache");


    هرچی چیز ضدکش بوده ریختم توش!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •